Bel me terug

Levertijden tijdens de feestdagen: PostNL, DHL, DPD, FedEx, TNT, GLS, UPS, Asendia & Red Je Pakketje

Voorkom teleurgestelde klanten en ga zonder zorgen de decemberdrukte tegemoet

De laatste maand van het jaar is weer van start gegaan. Dit betekent dat de feestdagen ook weer in zicht zijn! In deze tijd is het drukker dan ooit en rollen de (online)aankopen als warme broodjes over de toonbank. Vervoerders hebben het er maar druk mee om alle bestellingen op tijd op plaats van bestemming te bezorgen en jij als (online)retailer zal ook moeite hebben om door de kerstbomen de ballen nog te zien. Het op tijd verzenden van pakketten is nu belangrijker dan ooit, want je wil natuurlijk niet dat je klanten zonder cadeautjes komen te zitten tijden de feestdagen. Om dit waar te kunnen maken, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de gewijzigde levertijden van vervoerders. Hierdoor voorkom je gegarandeerd een hoop teleurgestelde klanten en miscommunicatie omtrent de leveringen.

We zetten daarom met alle liefde de levertijden tijdens de feestdagen van 2019 van PostNL, DHL Parcel, DHL Express, DPD, FedEx, TNT, GLS, UPS, Asendia en Red Je Pakketje op een rij en delen een aantal tips voor de verzending tijdens de feestdagen. Zo ga je goed voorbereid de decemberdrukte tegemoet en kun je jouw zendingen vol vertrouwen meegegeven aan de bezorger.

Overzicht van de meest gekozen vervoerders

   
PostNL
*Pick-up twee uur vroeger dan normaal
Geboekt op 24 december, bezorgd op 27 december
Geboekt op 31 december bezorgd op 2 januari
DHL Parcel *NL – Pick-up tot 15:00 uur, geen avondlevering
*BE – Pick-up tot 14:00 uur, bezorging tot 15:00 uur
DPD*NL – Geen vaste pick-up, enkel op aanvraag. Dien vóór 20 december een afhaalverzoek in op 24, 27 en 31 december
Geboekt op 24 december, bezorgd op 27 december (in NL)
Geboekt op 31 december, bezorgd op 2 januari (in NL)
*BE – Geen pick-up, bezorging tot 15:00 uur
FedEx - TNT *Boeken tot 13:00 uur, bij vaste pick-up afhaling tussen 12:30 en 14:30 uur
GLS *NL – Geboekt op 24 december, bezorgd op 27 december
Geboekt op 31 december, bezorgd op 2 januari
*BE – Geboekt op 24 december, bezorgd op 30 december
Geboekt op 31 december, bezorgd op 3 januari
UPS *Boeken tot 13:30 uur, pick-up en bezorging tot 15:00 uur
Asendia *Boeken tot 11:00 uur, pick-up voor 13:00 uur

Check, check dubbel check

Let op: bij de meeste vervoerders komt er op 24, 27 én 31 december geen chauffeur langs voor een afhaling. Mocht je op één van deze dagen of zelfs op meerdere dagen een pick-up nodig hebben, laat het ons dan vóór 20 december weten via deze link.

Laat je niet inpakken

Raak je na het zien van het rooster lichtelijk in paniek? Helemaal niet nodig! Met ons brede aanbod aan koeriers is er altijd wel een chauffeur die je zending naar plaats van bestemming wilt brengen, zelfs tijdens de feestdagen. Trek hieronder even aan de kerstbel, dan regelen we voor jouw specifieke zending(en) een gepaste koerier. Zo geregeld, zo geleverd!

Tips & Tricks

Het op tijd verzenden van je pakketten is in deze tijd extra belangrijk, want je wil niet dat je klanten zonder cadeaus zitten tijdens de feestdagen. Om dit te kunnen waarmaken, zijn er een aantal zaken om op te letten. Wat kun je zelf nog doen?

Tip 1

Communiceer op tijd en duidelijk naar je klanten wanneer ze hun pakket wel, of niet, kunnen verwachten! Zo komen zij niet voor onaangename verrassingen te staan en worden er geen onjuiste verwachtingen geschept.

Tip 2

Ga je zelf weg? Of wil je je vaste pick-up op een ander tijdstip? Neem even tijdig contact met ons op zodat we dit met de vervoerders kunnen regelen.

Tip 3

Ben je zelf gesloten op dagen dat de vervoerders wel werken? En heb je vaste pick-up momenten gepland staan? Laat het ons vooral weten, dan kunnen we deze annuleren en staat er niet voor niets een vervoerder voor de deur.

Ideeën? Laat het weten

Elke dag opnieuw kijken we wat we kunnen doen om het voor jou nóg beter te maken. Wat zijn jouw ideeën? Wat zou jouw Wuunder-ervaring écht compleet maken? We horen het heel graag. Je kunt ons altijd bellen op 020- 261 5748 of door het sturen van een mailtje. Je kunt ook altijd voor meer informatie of het verkrijgen van het perfecte antwoord kijken bij de veelgestelde vragen.

Altijd. Overal. Voor iedereen.

Voor onderweg: boek en volg je zending eenvoudig via mobiel of tablet.
Voor op kantoor: boek en volg je zendingen via de webbrowser op je computer.
Voor in het magazijn: werk er mee op je mobiel, computer of via api-connectie.
Voor in je webshop: via plug-in, extensies of api al je zendingen en retouren snel geregeld.

       

Je zending in minder dan 60 seconden geregeld, dat noemen we nou efficiënt werken. We laten je direct een overzicht zien van de drie scherpste tarieven inclusief toeslagen en halen je zendingen gratis op. Zo bespaar je tijd wat je in je onderneming zelf kunt steken.

Shipping with DHL
Shipping with bpost
Shipping with DPD
Shipping with FedEx Express
Shipping with Post NL
Shipping with Rhenus
Shipping with TNT
Shipping with UPS
Shipping with GLS
Shipping with Red je Pakketje
Shipping with DHL
Shipping with bpost
Shipping with DPD
Shipping with FedEx Express
Shipping with Post NL
Shipping with Rhenus
Shipping with TNT
Shipping with UPS
Shipping with GLS
Shipping with Red je Pakketje