Warehouse en fulfilment

Laat je business groeien via onze drop-off point oplossingen

Bespaar tijd en haal meer rendement uit je business door alle directe logistieke activiteiten uit te besteden via onze warehouse en fulfilment oplossingen. Optimaliseer het picken, packen en printen van verzendlabels en verwerk je orders moeiteloos. 

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Duurzaam verzenden

Verduurzaam de ophaling van je zendingen

Organiseer de ophaling voor je transport 300% efficiënter en draag bij aan de vermindering van CO2 uitstoot. Voorkom meerdere chauffeurs aan de deur en laat al je zendingen, ongeacht het aantal gebruikte vervoerders, door 1 chauffeur meenemen. Deze zendingen worden vervolgens naar een locatie in de buurt gebracht waar de verschillende vervoerders hun zendingen kunnen komen ophalen.

KIEZEN OM MINDER TE DOEN VOOR MEER RESULTAAT

Altijd een veilige haven voor je zendingen

Concentreer je op de groei van je onderneming en laat je niet belemmeren door een gebrek aan opslagruimte. Gebruik onze warehouse-oplossingen en breng je zendingen tijdelijk voor 1 of meerdere dagen onder bij een van onze partners. Organiseer het transport vanuit je eigen onderneming en geef ons een seintje als we de zending vanuit het warehouse mogen versturen.

Neem het heft in eigen handen
Print verzendlabels in Bulk vanuit je Dashboard

Besteed alle directe logistieke activiteiten uit

Verminder het aantal handmatige handelingen in je verzendproces en verwerk je orders moeiteloos. Gebruik onze fulfilment-oplossingen en bespaar tijd door het picken, packen en printen van verzendlabels uit te besteden. Of het nu gaat om een permanente overname, alleen in je piekperiode of voor enkel een gedeelte van de voorraad: alles is mogelijk.

Versoepel je verzendproces via onze cross docking oplossing

Creëer moeiteloos een werkwijze voor het laden en lossen van je transport. Via onze slimme cross docking oplossing besteed je het proces van het lossen tot en met het versturen van de inhoud naar 1 of meerdere locaties aan ons uit. Combineer het eenvoudig met onze warehouse en fulfilment oplossingen. 

Warehouse
DHL bezorgen

Klussen loslaten lost veel op

Bouw extra ‘handjes’ in bij piekmomenten of bij projectmatige klussen en bespaar tijd op iedere zending. Besteed het volledige verzendproces aan ons uit van het ophalen van je zendingen tot aan het picken, packen en printen van verzendlabels.
Zo geregeld, zo geleverd.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.