Koppel DHL

Optimaliseer je DHL verzendproces

Koppel je systeem aan DHL Parcel Benelux en verstuur je zendingen op de manier die past bij de werkwijze in je business. Automatiseer het picken, packen en printen van verzendlabels via onze slimme verzendsoftware en profiteer van eindeloze verzendmogelijkheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Krijg direct toegang tot de verschillende DHL verzendopties en profiteer van alle voordelen. Maak gebruik van de scherpe DHL-tarieven via Wuunder of laad je eigen vervoerscontract in. Je kiest altijd een verzendmethode die het beste past in je business. 

DHL

DHL Europlus

Organiseer een gestructureerde werkwijze in je business en vergroot de kans dat je zakelijke zendingen daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Binnen deze verzendoptie worden er twee afleverpogingen aangeboden, uitsluitend overdag en op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Wanneer de eerste afleverpoging mislukt, probeert de chauffeur het gratis nog een tweede keer. Via de automatische updates van de track-en-trace en het afleverbewijs blijf je hiervan altijd op de hoogte. Creëer autoriteit en draagvlak in je business en profiteer van extra verzendmogelijkheden, zoals het versturen van een extra zware zending, je zending aanvullend te verzekeren of je zending af te leven voor 11 uur in de ochtend.

DHL
For you

Verras je klanten met meer gemak tijdens de bezorging en vergroot de afleverkans naar 100%. Speel in op de toenemende verlangens van je klanten rondom de snelheid voor het ontvangen van hun pakket en verzend zowel je zakelijke als particuliere zendingen binnen 24 tot 48 uur. DHL For You is een slimme formule om je pakketten tot maximaal 20 kilo voordelig en eenvoudig te versturen binnen en buiten Nederland, met leveringen van maandag tot en met zaterdag. Om met deze verzendoptie te versturen mag je pakket niet groter zijn dan 80x50x35 cm. Mocht de chauffeur bij de eerste afleverpoging voor een gesloten deur staan, dan wordt de zending direct bij de buren of bij een DHL Servicepoint afgeleverd. Via de automatische updates van de track-en-trace en het afleverbewijs blijf je hiervan altijd op de hoogte. 

DHL Connect

Pak je klanten in met een betrouwbaar bezorgproces en stimuleer merkloyaliteit en vertrouwen in je business. Organiseer een soepele levering voor je Europese zendingen naar zowel een particulier als zakelijk adres door deze direct op locatie van de ontvanger of bij een DHL Servicepunt naar keuze te bezorgen. DHL Connect levert steevast van maandag tot en met zaterdag, vereist altijd een handtekening voor ontvangst en verzekerd al je zendingen automatisch tot €500 per pakket. Wanneer het pakket bij de eerste afleverpoging niet kan worden aangenomen, kan de zending op drie verschillende manieren worden afgeleverd. Bij de buren, via een DHL Servicepoint of door de brievenbus. Op verzoek van de ontvanger doet DHL gratis nog een tweede poging. Wat er ook gebeurd, je blijft altijd op de hoogte over de voortgang van je zending via de track-en-trace en het afleverbewijs. 

Goed voorbereid zonder extra levertijd

Voorkom onaangename verrassingen in je business en vergroot de kans dat je pakketten daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Bespaar tijd (en geld) en creëer een gestroomlijnde samenwerking door te voldoen aan hun gehanteerde minimale en maximale afmetingen en gewichten.

Max. afmeting
Max. gewicht
Max. volume
DHL Europlus
120x50x60 cm
31,5 kg
150 cm
DHL Europlus Pallet
120x100x200 cm
1000 kg
720 cm
DHL For You
80x50x35 cm
2 kg
250 cm
DHL Connect
120x60x60 cm
31,5 kg
360 cm
DHL Servicepunt
120x50x60 cm
2 kg
360 cm

Afhalen zonder gedoe

Creëer focus in een hectische werkomgeving en pas je werkwijze aan om tijd en geld te besparen. Implementeer vanaf vier pakketten vaste afhaalmomenten in je business via de gratis ophaalservice van DHL of breng je orders zelf naar een DHL Servicepoint bij jou in de buurt. Organiseer voor last-minute zendingen een extra late ophaling via een van onze aangesloten koeriers en voorkom vertragingen.

DHL ophalen
DHL Servicepoint

Vergroot de keuzemogelijkheden van je klant met DHL Servicepunten

Creëer een laagdrempelige manier voor het versturen en ontvangen van je pakketten en verzend je zendingen naar een gewenst DHL Servicepunt binnen en buiten Nederland. Activeer eenvoudig de parcelshop locator in je webshop en laat je klanten zelf hun afhaalpunt naar keuze selecteren.

Meer zendingen naar hetzelfde adres = extra korting!

Profiteer van extra voordeel en haal meer rendement uit je business. Wanneer je op dezelfde dag meerdere zendingen naar hetzelfde adres verstuurd met dezelfde referentie, ontvang je altijd extra korting. Tel uit je winst!

DHL pakket
onverpakte pakketten moeiteloos versturen

Creëer extra veiligheid in je bezorgproces

Neem het heft in eigen hand en verzend je zendingen altijd met een gerust gevoel. Vergroot de controle en de veiligheid in je bezorgproces door een handtekening van ontvangst te implementeren of je zending aanvullend te verzekeren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Afleveren zonder gedoe

Creëer focus in een hectische werkomgeving en verminder de foutgevoeligheid in je business. Bespaar onnodige kostenposten en voorkom retouren door op al je zendingen de bedrijfsnaam en de contactpersoon te vermelden. Hiermee vergroot je het vertrouwen en de afleverkans in je bezorgproces en kun je al je zendingen zonder zorgen meegegeven aan de bezorger. Handig, want je business blijft zelf verantwoordelijk voor het product tot je klant het pakket daadwerkelijk in ontvangst heeft genomen.

Vandaag besteld morgen in huis

Benieuwd naar andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.