Skip to content

Klaar om jezelf te verwuunderen?

Dan ben je hier op de goeie plek!

Ja, je leest het goed. Wuunder = een werkwoord. We zetten met onze 79 collega’s de markt iedere dag een beetje op de kop. Doe jij mee?

Voor het maken van een geweldig product is goed teamwork nodig.

Ontmoet een deel van de pioniers 🚀

Hebben we een match?

Eigen verantwoordelijkheid

Bij Wuunder geloven we in vrijheid en zelfstandigheid. Geen bazen, maar ruimte voor jou om je eigen weg te banen. Remote werken bij Wuunder betekent verantwoordelijkheid nemen voor je werk en betrokken zijn bij ons succes. Bij ons heb je de vrijheid om je eigen werkschema te beheren en bij te dragen aan onze groei. Jouw verantwoordelijkheid is om resultaten te leveren, ongeacht waar je werkt. We moedigen betrokkenheid aan en geven je de kans om mee te bouwen aan de toekomst van Wuunder, waar je ook bent.

Ondernemerschap

Bij Wuunder ademen we ondernemerschap. We zijn geen gewoon bedrijf; we zijn een team van vakidioten die altijd pionieren en streven naar nieuwe hoogten. Hier denkt iedereen mee, omdat we geloven dat de beste ideeën vanuit alle hoeken kunnen komen. Ons team van gepassioneerde vakidioten staat altijd klaar om jouw visie te ondersteunen en te helpen groeien.

Verwonderen

Bij Wuunder draait alles om het verwonderen van onze klanten. Wij brengen pakketjes van U naar U, met een échte klantenfocus. Onze missie is om je te verbazen met steeds nieuwe features en een oplossingsgerichte benadering. Wij geloven dat logistiek meer is dan alleen pakketbezorging; het is een kans om te verwonderen. Met ons toegewijde team, dat altijd op zoek is naar innovatieve manieren om aan de behoeften te voldoen, verleggen we voortdurend de grenzen.

Werken bij Wuunder heeft zo z'n voordelen

Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid en waar geen dag hetzelfde is.

We zijn een scale-up. En we geloven in een baas-vrije cultuur. Bij ons vind je geen managers.

We zijn een beetje nerdy. Op een goede manier. Bij ons werken experts met een voorliefde voor transport en optimale CX.

We werken 99% remote. Je krijgt alles wat je nodig hebt om thuis een fijne werkplek te creëren.

Let's date

Het begint al te borrelen maar je bent nog niet helemaal overtuigd? Of je weet wat je kunt maar je hebt het nog niet kunnen bewijzen?

Plan een date!

Super simpel. Kies de afdeling. En wij zorgen voor een match met de leukste collega. Tijdens de date stel je al je vragen zodat jij een goed beeld krijgt van het werken bij Wuunder. En na afloop bepaal je of dat je je CV instuurt.

Tot snel!

GRATIS WHITEPAPER

Verzendkosten blijkt een dealbreaker

Het ruime merendeel van de Nederlandse consumenten zegt minder online te bestellen wanneer de verzendkosten maar blijven stijgen. Dat blijkt uit ons onderzoek dat werd uitgevoerd onder ruim 1.000 Nederlandse consumenten. In dit whitepaper lees je alle resultaten en inzichten.

Onderzoek verzendkosten

Door op de knop ‘Stuur mij het whitepaper!’ te klikken, ga je akkoord met het privacybeleid van Wuunder.