Drop-off Points

Creëer een veilige haven voor koeriers en transporteurs

Service, snelheid en betrouwbaarheid zijn de grootste speerpunten voor het bouwen van ons unieke on-demand netwerk. Om een naadloze aansluiting te kunnen garandereren zijn we dagelijks op zoek naar nieuwe drop off points. Makkelijk bereikbare locaties waar koeriers hun zendingen snel kunnen ‘droppen’ en vervoerders zoals DHL, DPD, TNT etc. deze vervolgens gemakkelijk op vaste tijden kunnen ophalen. 

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Verhoog je naamsbekendheid als Drop Off Point

Stroomlijn je pick-en-pack proces vanuit je magazijn

Stel je locatie beschikbaar als drop-off point en vergroot de naamsbekendheid in je business door onze aangesloten koeriers en vervoerders aan je te verbinden. Om je aan te sluiten aan ons unieke on-demand netwerk moet je locatie aan een aantal criteria voldoen. De drop-off points van Wuunder dienen allemaal gevestigd te zijn op gemakkelijk te bereiken locaties in de buurt van bedrijven die pakketten versturen zoals een magazijn van een winkel, een receptie van een kantoorgebouw of een locatie van een koerier. Om de toegankelijkheid te bevorderen is het erg belangrijk dat er in iedere stad minimaal 1 locatie op zaterdag of zondag geopend is. Dit biedt onze aangesloten koeriers en vervoerders altijd een veilige haven om efficiënter te werken in hun business. 

Neem het heft in eigen hand

Creëer structuur en overzicht op je werkvloer doordat alleen onze aangesloten koeriers en vervoerders toegang krijgen tot jouw locatie voor het het afleveren en ophalen van pakketten. Op deze locaties worden de afgeleverde pakketten en documenten voorzien van het juiste verzendlabel en vervolgens meegegeven aan de juiste vervoerder. Een drop-off points is dus geen Parcelshop waar consumenten en zakelijke klanten rechtstreeks hun zendingen kunnen komen halen of brengen.

Vandaag besteld morgen in huis

Meer weten over drop off points?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Wuunder en eventueel business partnerschap? Of wil je graag even beter kennismaken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Klik op onderstaande knop en stuur een bericht, bel ons of laat ons jou terugbellen wanneer het jou uitkomt.