Pakketsoorten

Verzenden zonder gedoe

Verstuur al je zendingen vanuit een veilige basis

Realiseer structuur in je business en beheer en verzend al je orders onder een dak. Koppel je systeem en creëer voor al je pakketsoorten een veilige haven. Wat je ook wilt versturen, via ons brede aanbod aan nationale en internationale vervoerders is er altijd een perfecte oplossing binnen handbereik. Daarbinnen hanteren we de vuistregel dat je ieder pakket van elke afmeting met ons kunt versturen, zolang het op een boot of in een vliegtuig past. 

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Altijd de beste verzend-match voor je documenten, pakketten en pallets

Automatiseer je verzendproces en verwerk je orders moeiteloos. Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je business. Dankzij onze slimme verzendsoftware krijg je direct toegang tot alle vervoerders zoals DHL Parcel, DPD, PostNL, UPS, GLS, TNT en meer. Op basis van specifieke zendingsgegevens zoals afmetingen, volume, gewicht en ophaal- en afleveradres zoekt ons systeem automatisch de meest geschikte vervoerder. De bijbehorende levertijd en verzendkosten worden vervolgens meteen getoond vanaf je dashboard.
Online dashboard wuunder

Bespaar minuten bij het zoeken naar de beste transportoplossing voor speciale zendingen

We dragen graag bij aan de groei van je business en denken daarom altijd in mogelijkheden. Met 300 aangesloten vervoerders realiseren we voor ieder transport een gepaste oplossing. Wat je ook wilt versturen, of het nu gaat om zeevracht, luchtvracht, containervervoer, Same Day of Expreszendingen, je bent hier altijd aan het juiste adres. Een speciale vraag op transportgebied? Neem contact op met onze Customer Service afdeling en we gaan direct voor je aan de slag.

Voor afwijkende maten hoef je het niet te laten

Verzenden per vliegtuig

Zolang je pakket op een boot of in een vliegtuig past

Verstuur alle pakketsoorten en maten met onze hulp voor niet-gebruikelijke zendingen. Voor een efficiënte ophaling en aflevering maken vervoerders onderscheid tussen documenten, pakketten, pallets en (zee)containers. Documenten en pallets worden vaak opgehaald met een bestelbus of bakfiets, pallets door vrachtwagens met een laadklep waarbij deze vervolgens vrijwel altijd door een pompwagen of vorkheftruck worden verplaatst. De maximale hefkracht van een laadklep bedraagt 1.000 kg. Voor transport van (zee)containers regelen we passend vervoer zoals een hijskraan.

Alle pakketsoorten op een rij

Documenten en brievenbuspakketten

Pakketten

Pallets

(Zee)containers

Onverpakte zendingen

Wil je graag meer informatie over onze service? Onze klantenservice neemt graag contact met je op om al je vragen te beantwoorden.