Eenvoudig boeken

Moeiteloos boeken

Verzend NOG slimmer en Sneller

Boeken wordt moeiteloos wanneer je verzendproces is geoptimaliseerd.  Koppel je business en boek je orders volledig automatisch met de meest geschikte vervoerder(s) zoals DHL, DPD, PostNL, GLS en meer, laat je klanten in de check-out van je business eigenhandig hun gewenste bezorgoptie selecteren of kies zelf je favoriete vervoerder(s). 

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Boek direct per order of automatisch in bulk

Bespaar tijd en boek al je benodigde orders per stuk of in bulk bij je favoriete vervoerders. Selecteer alle zendingen die je wilt versturen en bulkboek deze volledig automatisch met één druk op de knop. Gebruik voor het boeken van individuele zendingen ons slimme adresboek met eerder geselecteerde adressen en verwerk je orders razendsnel.

Vervoerscontracten

Automatiseer je verzendproces.
Laat je adviseren door één van onze experts!

Bepaal zelf de werkwijze voor het boeken van je orders.

Boek op basis van de wens van je klant

Bied je klanten altijd de beste vervoerders en verzendopties bij het afrekenen en vergroot de kans op herhalingsaankopen. Boek zendingen op basis van de voorkeur die je klant heeft aangegeven in de check-out van je business of die je zelf hebt meegestuurd via de API. Selecteer eenvoudig zelf je gewenste transportservice wanneer je niet wilt dat je klant zelf een bezorgoptie kiest. Met ons brede aanbod aan meer dan 300 internationale en nationale vervoerders heb je steevast de beste verzend- en bezorgopties binnen handbereik.

Verwerk je orders automatisch met handige importregels

Verwerk je orders volledig automatisch met de handige importregels

Gebruik handige importregels en pas alle geïmporteerde orders automatisch aan. Dit maakt het mogelijk om op basis van specifieke kenmerken moeiteloos orders te verwerken zoals het verzekeren van zendingen boven een bepaalde waarde. Maak regels aan met de variabelen omschrijving, gewicht, waarde, gewenste service en land van de ontvanger en combineer verschillende regels waar nodig.

Boek super snel en foutloos met slimme verzendregels

Verzend super snel en foutloos met slimme verzendregels

Verander regels om ervoor te zorgen dat orders met specifieke kenmerken automatisch met de juiste bezorgoptie worden geboekt. Stel eenmalig regels in op basis van gewicht, volume, bestemming, verzendmethode en meer.Combineer transport oplossingen

Implementeer de keuze van je klant eenvoudig via onze slimme importregels en boek je order op basis van je eigen voorwaarden. Pas gemakkelijk regels aan wanneer je bijvoorbeeld zendingen met UPS bij een hoge waarde wilt verzekeren, je binnen Nederland steevast PostNL wilt gebruiken of in het buitenland onze slimme verzendsoftware wilt laten kiezen. Alles is mogelijk.

Combineer het beste van beide werelden
Laat ons de beste verzend-match voor je kiezen

We helpen je met kiezen

Zeg gedag tegen het zoeken naar de beste verzendmatch voor je producten. Onze slimme verzendsoftware kiest automatisch de meest geschikte vervoerder voor de bezorging van je orders en geeft je daarbij standaard de keuze uit de goedkoopste, snelste of meest efficiënte bezorgoptie. Deze keuze wordt bepaald op basis van unieke ordergegevens zoals gewicht, volume, waarde ophaal- en afleverlocatie

Wordt de gewenste oplossing niet weergeven?  Geen paniek! Dan gaan we direct op zoek naar een perfect alternatief.

Onze verzendassistenten staan voor je klaar

Regel je volledige transport onder één dak en laat je niet belemmeren door zendingen met afwijkende maten. Wuunder draagt graag bij aan de groei van je business en denken daarom altijd in mogelijkheden. Heb je een speciale zending te versturen zoals luchtvracht, zeevracht, containervervoer, SameDay of Expresszendingen? Of een speciale vraag op transportgebied? Niks is ons te gek, dankzij ons brede netwerk van meer dan 300 koeriers en transporteurs komen we altijd met een geschikte vervoerder. Dien hier je speciale verzoek in en we gaan direct voor je aan de slag. Zo geregeld, zo geleverd.

Geschikte vervoerder voor iedere afmeting

Dompel je onder in eindeloze mogelijkheden

Automatische controle van adresgegevens

Verminder de foutgevoeligheid bij het boeken van orders en beperk het aantal retourzendingen. Alle beschikbare order- en contactdata worden voor het boeken automatisch gecontroleerd waardoor er bij fouten suggesties of errors worden gegeven.

Automatische controle van adresgegevens
Boek eenvoudig meerde zendingen naar hetzelfde adres

Boek eenvoudig meerdere zendingen naar hetzelfde adres

Creëer een efficiënte werkwijze voor het versturen van orders bestaande uit meerdere verpakkingen bij je favoriete vervoerder(s). Gebruik de importregels en boek eenvoudig meerdere zendingen tegelijkertijd naar hetzelfde adres via onze multi-colli methode en bespaar tijd op iedere verzending. 

Handigheidjes voor je klant

Schep duidelijkheid voor je klanten en beperk een overschot aan overbodige trackingmails. Houdt je klanten proactief op de hoogte wanneer zij een bestelling hebben gedaan uit meerdere verpakkingen door alle trackingpagina’s na boeking automatisch te converteren tot één overzichtelijke trackingmail.

Ophalen zonder gedoe

Realiseer structuur in je business en ontvang na het boeken direct het verzendlabel met de juiste transportservice bij de geselecteerde vervoerder. Voorkom vertragingen door het boeken van ophalingen uit te besteden en laat ons voor iedere zendingen die je niet zelf naar een afhaalpunt wilt brengen automatisch een ophaling regelen.

Automatische statusupdates in je eigen vertrouwde werkomgeving

Behoud altijd de controle en volg je zendingen na het boeken tot in detail vanuit één overzichtelijk dashboard. Via de automatische koppeling sturen we direct de gewijzigde status en de track-en-trace informatie door naar je eigen vertrouwde webshop, marktplaats of ERP omgeving. 

Automatisch status updates

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.