Hoe kan ik iets sturen naar een persoon die niet in mijn adresboek staat

Door op de plus knop te drukken, kun je een iemand toevoegen. Dat maakt het eenvoudig om iets te sturen naar een persoon die niet in je adresboek staat. Adressen in Nederland zoeken we voor je op. De postcode en het huisnummer zijn genoeg.

Sla de contactgegevens op in je persoonlijke adresboek zodat je de volgende keer deze persoon direct kunt selecteren. Type de naam van deze persoon en alle gegevens komen automatisch naar boven. Klik op “Wijzig” als je de gegevens wilt aanpassen.

Als je een adressenbestand hebt dan kunnen we dit in je persoonlijke adresboek zetten. Stuur ons dan even een e-mail. Je hoeft dan alleen de juiste persoon te selecteren tijdens het boeken van de zending en de juiste gegevens worden meteen gebruikt. Wel zo makkelijk.

Nog andere vragen?

Heb je andere vragen over het versturen of ontvangen van zendingen? Check onze Frequently Asked Questions. Of neem direct contact met ons op. Ons team aan experts helpen je graag! Stuur gerust je vraagstuk per e-mail naar [email protected] of bel even naar 020 261 5748.