Koppel DPD

Volledig automatisch verzenden met DPD zakelijk

Koppel je systeem aan DPD en start direct met slimmer en transparanter verzenden in je business. Automatiseer het picken, packen en printen van verzendlabels via de slimme verzendsoftware van Wuunder en profiteer van eindeloze mogelijkheden. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Krijg direct toegang tot de verschillende verzendopties en profiteer van alle voordelen en scherpe DPD-tarieven via Wuunder of laad je eigen vervoerscontract in. Je kiest altijd een verzendmethode die het beste past in je business.

DPD

Organiseer een gestructureerde werkwijze in je business en vergroot de kans dat je zakelijke zendingen daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Je zending wordt geleverd op zowel zakelijke als particuliere adressen en steevast van maandag tot en met vrijdag en eventueel op zaterdag. Wanneer de eerste afleverpoging mislukt, probeert de chauffeur het gratis nog een tweede keer. Via de automatische updates van de track-en-trace en het afleverbewijs blijf je hiervan altijd op de hoogte.

DPD Parcelshop / 2Shop

Realiseer een laagdrempelige manier voor het versturen en ontvangen van je pakketten en verzend je zendingen naar een gewenst DPD servicepunt binnen en buiten Nederland. Activeer eenvoudig de parcelshop locator in je webshop en laat je klanten zelf hun afhaalpunt naar keuze selecteren. 

DPD Express

Creëer autoriteit en draagvlak in je business en overtref de verwachtingen van je klanten. Verzend je verzendingen binnen Europa extra snel en bezorg je klanten een unieke verzend-ervaring door de zending de volgende dag al voor 10 of 12 uur bij de eindbestemming te laten leveren. 

DPD Predict service

Verras je klanten met meer gemak en flexibiliteit tijdens de bezorging door ze zelf te laten bepalen waar en wanneer zij een pakket willen ontvangen. Met deze innovatieve service hoeven je klanten nooit meer te wachten op hun pakket. Op de ochtend van de bezorgdag laat DPD de ontvanger via een e-mail namelijk op het uur nauwkeurig weten wanneer zij het pakket kunnen verwachten. Als de bezorgdag op het tijdstip niet uitkomt, kan dit via de link in de e-mail automatisch worden gewijzigd. Met een simpele klik kan je klant ook haar bezorg voorkeuren aangeven zoals een neerzettoestemming op een specifieke plek of het leveren bij een parcelshop naar keuze. 

Goed voorbereid zonder extra levertijd

Voorkom onaangename verrassingen in je business en vergroot de kans dat je pakketten daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Bespaar tijd (en geld) en creëer een gestroomlijnde samenwerking door te voldoen aan hun gehanteerde maximale afmetingen en gewichten. DPD vervoert enkel pakketten en documenten met een maximale lengte van 175 cm, een gordelomvang van 300cm en een gewicht van 31,5 kilogram. 

Max. afmeting
Max. gewicht
Max. volume
DPD servicepunt
100x100x100 cm
2 kg
250 cm
DPD Express
150x150x150 cm
31,5 kg
300 cm
DPD Predict
175x175x175 cm
31,5 kg
300 cm

Zo geregeld, zo geleverd

Pak je klanten in met een betrouwbaar bezorgproces en stimuleer merkloyaliteit en vertrouwen in je business. Organiseer een soepele levering naar zowel een particulier als zakelijk adres en voorkom dat je klanten lang moeten wachten op het ontvangen van hun zending. DPD levert steevast van maandag tot en met vrijdag en bezorgd zendingen naar particulieren zelfs op zaterdag. Mocht de eerste afleverpoging naar een zakelijk adres mislukken, dan probeert DPD het gratis nog een tweede keer. 

Zonder zorgen mee aan de bezorger

Vergroot de controle en het vertrouwen in je bezorgproces en verzend je zendingen door heel Europa met een gerust gevoel via de standaard verzekerservice tot een waarde van €520. Activeer een aanvullende verzekering voor zendingen boven deze standaard waarde. Nadat je zendingen aan de chauffeur zijn meegegeven en je business definitief hebben verlaten, kun je deze via de track-en-trace en het afleverbewijs tot in detail volgen vanaf je eigen dashboard.

Koppel je webshop module eenvoudig en bespaar tijd en geld
ophalen

Afhalen zonder gedoe

Creëer focus in een hectische werkomgeving en pas je werkwijze aan om tijd en geld te besparen. Implementeer vaste afhaalmomenten in je business via de gratis ophaalservice van DPD of breng je orders zelf naar een DPD parcelshop bij jou in de buurt. Organiseer voor last-minute zendingen een extra late ophaling via een van onze aangesloten koeriers en voorkom vertragingen.

Benieuwd naar andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.