Combineer vervoerders

Combineer vervoerders

vind altijd de beste verzendmatch voor je zendingen

Waarom jezelf begrenzen tot één vervoerder? Met Wuunder heb je direct 10.000 verschillende bezorg- en verzendopties, voor binnen- en buitenland binnen handbereik. Samen met Wuunder kies je de meest geschikte vervoerder voor jouw zending. Op basis van bijvoorbeeld de afmetingen, het gewicht, de bestemming of gewoon wat de ontvanger van de zending wilt. Met keuze uit meer dan 300 nationale en internationale vervoerders, bieden we jou de meest geschikte optie. Het vinden van de perfecte vervoerder voor je zending wordt heel eenvoudig. Of je nu een document, pakket, pallet of (zee)container wilt versturen, je bent bij ons altijd aan het juiste adres. Maak een account aan en start direct! Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mix en combineer onbeperkt je favoriete vervoerders met flexibele afleveropties

Combineer vervoerders en flexibele bezorgopties van meer dan 300 (inter)nationale vervoerders zoals DPD, DHL Parcel, PostNL, GLS, afhaalpuntlevering en SameDay en biedt je klanten altijd de beste keuzes bij het afrekenen.

Altijd een oplossing die het beste bij je past

Laat je niet inpakken en creëer een naadloze aansluiting op je business. Met ons brede aanbod aan nationale en internationale vervoerders heb je steevast de beste verzend- en bezorgopties binnen handbereik. Gebruik de scherpe kortingstarieven van Wuunder, laad je eigen vervoerscontract in of combineer beide opties. Zo kies je altijd een vervoerder die bij je past. 

Weten welke vervoerders het beste bij jou passen? Laat je adviseren door één van onze experts!

Creëer structuur in je business en verzend je producten wereldwijd altijd met de meest geschikte vervoerders tegen de beste prijzen. Voorkom onaangename verrassingen en krijg tijdens het boeken direct inzicht in de bijbehorende levertijden en verzendkosten vanaf je eigen dashboard.

krijg direct toegang tot de levertijden en verzendkosten

combineer vervoerders

Al je soorten zendingen in goede handen

Implementeer een veilige basis in je business en verstuur al je orders zonder moeite. Voor afwijkende maten hoef je het niet te laten, we hebben voor alle soorten zendingen absoluut een perfecte oplossing binnen handbereik. Daarbinnen hanteren we de vuistregel dat je ieder pakket van elke afmeting met ons kunt versturen, zolang het in een vliegtuig past.

Bekijk hier alle transportoplossingen

Voorkom Vervelende verrassingen

Verzend je producten van een bepaalde waarde? Of verzend je verse producten, vloeibare producten of glaswerk? Zorg dat je op de hoogte bent van de voorwaarden van de vervoerder. We hebben een aantal belangrijke punten op een rijtje gezet. Die vind je hier. Of moet je een zending buiten de EU of naar Zwitserland sturen? Ook dan zijn er bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden. Die lees je hier.

REGISSEER JE EIGEN VERZENDPROCES

Bepaal zelf het gewenste tempo voor je zendingen

Blijf de regisseur over je eigen verzendproces en bepaal zelf de bezorgsnelheid voor je business. Vergroot de keuzemogelijkheden van je klant door flexibele afleveropties zoals SameDay, NextDay en afhaalpunten met elkaar te combineren en verhoog het aantal verkopen.

combineer vervoerders
Vervoerders

Verzenden met maximale zekerheid

Neem het heft in eigen hand en voorkom problemen met je zendingen. Profiteer van maximale zekerheid zoals een krabbel voor ontvangst, een legitimatiecontrole aan de deur tot aan de mogelijkheid om extra verzekerd te versturen.

Ophalen zonder gedoe

Bespaar tijd op iedere zending en besteed alle ophaling zoals ad-hoc, dagelijkse pick-ups, extra late pick-ups en meer aan ons uit. Creëer een aanpak voor de ophaling van je zendingen die past bij de verlangens van je business. Precies zoals jij het zelf wilt: van een particulier tot aan een zakelijk adres, maar ook op een afhaalpunt, business point of postkantoor.

ophalen

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.