Eenvoudig boeken

Moeiteloos boeken

Verzend slimmer in je business en boek je orders moeiteloos

Boeken wordt moeiteloos wanneer je verzendproces is geoptimaliseerd.  Koppel je business en boek je orders volledig automatisch met de meest geschikte vervoerder(s) zoals DHL, DPD, PostNL, GLS en meer, laat je klanten in de check-out van je business eigenhandig hun gewenste bezorgoptie selecteren of kies zelf je favoriete vervoerder(s).

Moeiteloos boeken per order of automatisch in bulk vanaf je vertrouwde werkomgeving

Bespaar tijd en boek al je benodigde orders per stuk of in bulk bij je favoriete vervoerders. Selecteer alle zendingen die je wilt versturen en bulkboek deze volledig automatisch met één druk op de knop. Gebruik voor het boeken van individuele zendingen ons slimme adresboek met eerder geselecteerde adressen en verwerk je orders razendsnel.

Vervoerscontracten
Bepaal zelf de werkwijze voor het boeken van je orders.

Boek op basis van de wens van je klant

Biedt je klanten altijd de beste vervoerders en verzendopties bij het afrekenen en vergroot de kans op herhalingsaankopen. Boek zendingen op basis van de voorkeur die je klant heeft aangegeven in de check-out van je business of die je zelf hebt meegestuurd via de API. Selecteer eenvoudig zelf je gewenste transportservice wanneer je niet wilt dat je klant zelf een bezorgoptie kiest. Met ons brede aanbod aan meer dan 300 internationale en nationale vervoerders heb je steevast de beste verzend- en bezorgopties binnen handbereik.

Verwerk je orders volledig automatisch met handige importregels

Verwerk je orders volledig automatisch met de handige importregels

Gebruik handige importregels en pas alle geïmporteerde orders automatisch aan. Dit maakt het mogelijk om op basis van specifieke kenmerken moeiteloos orders te verwerken zoals het verzekeren van zendingen boven een bepaalde waarde. Maak regels aan met de variabelen omschrijving, gewicht, waarde, gewenste service en land van de ontvanger en combineer verschillende regels waar nodig.

Verzend super snel en foutloos met slimme verzendregels

Verzend super snel en foutloos met slimme verzendregels

Verander regels om ervoor te zorgen dat orders met specifieke kenmerken automatisch met de juiste bezorgoptie worden geboekt. Stel eenmalig regels in op basis van gewicht, volume, bestemming, verzendmethode en meer.Laat ons de beste verzend-match voor je kiezen

Laat ons de beste verzend-match voor je kiezen

Zeg gedag tegen het zoeken naar de beste verzend-match voor je producten. Onze slimme verzendsoftware kiest automatisch de meest geschikte vervoerder voor de bezorging van je orders en geeft je daarbij standaard de keuze uit de goedkoopste, snelste of meest efficiënte bezorgoptie. Deze keuze wordt bepaald op basis van unieke ordergegevens zoals gewicht, volume, waarde ophaal- en afleverlocatie

Wordt de gewenste oplossing niet weergeven?  Geen paniek! Dan gaan we direct op zoek naar een perfect alternatief.

Combineer het beste van beide werelden naar hartelust

Implementeer de keuze van je klant eenvoudig via onze slimme importregels en boek je order op basis van je eigen voorwaarden. Pas gemakkelijk regels aan wanneer je bijvoorbeeld zendingen met UPS bij een hoge waarde wilt verzekeren, je binnen Nederland steevast PostNL wilt gebruiken of in het buitenland onze slimme verzendsoftware wilt laten kiezen. Alles is mogelijk.

Combineer het beste van beide werelden

Dompel je onder in eindeloze mogelijkheden

Automatische controle van adresgegevens

Verminder de foutgevoeligheid bij het boeken van orders en beperk het aantal retourzendingen. Alle beschikbare order- en contactdata worden voor het boeken automatisch gecontroleerd waardoor er bij fouten suggesties of errors worden gegegeven.

Automatische controle van adresgegevens
Boek eenvoudig meerde zendingen naar hetzelfde adres

Boek eenvoudig meerdere zendingen naar hetzelfde adres

Creëer een efficiënte werkwijze voor het versturen van orders bestaande uit meerdere verpakkingen bij je favoriete vervoerder(s). Gebruik de importregels en boek eenvoudig meerdere zendingen tegelijkertijd naar hetzelfde adres via onze multi-colli methode en bespaar tijd op iedere verzending. 

Handigheidjes voor je klant

Schep duidelijkheid voor je klanten en beperk een overschot aan overbodige trackingmails. Houdt je klanten proactief op de hoogte wanneer zij een bestelling hebben gedaan uit meerdere verpakkingen door alle trackingpagina’s na boeking automatisch te converteren tot één overzichtelijke trackingmail.

Handigheidjes voor je klant
Ophalen zonder gedoe

Ophalen zonder gedoe

Realiseer structuur in je business en ontvang na het boeken direct het verzendlabel met de juiste transportservice bij de geselecteerde vervoerder. Voorkom vertragingen door het boeken van ophalingen uit te besteden en laat ons voor iedere zendingen die je niet zelf naar een afhaalpunt wilt brengen automatisch een ophaling regelen.

Automatische status-updates in je eigen vertrouwde werkomgeving

Behoudt altijd de controle en volg je zendingen na het boeken tot in detail vanuit één overzichtelijk dashboard. Via de automatische koppeling sturen we direct de gewijzigde status en de track-en-trace informatie door naar je eigen vertrouwde webshop, marktplaats of ERP omgeving. 

Automatisch status updates

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.