verzendmodule voor Teamleader

Het importeren van contactgegevens uit Teamleader is erg gemakkelijk omdat je niets hoeft te installeren. Met een druk op de knop kun je alle adressen gebruiken om een document, (brievenbus)pakket of pallet te versturen met de meest geschikte vervoerder. Eventuele retouren zijn daarna slechts een druk op de knop. Volg onderstaand stappenplan en binnen een paar minuten heb je de verzendmodule voor Teamleder geregeld. Lukt het importeren niet? Neem dan even contact op met onze klantenservice

Icoon: Teamleader

Installatie van de Google Chrome extensie

Open de Google Chrome browser en ga naar de Chrome Web Store. Klik op “Toev. aan Chrome” en dan op “Extensie toevoegen”. Je krijgt dan een bevestiging te zien dat de installatie is gelukt. In je browser zie je nu rechtsboven het Wuunder logo. Als je meer wilt weten over het configureren van de Google Chrome extensie klik dan hier.

Zendingen versturen via Teamleader

  • Open Teamleader in een Google Chrome browser en ga naar de pagina met de contactgegevens van de persoon waar je een zending naar wilt versturen.
Teamleader adresgegevens overnememen
  • Klik dan op het groene Wuunder icoon in de rechterbovenhoek van de Google Chrome browser. Er verschijnt dan een uitklap scherm over je pagina heen.
  • Vul de ontbrekende gegevens aan en selecteer “Verstuur je zending”.
  • Hierna controleren we je opgestuurde gegevens en kun je de zending boeken. Lees hier meer.
  • Na iedere boeking kom je weer automatisch terug op de Google pagina waar je je bevond. Wil je meer informatie over het snel printen van je verzendlabels? Klik dan hier.

Inhoud handleiding