Bel me terug

Wuunder zoekt 1.000 lokale koerierhelden

De feestdagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat heel Nederland druk bezig is met de voorbereidingen. Door de drukte van alledag hebben veel mensen weinig tijd om op koopjesjacht te gaan waardoor online winkels dé uitkomst bieden. Laptop open, online shoppen en vaak staat er dezelfde dag, avond of de volgende dag al een vervoerder voor de deur met alle bestellingen. Voor veel kleine bedrijven zoals webshopeigenaren is het fenomeen ‘vandaag voor 12 uur besteld, morgen in huis’ lastig te realiseren. Door de zoektocht naar lokale koeriershelden wil Wuunder de krachten bundelen om diezelfde service te bieden als grote E-commerce ondernemingen. Want waarom moeilijk doen als het ook samen kan?

Daarom zoekt Wuunder 1.000 koerierhelden, die gebruik maken van (bak)fietsen, auto’s, bak- en vrachtwagens voor de eerste en laatste kilometer, zodat zij de optimale service kunnen verlenen aan hun klanten. Dit door verzender, lokale koerier, nationale- en internationale vervoerders en ontvanger te verbinden in 1 platform. Ondernemingen ontvangen hierdoor weer de echte persoonlijke service bij het laten ophalen en afleveren van zendingen. Dit door duidelijke afspraken, flexibiliteit en korte lijnen tussen chauffeur en verzender. Men wordt tevens volledig ontzorgd, doordat de koerier alle zendingen van de verschillende vervoerders in één keer meeneemt en ook wordt op dezelfde dag ophalen en afleveren mogelijk door de koerier met de vervoerder te combineren tegen een aantrekkelijk tarief.

Daarnaast kunnen de locaties van de koerier worden gebruikt als mini-hub, zodat zendingen supersnel kunnen worden afgeleverd bij bedrijven en consumenten. Daarom werkt Wuunder niet met ZZP’ers en eenmansbedrijven.

Lokale helden

Doordat verzenders steeds veeleisender worden op IT-vlak kunnen veel lokale (fiets-) autokoeriers niet meer aan de wensen van de klant voldoen. Dit komt ook omdat deze lokale helden vaak geen IT-budget hebben om een platform te bouwen, waardoor dit verdere groei in de weg staat. Samenwerken in de transportketen blijkt vaak lastig, maar toch is dit niet onmogelijk. Wuunder helpt de grotere vervoerders bij het in één keer l ophalen van al hun zendingen, waardoor deze vervoerders efficiënter kunnen werken. Doordat de lokale helden alle zendingen van meerdere vervoerders in één keer ophalen en afleveren wordt het aantal vervoerskilometers gereduceerd. Dit is weer goed voor onze leefomgeving.

Wuunder biedt dé oplossing: een onafhankelijk IT-platform, die gebruiksvriendelijk is voor lokale helden en klanten en de krachten van alle vervoerders en koeriers bundelt tot een excellente service en de daarbij behorende mogelijkheden. Want waarom moeilijk doen als het via Wuunder kan?

Ideeën? Laat het weten

Elke dag opnieuw kijken we wat we kunnen doen om het jou nóg beter te maken. Wat zijn jouw ideeën? Wat zou jouw Wuunder-ervaring écht compleet maken? We horen het heel graag. Je kunt ons altijd bellen op 020- 261 5748. Of stuur een mailtje.
Of kijk voor meer informatie of antwoorden op de veelgestelde vragen.

Altijd. Overal. Voor iedereen.

Voor onderweg: boek en volg je zending eenvoudig via mobiel of tablet.
Voor op kantoor: boek en volg je zendingen via de webbrowser op je computer.
Voor in het magazijn: werk er mee op je mobiel, computer of via api-connectie.
Voor in je webshop: via plug-in, extensies of api al je zendingen en retouren snel geregeld.

       

Je zending in minder dan 60 seconden geregeld, dat noemen we nou efficiënt werken. We laten je direct een overzicht zien van de drie scherpste tarieven inclusief toeslagen en halen je zendingen gratis op. Zo bespaar je tijd wat je in je onderneming zelf kunt steken.

Shipping with DHL
Shipping with bpost
Shipping with DPD
Shipping with FedEx Express
Shipping with Post NL
Shipping with Rhenus
Shipping with TNT
Shipping with UPS
Shipping with GLS
Shipping with Red je Pakketje
Shipping with DHL
Shipping with bpost
Shipping with DPD
Shipping with FedEx Express
Shipping with Post NL
Shipping with Rhenus
Shipping with TNT
Shipping with UPS
Shipping with GLS
Shipping with Red je Pakketje