Verstuur met UPS

automatiseer je UPS verzendproces

Koppel je verzendproces aan UPS en zeg gedag tegen het handmatig overtypen van je adresgegevens. Voor iedere order worden de UPS-tarieven van de verschillende services en aflevermomenten automatisch weergegeven. In dit overzicht kun je met één druk op de knop je zending en ophaling boeken. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Gebruik je eigen contract of maak gebruik van de voordelige Wuunder-tarieven

Krijg direct toegang tot de verschillende UPS verzendopties en profiteer van alle voordelen. Maak gebruik van de scherpe UPS tarieven via Wuunder of laad je eigen vervoerscontract in. In MyWuunder zie je de UPS tarieven van Wuunder per service of je eigen tarieven, wanneer de zending wordt opgehaald en afgeleverd. Afhankelijk van je wekelijkse volume, kun je al gauw flink wat korting opbouwen

 Je kunt de gewenste transport service van UPS combineren met andere vervoerders zodat je altijd een verzendmethode kiest die het beste past bij je business. 

ONTDEK DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

UPS

UPS

standaard
 • Zelf brengen (of je klant bij retouren) naar een UPS Parcelshop in de buurt
 • De zending kan via verschillende UPS services worden verzonden is via track-en-trace te volgen
 • Afleveren op een zakelijk adres van maandag tot en met vrijdag
 • Tarief in MyWuunder is inclusief brandstoftoeslag
 • Maximaal gewicht 32 kilogram per pakket 
 • Maximale afmetingen: 100 x 76 x 76 cm en volume van 3 m3
 • Transportvoorwaarden conform CMR-condities en conventie van Warschau en Montreal
extra mogelijkheden
 • Afleveren vóór 9:00, 10:00 of 12:00 uur
 • Afleveren op een privéadres
 • Afleveren in een afgelegen gebied (Remote area service)
 • Zendingen die extra handling vergen
 • Zendingen die extra groot of zwaar zijn
 • Aanvullende transportverzekering

Alle UPS Services

Boek snel en gemakkelijk een: 

 • UPS Express Plus (levering voor 9 uur)
 • UPS Express
 • UPS Express Saver
 • UPS Standard 

Cash on Delivery is ook mogelijk als je de ontvanger pas wilt laten betalen bij de aflevering aan de deur

 

Go global

Verstuur zendingen door heel Europa en de rest van de wereld met hetzelfde gemak​

Vergroot de controle en het vertrouwen in je bezorgproces en verzend je pakketten en documenten door heel Europa en de rest van de wereld met een gerust gevoel. 

Voor afwijkende maten hoef je het niet te laten

Buiten de standaard afmetingen en gewichten die UPS hanteert in haar productportfolio, bieden zij als extra mogelijkheid het versturen van ‘zwaarder geschut’. Zo kun je met deze service ook zendingen versturen met een gewicht zwaarder dan 30 kilogram of met afmetingen groter dan 120x120x150 cm en een gordelomvang van 3 m3.

Actie bij vertraagde zendingen

Met UPS zendingen wereldwijd zendingen laten ophalen

Wuunder heeft een contract en koppeling met UPS in België,  Duitsland en Nederland. In deze landen kunnen we voor jou geheel automatisch zendingen boeken en laten ophalen. In vrijwel alle andere landen in de wereld kunnen we (import) zendingen via UPS voor je regelen. Let op: in landen buiten Nederland kunnen de services verschillen.

Nederlandse vlag
Nederland
Belgische vlag
België
Duitsland
Combineer vervoerders

Ophalen zonder gedoe

 • Profiteer van de ophaalservice van UPS. De ophaaltijden zijn afhankelijk van de locatie.

Wuunder kan op diverse manieren de (dagelijkse) pick-up voor je regelen.

Met UPS zendingen laten ophalen is mogelijk in Nederland en Duitsland

Wuunder heeft een contract en koppeling met UPS in Nederland. Hier kunnen we voor jou geheel automatisch zendingen en een haalrit boeken. In vrijwel alle andere landen in de wereld kunnen we (import) zendingen via UPS  voor je regelen. Let op: in landen buiten Nederland kunnen de services verschillen.

Nederlandse vlag
Nederland

Creëer extra veiligheid in je bezorgproces

Neem het heft in eigen hand en vergroot de controle in je bezorgproces. Binnen de services van UPS is het mogelijk om waardevolle zendingen aanvullend te verzekeren. Wil je weten tot welk bedrag je zendingen kunt verzekeren of andere details, klik op onderstaande button.

onverpakte pakketten moeiteloos versturen
Print verzendlabels slimmer en sneller

Vol vertrouwen op een succesvolle levering bouwen

Vermeld altijd de bedrijfsnaam, contactpersoon en telefoonnummer op de zending en beperk het aantal retourzendingen in je business. Dit vergroot niet alleen de afleverkans in je bezorgproces, maar bespaard je ook een hoop onnodige kostenposten. Wel zo handig, want je blijft zelf verantwoordelijk voor het product tot je klant het pakket daadwerkelijk in ontvangst heeft genomen.

Check mogelijke issues bij UPS

Binnen MyWuunder informeren we je voordat je boekt over de mogelijke vertragingen en andere issues bij vervoerders. Via onderstaande link kom je direct bij meer informatie over de status van de dienstverlening door  UPS.

Zorgenloos versturen

Combineer UPS met andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.