Koppel PostNL

Verzend slimmer in je business met PostNL zakelijk

Bespaar tijd op het meest frustrerende proces van je business: het verzenden. Koppel je online verkoopkanalen met PostNL, combineer de beste verzendopties en verzend volledig automatisch. 

De mogelijkheden zijn eindeloos met PostNL

Krijg direct toegang tot de verschillende PostNL verzendopties en profiteer van alle voordelen. Voeg meerdere bezorgopties toe in je business zoals afhaalpunten en vergroot de keuzemogelijkheden voor je klanten. Maak gebruik van de scherpe PostNL-tarieven via Wuunder of laad je eigen vervoerscontract in. Je kiest altijd een verzendmethode die het beste past in je business.

PostNL

Verstuur zendingen binnen Nederland met het grootste gemak

Organiseer een soepele werkwijze voor het versturen van al je pakketten en documenten binnen Nederland en biedt je klanten meer gemak en flexibiliteit tijdens de bezorging. PostNL levert je zendingen zowel af op een zakelijk als particulier adres of bij een postbusadres en bezorgd steevast van maandag tot en met zaterdag. Via de track-en-trace behoudt je altijd nauwkeurig inzicht in de voortgang van je zendingen en ben je direct op de hoogte wanneer er ergens in het verzendproces wat mis is gegaan. Bezorg je klanten een unieke verzend-ervaring door het pakket af te leveren op hun favoriete tijdstip zoals voor 10 of 12 uur in de ochtend, om 17 uur of juist ‘s avonds. Voor iedere zending is er altijd een verzendoplossing die voldoet aan de wensen van je klant. 

Goed voorbereid zonder extra levertijd

Voorkom onaangename verrassingen in je business en vergroot de kans dat je pakketten daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Bespaar tijd (en geld) en creëer een gestroomlijnde samenwerking met PostNL door te voldoen aan hun gehanteerde maximale afmetingen en gewichten voor documenten en pakketten

Max. afmeting
Max. gewicht
Max. volume
Post NL brievenbus pakket
38x26x3 cm
2 kg
98 cm
PostNL pakketten
100x70x58 cm
30 kg
300 cm
PostNL Europa
100x70x58 cn
30 kg
300 cm

Go global

Verstuur zendingen door heel Europa en de rest van de wereld met hetzelfde gemak​

Vergroot de controle en het vertrouwen in je bezorgproces en verzend je pakketten en documenten door heel Europa en de rest van de wereld met een gerust gevoel. Via de track-en-trace en en de handtekening voor ontvangst volg je iedere zending op de voet en weet je precies waar en wanneer je zending is afgeleverd. PostNL levert je zendingen zowel af op een zakelijk als particulier adres of bij een postbusadres en bezorgd steevast van dinsdag tot en met vrijdag.

Vergroot het gemak van je klant

Neem het heft in eigen hand en verstuur je brievenbus pakketten binnen Nederland tegen een gereduceerd tarief. Laat je orders ophalen op een zakelijke locatie of breng de post zelf weg naar een Postkantoor, PostNL Servicepunt of stop het in de welbekende oranje brievenbussen. Vergroot het gemak van je klant en creëer een onafhankelijke bezorging waarbij je klant nooit thuis hoeft te zijn voor het ontvangen van hun bestelling. PostNL levert de zendingen af in de brievenbus van zowel een zakelijk als particulier adres of bij een postbusadres en bezorgd steevast van dinsdag tot en met zaterdag. Houdt daarbij rekening met de maximale geldigheidsdatum van drie werkdagen voor verzendlabels. Wanneer je pakket door de brievenbus past wordt deze behandeld als brief en helaas niet vergoed bij schade of diefstal.

Service op het hoogste niveau
Pakket ophalen bij een pick up point

Vergroot de keuzemogelijkheden van je klant met PostNL Servicepunten

Creëer een laagdrempelige manier voor het versturen en ontvangen van je pakketten en verzend je zendingen naar een gewenst PostNL servicepunt binnen Nederland. Activeer eenvoudig de parcelshop locator in je webshop en laat je klanten zelf hun afhaalpunt naar keuze selecteren.

Afhalen zonder gedoe

Creëer focus in een hectische werkomgeving en pas je werkwijze aan om tijd en geld te besparen. Implementeer vaste afhaalmomenten in je business via de ophaalservice van PostNL of breng je orders zelf naar een Postkantoor of PostNL Servicepunt bij jou in de buurt. Voor brievenbus pakketten kun je ook gebruik maken van iedere Oranje brievenbus. Organiseer voor last-minute zendingen een extra late ophaling via een van onze aangesloten koeriers en voorkom vertragingen.

ophalen

Benieuwd naar andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.