Bel me terug

Wuunder voor business partners. Samenwerken aan een hogere service voor onze klanten

Word business partner bij Wuunder

Wuunder maakt het versturen van documenten, pakketten en pallets makkelijk, persoonlijk efficiënt. We zijn altijd op zoek naar betrouwbare en klantgerichte vervoerders, koeriers en afleverpunten die met ons willen bouwen aan het succes van Wuunder.

Uniek on-demand netwerk van Wuunder

Voor drop-off points
Om de snelheid en aansluiting in ons on-demand netwerk te garanderen maken we gebruik van drop-off points. Op deze punten worden alle pakketten aangeleverd, gesorteerd naar elke vervoerder en meegegeven aan de juiste vervoerder. En onze unieke service gaat nog verder. Onze klanten hoeven niet perse de labels zelf te plakken op de zendingen. Dat willen wij wel doen. Heb jij ruimte voor minimaal 4 rolcontainers, parkeergelegenheid voor een paar koerier-auto’s en kan een vrachtwagen bij je pand komen? Laat het ons weten!

BEL MIJ VOOR MEER INFO

Voor koeriers
Wuunder maakt het met haar klanten nog eenvoudiger door al haar (kleine) klanten eenvoudig te koppelen aan de grote vervoerders. Hoe? Door in grote steden het on-demand netwerk van Wuunder aan te bieden is het mogelijk om alle documenten en pakketten, ongeacht de gekozen vervoerder, binnen een uur op gewenste tijdstip en plaats op te halen. Op deze wijze kunnen ook kleinere verzenders gebruik maken van een dagelijkse pick-up, die aansluit op alle bekende vervoerders, zoals TNT, DPD of DHL. Dezelfde flexibiliteit bieden we aan klanten buiten de stad, waar de zendingen gedurende de dag kunnen worden opgehaald. Ben jij een koerier, die graag een betere service verleent aan jouw en onze klanten?

LAAT HET ONS WETEN

Voor transporteurs
Onze klanten zijn continu op zoek naar transporteurs met vernieuwende transportoplossingen, die aansluiten bij hun wensen. Daarom zoeken we nationale & internationale transportbedrijven zoals pakket, express of groupage vervoerders die zendingen rechtstreek ophalen bij de klant of op een drop-off point en afleveren bij consumenten of personen binnen een bedrijf. Afhankelijk van je specialiteit.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wuunder zoekt:

  • Koeriers die meer same-day bezorgingen willen doen.
  • (Express)vervoerders met excellente transportoplossingen die onze klanten verder brengen.
  • Afleverpunten waar (express)vervoerders hun zendingen kunnen ophalen en onze koeriers de zendingen kunnen afleveren.

Altijd. Overal. Voor iedereen.

Voor onderweg: boek en volg je zending eenvoudig via mobiel of tablet.
Voor op kantoor: boek en volg je zendingen via de webbrowser op je computer.
Voor in het magazijn: werk er mee op je mobiel, computer of via api-connectie.
Voor in je webshop: via plug-in, extensies of api al je zendingen en retouren snel geregeld.

       

Je zending in minder dan 60 seconden geregeld, dat noemen we nou efficiënt werken. We laten je direct een overzicht zien van de drie scherpste tarieven inclusief toeslagen en halen je zendingen gratis op. Zo bespaar je tijd wat je in je onderneming zelf kunt steken.

Shipping with DHL
Shipping with bpost
Shipping with DPD
Shipping with FedEx Express
Shipping with Post NL
Shipping with Rhenus
Shipping with TNT
Shipping with UPS
Shipping with GLS
Shipping with Red je Pakketje
Shipping with DHL
Shipping with bpost
Shipping with DPD
Shipping with FedEx Express
Shipping with Post NL
Shipping with Rhenus
Shipping with TNT
Shipping with UPS
Shipping with GLS
Shipping with Red je Pakketje