It’s all about printing

Verzendlabels printen binnen één handomdraai

Wuunder, dé verzend- en ontvangsttool met een missie: het volledig ontzorgen van je logistieke proces. Dit maken we mogelijk door ons platform continu naar een hoger niveau te tillen met nieuwigheidjes rondom snelheid, gemak en gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn we altijd in beweging om je de ultieme verzend- en ontvangstervaring te bieden. Om deze belofte waar te maken, hebben we ook nu niet stilgezeten en mag het eindresultaat er wezen: verzendlabels printen binnen één handomdraai. It’s all about printing!

Volledig ontzorgd in jouw printproces

Het printen van verzendlabels behoort, samen met het klaarmaken van zendingen, tot dé hoofdingrediënten voor het versturen van de bestelde orders naar je klanten. Tot op heden behoorde ‘printen’ nog in de categorie ‘tijdrovende klussen’. Om je naast het verzendproces, ook volledig te ontzorgen in het printproces, zijn we hard aan de slag gegaan beide processen te versmelten tot een unieke tijdbesparende ervaring. Met trots presenteren we dan ook twee kersverse nieuwigheidjes, waardoor je slechts één handeling verwijderd bent van het printen van alle verzendlabels. Om het je nog wat gemakkelijker te maken, is het tijdperk van alsmaar switchen van een gewone A4-printer naar een labelprinter definitief voorbij. Het enige wat je hoeft te doen is slechts éénmalig je labelprinter te selecteren, de rest gaat vanzelf. Leuker kunnen we het niet voor je maken, wel makkelijker.

Nieuwigheidje 1; one-click-printing

De naam verklapt het al, door dit nieuwigheidje ben jij slechts één muisklik verwijderd van het printen van al je benodigde verzendlabels. Wil je veel labels tegelijk printen? Dan biedt dit nieuwigheidje dé uitkomst. Deze functie kun je geheel gratis installeren op jouw Mac of Windows PC (je gaat meteen naar de juiste pagina).

Nieuwigheidje 2; scan-en-print

Wil je écht volledig ontzorgd worden in jouw printproces? Dan is de scan-en-print-functie voor jou een geschenk uit de hemel. Het enige ingrediënt wat je hiervoor nodig hebt is een scanner om de barcode op de pakbon te scannen, de rest wordt volledig geautomatiseerd. Is dat echt het enige? Ja dat lees je goed, deze functie is geheel muis-vrij. Het zoeken naar het juiste label en het plakken van het verkeerde label op een zending behoort hierdoor definitief tot het verleden. Jouw labels rollen dankzij deze functie razendsnel uit de juiste printer. Waarom moeilijk doen als het ook met Wuunder kan?

Eerst zien dan geloven? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om het gemak en de snelheid van de scan-en-print-functie één week gratis en vrijblijvend te beleven.

Wat levert printen met Wuunder je op:

  1. Besparing in tijd en geld
  2. Geen fouten bij het plakken van labels
  3. Een volledig geautomatiseerde oplossing

Klaar om volledig ontzorgd te worden in je totale verzendproces?

We weten als geen ander hoeveel tijd het versturen van zendingen stiekem in beslag neemt. Een ondernemer is gemiddeld namelijk 40% van de tijd bezig met transportgerelateerde zaken. Dat vinden we allemaal verloren tijd wat je niet aan het ondernemen zelf kan besteden. Onze verzend- én ontvangsttool biedt daarin dé uitkomst; het versturen van al je soorten zendingen makkelijk, persoonlijk én tijdbesparend. We heten je graag welkom in onze Wuunder-wereld, waarbij we je de unieke verzendervaring willen geven.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op WeAreWuunder.com. Bij vragen kun je natuurlijk ook even bellen op 0031 20 261 57 48 of stuur een mailtje via [email protected].

Vriendelijke groet,

Jouw Wuunder-team

Vind je ons bericht interessant om te delen met anderen? Met 1 klik kan je dit bericht delen via social.