Laat klanten zelf ophalen

Automatiseer instore of CURBSIDE pick-ups

Koppel je verzendproces aan de verzendservice ‘zelf ophalen’ en zeg gedag tegen het handmatig overtypen van je adresgegevens. Per bestelling worden de verschillende verzendservices automatisch overzichtelijk weergegeven waardoor je zendingen vervolgens met één druk op de knop kunt boeken. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick-en-pack proces in je magazijn en het printen van verzendlabels. Je kunt altijd een verzendlabel printen, ook als je klant de order zelf komt ophalen op een (winkel)locatie. Wel zo gemakkelijk als je ook ‘normale’ zendingen verstuurt.

Vergroot het gemak en de snelheid bij de ophaling van zendingen

Genereer tijdens het verwerken van de bestellingen automatisch een verzendlabel voor zendingen die je klanten zelf komen ophalen. Door ieder label op de juiste verpakking te plakken, is het heel gemakkelijk om zendingen hierna apart te houden. Zodra je klant de bestelling op de (winkel)locatie komt ophalen, kun je deze snel en gestructureerd terugvinden en overhandigen.

Print verzendlabels slimmer en sneller

REGEL AFHALEN IN 'NO-TIME' MET DE VOLGENDE STAPPEN

Zelf ophalen

Zelf ophalen

  • Activeer de check-out optie in je webshop
  • Vermeldt de ophaalmogelijkheid op alle communicatiekanalen zoals je website, social media, etc.
  •  Boek de zending automatisch of handmatig
  • Genereer een verzendlabel
  • Bewaak of het verzendlabel is geprint in het magazijn
  • Zoek de order gemakkelijk terug
  • Overhandig de zending op basis van de adresgegevens op het label zonder moeite
Icoon: sameday

BIEDT ZOWEL JE MEDEWERKERS ALS JE KLANTEN EXTRA VEILIGHEID MET CURBSIDE PICK-UPS

Curbside pick-ups – een ‘drive-thru’- optie met een soortgelijke ervaring als een fastfoodketen. In de Verenigde Staten niet meer weg te denken, maar in Europa nog zeer onbekend. Met deze optie is het mogelijk om zendingen op te halen bij een winkel of bedrijfspand. Voer het kenteken en de kleur van de auto in via het MyWuunder systeem en zet de order direct in de kofferbak van de auto zodra de klant het terrein op komt rijden. Veiliger én makkelijker kunnen we het niet maken

De mogelijkheid 'zelf ophalen' combineren met andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.