One-click-printing (Mac)

Wuunder heeft one-click-printing voor Mac en voor Windows  ontwikkelt waarmee je met 1 druk op de knop een verzendlabel kunt printen op een geselecteerde zebra (ZPL) of Label printer. Wil je nog sneller printen dan kun je een (Bluetooth / USB) scanner aansluiten op je PC. Scan een pakbon en printer zonder de PC aan te raken via Scan & Print.

Desktop applicatie installeren
  1. Download de Mac desktop applicatie Wuunder desktop app. Als je wilt testen op de staging omgeving dan gebruik je Wuunder desktop app (test omgeving).
  2. Als het bestand klaar is met downloaden dan click je op het bestand onderin je scherm. Verplaats dan het Wuunder icoon naar de programma folder. De app zet je zo in je folder. Open daarna de app.
  3. Log in met je MyWuunder gegevens.

  • Ga met je muis rechtsboven in het scherm op je naam staan en selecteer “Settings”.

  • Scroll vervolgens naar beneden tot aan het kopje “Preferred printer”.
  • Selecteer vervolgens de printer die je wilt gaan gebruiken. Je kunt ZPL labels direct naar een Zebra printer sturen en PDF labels naar een normale label printer zoals een Dymo. Je kunt nu vanuit MyWuunder direct naar je favoriete printer je verzendlabels sturen. Vanuit je andere applicaties blijf je gewoon naar je default printer gaan die je hebt ingesteld voor je PC. Switchen tussen verschillende printers om verzendlabels of documenten uit te printen is nu niet meer nodig.
  • Druk op de groene “OK” knop om je instellingen op te slaan.
  • Daarna ga je met je muis rechtsboven in scherm op “Shipments” staan en selecteer je “Prepare”.

  • Vervolgens kun je achter elke zending klikken op het printer icoon waardoor de geselecteerde zending automatisch wordt uitgeprint. Je kunt ook meerdere zendingen selecteren en deze allemaal uitprinten door op “Print selected” te klikken. Ook is het mogelijk om alleen de labels te printen die je nog niet hebt geprint. Selecteer dan “Print pending”. Dat scheelt tijd!

  • Direct verzendlabels printen zonder te selecteren kan door het gebruik van een scanner. Als je het ordernummer in een barcode op een pick-lijst of factuur scant dan printen we het bijbehorende verzendlabel in 1 keer zonder dat je iets hoeft te selecteren. Interesse? Lees hier meer.
Verzendlabels snel en gemakkelijk printen