Drop-off Points

Creëer een veilige haven voor koeriers en transporteurs

Om een naadloze aansluiting te kunnen garanderen, zijn we dagelijks op zoek naar nieuwe drop-off points: makkelijk bereikbare locaties waar koeriers hun zendingen snel kunnen ‘droppen’ en vervoerders zoals DHL, DPD, TNT en meer deze vervolgens gemakkelijk op vaste tijden kunnen ophalen. 

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

checklist voor het zijn van een Drop-Off Point

Stroomlijn je pick-en-pack proces vanuit je magazijn

Wil je jouw locatie beschikbaar stellen als drop-off point? Wat fijn! Om je aan te sluiten aan ons unieke on-demand netwerk moet je locatie wel aan een aantal criteria voldoen. De drop-off points van Wuunder dienen allemaal gevestigd te zijn op gemakkelijk te bereiken locaties zoals een magazijn van een winkel, een receptie van een kantoorgebouw of een locatie van een koerier. Daarnaast is het fijn als je locatie op een zaterdag of zondag geopend is. Dit biedt  onze aangesloten koeriers en vervoerders namelijk altijd een veilige haven om efficiënter te werken in hun business. 

Neem het heft in eigen hand

Creëer structuur en overzicht op je werkvloer en weet altijd waar je aan toe bent. Dit doordat alleen onze aangesloten koeriers en vervoerders welkom zijn op jouw locatie voor het afleveren en ophalen van pakketten. Op deze locaties worden de afgeleverde pakketten en documenten eventueel voorzien van het juiste verzendlabel en vervolgens meegegeven aan de juiste vervoerder. Een drop-off point is dus geen Parcelshop waar consumenten en zakelijke klanten rechtstreeks hun zendingen kunnen komen halen of brengen. Het lijkt meer op een crossdock-operatie waar zendingen zonder opslag direct worden verstuurd.

Vandaag besteld morgen in huis

Meer weten over samenwerken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Wuunder en eventueel business partnerschap? Of wil je graag even beter kennismaken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Klik op onderstaande knop en stuur een bericht, bel ons of laat ons jou terugbellen wanneer het jou uitkomt.