ManieRen om je zending te volgen

Manage je volledige transport onder een dak

Realiseer transparantie en structuur in je business en maak gebruik van verschillende manieren om je zending te volgen. Of je zending nog in het warehouse ligt, net gekocht is of al onderweg is. En of het nu gaat om een geboekte zending via PostNL, DHL, UPS of anders, alle statussen zijn te zien vanuit 1 overzichtelijk dashboard.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Gemakkelijk boeken

Altijd en overal op de hoogte

Automatiseer en organiseer het volledige verzendproces vanuit een handig overzicht. Boek een zending via de gewenste transportservice en zie direct of het verzendlabel al is geprint en of de zending al door de vervoerder op de afgesproken locatie is opgehaald. Via de track-en-trace link kun je vervolgens zowel je geboekte als je retourzendingen op verschillende manieren volgen tot deze de eindbestemming daadwerkelijk bereiken.

Bewaak al je zendingen vanuit MyWuunder

Genereer inzicht en controle door op verschillende manieren je zending te volgen. Zo weet je altijd waar je pakketten, pallets en documenten zijn. Log in en krijg direct toegang tot de status van al je geboekte zendingen. Pas filters toe en zie in een oogopslag welke zendingen zijn vertraagd.

MyWuunder overzicht

Organiseer en verbindt via de API

Vanaf je eigen vertrouwde webshop-werkomgeving

Creëer een werkwijze voor een snelle beantwoording van klantvragen en volg je zendingen via de API. Boek je zending, ontvang de tracking-link en plaats deze eenvoudig op je eigen webshop of implementeer dit in je eigen Customer Service Systeem. 

Stroomlijn je verzendproces en volg je zendingen super eenvoudig vanuit je eigen vertrouwde webshop backoffice. Na het boeken ontvang je direct een tracking-link waarmee je zendingen razendsnel en georganiseerd kunt volgen. Door te werken vanuit je eigen shop, realiseer je direct een doeltreffende werkwijze voor het opzoeken en het achterhalen van de status bij een specifieke order.

Alle informatie in je eigen broekzak

Print labels vanuit je broekzak

Gebruik de mobiele app en volg je zendingen vanaf je eigen smartphone. Waar je ook bent, je hebt altijd alle tracking-info in je eigen broekzak. Download de app in 1 klik via de App- of Google PlayStore. 

Laat alle verzend-stress achter je

Activeer onze proactieve customer service en laat alle verzend-stress achter je. We volgen al je orders op de voet en gaan direct aan de slag wanneer er ergens iets misgaat in het verzendproces, zonder dat je daarvoor opdracht hoeft te geven. We lossen dit direct op met de vervoerder, informeren de klant over de voortgang van je zending en geven de status ‘wuunder is fixing it’ terug in je eigen vertrouwde werkomgeving.

verover, verbindt en behoud klanten met je retourbeleid

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.