Gratis verzendmodule voor webshops gelanceerd

Foutief geadresseerde zendingen zijn vaak een kostbaar en tijdrovend probleem voor webshops. De plug-in van Wuunder voor o.a. webshop-systemen zorgt ervoor dat toeslagen van vervoerders als gevolg van foutieve adressen sterk worden gereduceerd. De nieuwe beveiligde link tussen jouw webshop en Wuunder valideert namelijk gratis adressen en telefoonnummers. Het probleemloos versturen van zendingen kan hierdoor in een paar seconden.
Deze nieuwe oplossing is er voor webshopeigenaren die gebruik maken van e-commerce systemen zoals WooCommerceMagentoOpencartLightspeedSEOshopShopware en zelfbouw webshops. Maar ook voor Teamleader en Google Chrome.

Wuunder gratis verzend-module

Wuunder voor grote én kleine webshops
Naast de verzendmodule biedt Wuunder nog meer zaken die tot nu toe alleen besteed waren aan de grotere webshops. Zoals lage prijzen bij hoge volumes. Zowel binnen Nederland als internationaal. En dat met de bekende vervoerders, zoals DPD, PostNL, GLS of DHL. Ook kent Wuunder geen maandbedragen of contracten.

Leveren op dezelfde dag is een mogelijke optie. Indien geboekt wordt voor 12 uur ’s middags wordt nog voor 22 uur ’s avonds het pakket afgeleverd.

Wuunder API cartDankzij de ingebouwde Wuunder-chatfunctie ontstaat er (eindelijk) direct contact tussen verzender en ontvanger. Dit blijkt niet alleen extreem belangrijk voor klanttevredenheid – retouren worden een fluitje van een cent – maar ook voor het realiseren van herhalingsaankopen. En Wuunder volgt alle zendingen en neemt pro-actief contact op met de verschillende vervoerders, bij bijvoorbeeld schademeldingen of vertragingen.

Wel zo gemakkelijk.


Lees het hele persbericht via de volgende links:
Marketingfuel.nl
Emerce.nl

Lees ook het artikel over het Wuunder multi-device platform.

Meer weten over de gratis verzendtool? Wuunder voor Webshops