Efficiënt orderpicken

Efficiënt Orderpicken

Automatiseer je magazijnproces en verzend sneller

Bespaar tijd, geld en frustraties op de belangrijkste processen binnen je magazijn. Koppel je systeem, creëer een optimale werkwijze en start met efficiënt orderpicken, verpakken en het printen van je verzendlabels. Ook voor het overdragen van de zendingen aan de chauffeur hebben we handige verzendlijsten bedacht die je met één druk op de knop kunt uitprinten. Zo heb jij tijd en ruimte om te focussen op de groei van je business.

Efficiënt orderpicken en verpakken

Efficient orderpicken en verpakken

Creëer focus in een hectische werkomgeving en automatiseer het picken en verpakken van orders in je magazijn. Activeer onze oplossingen voor efficiënt orderpicken, verwerk je orders zonder moeite en krijg direct inzicht in de voortgang van je zendingen vanaf je eigen vertrouwde dashboard. Hierdoor kun je in één oogopslag zien hoe de zaken ervoor staan in je magazijn. Toepasbaar in meerdere magazijnen, fulfilment partijen en drop-shipping locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Automatiseer je magazijnproces.
Laat je adviseren door één van onze experts!

Altijd controle over je warehouse proces

Verminder de foutgevoeligheid in je warehouse en automatiseer het verzamelen van orders met slimme pakbonnen die voorzien zijn van een barcode. Op de pakbon vind je alle benodigde informatie zoals referentie, omschrijving en aantal items, zendingsnummer en afleveradres. Je bepaalt zelf de werkwijze voor de orderverzameling, print de pakbon vanuit je e-mail of verwerk het moeiteloos vanaf je Ipad of mobiel. 

Print verzendlabels slimmer en sneller

Pakbon scannen, label printen

Verzend slimmer in je business en print verzendlabels op de meest efficiënte manier. Activeer onze scan-en-print methode, scan de barcode op de pakbon en de juiste labels rollen automatisch uit de door jouw geselecteerde label- of ZPL-printer. Gebruik onze speciaal ontwikkelde one-click-printing methode voor je Windows of Mac PC en print verzendlabels met een klik vanaf je eigen dashboard.

Verwerk en print je labels transparant

Print verzendlabels moeiteloos vanaf het MyWuunder dashboard en we genereren automatisch een verzendlabel, ook als de vervoerder zelf geen verzendlabels kent. Ideaal voor zendingen die worden opgehaald op je locatie of zendingen die je eigen bezorgdienst aflevert. Ophalen op een andere locatie? Dan sturen we gewoon het label per e-mail naar deze locatie.

Extra controle met slimme overdrachtslijsten

Neem het heft in eigen hand en voorkom problemen bij de overdracht aan de vervoerder. Gebruik onze gedetailleerde overdrachtslijsten per vervoerder en locatie.  Hiermee zorg je meteen voor een dubbele controle of het orderpicken 100% correct is uitgevoerd. Geef je zendingen zonder zorgen mee aan de bezorger door de lijst bij de overdracht te laten ondertekenen door de vervoerder. Zo heb je altijd bewijs dat de zendingen aan de chauffeur zijn meegegeven.

Overdrachtslijst

Behoud altijd de controle over je verzendproces en verkrijg realtime inzicht in welke labels wel en niet zijn geprint. Schep direct duidelijkheid of het benodigde label al is geprint door iemand van je team, je leverancier of je klant vanaf je eigen dashboard.

Steevast de vinger aan de pols

kantoor werken

Besteed alle directe logistieke activiteiten uit

Concentreer je op de groei van je business en laat ons de volledige opslag en fulfilment van je zendingen efficiënt overnemen. Inzetbaar voor zowel projectbasis, bij piekmomenten of permanent, precies zoals jij dat wilt.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.