Verstuur met red je pakketje

automatiseer je red je pakketje verzendproces

Koppel je verzendproces aan Red je Pakketje en zeg gedag tegen het handmatig overtypen van je adresgegevens. Voor iedere order worden de Red je Pakketje  tarieven van Wuunder voor de verschillende services en aflevermomenten automatisch weergegeven. In dit overzicht kun je met één druk op de knop je zending boeken. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Gebruik je eigen contract of maak gebruik van de voordelige Wuunder-tarieven

Krijg direct toegang tot de verschillende Red je Pakketje verzendopties en profiteer van alle voordelen. Maak gebruik van de scherpe Red je Pakketje tarieven via Wuunder of laad je eigen vervoerscontract in. In MyWuunder zie je de Red je Pakketje tarieven van Wuunder per service, wanneer de zending wordt opgehaald en afgeleverd. Afhankelijk van je wekelijkse volume, kun je al gauw flink wat korting opbouwen

 Je kunt de gewenste transport service van Red je Pakketje combineren met andere vervoerders zodat je altijd een verzendmethode kiest die het beste past bij je business. 

DE MOGELIJKHEDEN VOOR DOCUMENTEN EN (BRIEVENBUS)PAKKETTEN ZIJN EINDELOOS

Red je pakketje sameday

RED JE PAKKETJE SAMEDAY

standaard
 • Afleveren op dezelfde dag tussen 17.00 en 22.30 uur van maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd Waddeneilanden)
 • Bij niet thuis afleveren bij de buren. Na tweede afleverpogingen bij consument komt de zending retour
 • Zelf afleveren op een van de RedJePakketje drop-off locaties
 • Gratis afleverbewijs en de zending is via track-en-trace te volgen inclusief geplande aflevertijd
 • Maximale afmetingen 60 x 40 x 30 cm en 10 kg per pakket
 • Maximale gordelomvang (1x lengte plus 2x breedte plus 2x hoogte) van 200 cm
 • Elk pakket is verzekerd tot een maximaal bedrag van € 3,40 per kg. Geen schadevergoeding bij versproducten.
extra mogelijkheden
 • Ophalen op een zakelijk adres
 • Doorzenden naar een ander adres
 • Afleveren in de brievenbus
 • Extra zware zendingen (pakket tussen de 20 en 30 kilogram)
 • Extra grote zendingen (gordelomvang 1x lengte plus 2x breedte plus 2x hoogte van maximaal 320 cm)

Goed voorbereid zonder extra levertijd

Voorkom onaangename verrassingen en vergroot de kans dat je pakketten op tijd de eindbestemming bereiken. Bespaar kosten door te voldoen aan de door Red je Pakketje gehanteerde minimale en maximale afmetingen en gewichten

Max. afmeting
Max. gewicht
Max. gordelomvang
Red je Pakketje Sameday
180x120x120 cm
20 kg
260 cm

Zo geregeld, zo geleverd

Een positieve verzendervaring stimuleert merkloyaliteit en vertrouwen in je business. Verover je klanten met de belofte ‘vandaag besteld, vandaag in huis’ en voldoe aan de stijgende verwachtingen rondom de verzending. Red je Pakketje levert steevast van maandag tot en met vrijdag en levert op dezelfde dag af tussen 18:00 en 22:00 uur. Mocht de eerste afleverpoging mislukken, wordt de zending afgeleverd bij de buren. Wanneer de buren ook niet thuiszijn of de zending niet aannemen, proberen ze  het gratis nog een tweede keer. Na de tweede mislukte afleverpoging bij de consument wordt de zending retour gestuurd. Via de track-en-trace kun je de hele ‘reis’ van je zending tot in detail volgen vanaf je eigen transportoverzicht inclusief de geplande aflevertijd en zie je als je zending de eindbestemming daadwerkelijk heeft bereikt.

Voor afwijkende maten hoef je het niet te laten

Buiten de standaard afmetingen en gewichten die Red je Pakketje hanteert in haar productportfolio, bieden zij als extra mogelijkheid het versturen van ‘zwaarder geschut’. Zo kun je met deze service ook zendingen versturen met een gewicht tussen de 20 en 30 kilogram of met een gordelomvang van 320 cm.

Actie bij vertraagde zendingen
Combineer vervoerders

Ophalen zonder gedoe

 • Profiteer van de ophaalservice van Red je Pakketje op werkdagen. Vanaf 20 pakketten is dit gratis.
 • Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je zendingen zelf naar een Red je Pakketje Dropoffpoints bij jou in de buurt te brengen.
 • Heb je een last-minute zending? Geen probleem. Boek dan in ‘no time’ een express zending of extra late ophaling via een koerier en voorkom vertraging en teleurgestelde klanten.

Wuunder kan op diverse manieren de (dagelijkse) pick-up voor je regelen.

Met Red je Pakketje zendingen laten ophalen is mogelijk in Nederland

Wuunder heeft een contract en koppeling met Red je Pakketje  in Nederland hier kunnen we voor jou geheel automatisch zendingen boeken. Ophalen en afleveren is niet mogelijk op de Waddeneilanden.

Nederlandse vlag
Nederland

Creëer extra veiligheid in je bezorgproces

Vergroot de controle in je bezorgproces en verzend je zendingen altijd met een gerust gevoel. Via de SameDay service van Red je Pakketje zijn je zendingen standaard verzekerd tot een maximaal bedrag van €250,-.

onverpakte pakketten moeiteloos versturen
Bespaar minuten op iedere order

Vol vertrouwen op een succesvolle levering bouwen

Vermeld altijd de bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer en
e-mailadres op de zending en beperk het aantal retourzendingen doordat de chauffeur om welke reden dan ook niet in staat was om je zending op de eindbestemming af te leveren.
Wel zo handig, want je blijft zelf verantwoordelijk voor het product tot je klant het pakket daadwerkelijk in ontvangst heeft genomen.

Combineer Red je Pakketje met andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.