Profiteer extra

Profiteer extra

Dompel je onder in groots gemak en profiteer extra van eindeloze voordelen

Het versturen van orders is een tijdrovend proces. Niet alleen het klaarmaken van de zending, maar ook het bewaken en het managen van je transport tot aan de eindbestemming is een intensieve klus. Binnen onze standaard services waarin we je helpen met het koppelen van systemen, het boeken van vervoerders, het versimpelen van je magazijnproces en het proactief volgen van al je zendingen, kunnen we nóg verder voor je gaan. Door gebruik te maken van onze extra services, kunnen we alle fulfilmentactiviteiten voor je overnemen en transportvragen van je klanten beantwoorden. Ook kunnen we je transport facturen  controleren en bij afwijkingen je geld terug vragen.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Wat kunnen we allemaal uit je handen nemen?

 
 

we coördineren al je fulfilmentactiviteiten

Wanneer je als verzender je voorraad hebt ondergebracht in een magazijn, begint het fysieke werk vaak pas zodra er een order binnenkomt. Met deze extra service nemen we de volledige coördinatie en communicatie richting je magazijn en fulfilmentactiviteiten van je over. We worden het aanspreekpunt richting je magazijn en helpen het aantal handmatige handelingen te verminderen door het picken, packen en printen van verzendlabels uit te besteden aan één van onze partners. Of het nu gaat om een permanente overname, alleen in je piekperiode of voor enkel een gedeelte van de voorraad: alles is mogelijk.

we beantwoorden alle transportvragen van je klanten

Altijd een extra oogje in het zeil

Zodra je zending aan de chauffeur is meegegeven, betekent dit echter niet direct dat de zending volledig is afgehandeld. Vaak word je customer service afdeling dan overspoeld met klanten die allerlei vragen hebben over hun zendingen. Sterker nog, 70% van alle klantvragen gaat over ‘waar is mijn zending’ en ‘hoe kan ik de zending retour sturen’. Hier ligt dus een flinke tijdsbesparing op je te wachten. Activeer onze customer service, schakel heel eenvoudig je telefoon door en we nemen alle transportgerelateerde vragen van je klanten over. We nemen indien gewenst op met je bedrijfsnaam en handelen de vraag helemaal af, hierdoor hoef je dus zelf écht niets meer te doen.

we volgen al je zendingen proactief tot aan de eindbestemming

Het nauwkeurig volgen van iedere zending is een intensief en tijdrovend proces. Profiteer van een besparing in tijd, geld en onnodige frustraties en laat ons al je zendingen volgen tot aan de eindbestemming. Binnen deze service houden we iedere zending van ophaling tot aflevering nauwkeurig in de gaten en ondernemen bij problemen direct actie richting de vervoerder, je onderneming of de ontvanger zonder dat je daarvoor opdracht hoeft te geven. Of het nu gaat om problemen zoals een niet opgehaalde zending, een vertraging, een verloren zending of een door de ontvanger onjuist ingevuld adres, we nemen je al dit werk uit handen.

Deze service is gratis beschikbaar wanneer je gebruikmaakt van de voordelige vervoerscontracten van Wuunder. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze service te activeren op je eigen vervoerscontract

we doen er alles aan om je geld terug te krijgen

Helaas komt het wel eens voor dat je zending tijdens het transport door de vervoerder  beschadigd, verloren of gestolen raakt. Het verhalen, indienen en afhandelen van claims is een behoorlijke klus met vaak veel bijkomende frustraties. Met deze service nemen we dit gehele proces uit je handen. Van het behandelbaar stellen van de claim, het verzamelen van gegevens bij de ontvanger, het invullen van alle formulieren tot aan het opmaken van een officiële factuur.  

Ook deze service is gratis wanneer je gebruikmaakt van de vervoerscontracten van Wuunder. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze service te activeren op je eigen vervoerscontract.

we controleren iedere factuur op onjuistheden

Wanneer je gebruikmaakt van verschillende vervoerders, betekent dit als vanzelfsprekend meer  facturen. Binnen deze service helpen we je met het vergroten van de controle en het inzicht in je facturen en zorgen we ervoor dat je nooit teveel betaalt voor je zendingen. Wanneer je werkt met onze vervoerscontracten, controleren we per factuur natuurlijk iedere zending op onjuistheden zoals een al eerder in rekening gebrachte zending of een verkeerd afgegeven tarief.  Mocht een zending om welke reden dan ook onjuist zijn gefactureerd, vragen we direct het geld terug bij de vervoerder. 

Proactief klanten informeren

Wanneer je werkt met je eigen contracten bij vervoerders, kunnen we deze service uiteraard ook voor je uitvoeren. 

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.