Warm ontvangen

Warm ontvangen

Verras je klant met een onvergetelijke verzendervaring

Pak je klanten in met een uniek bezorgproces en creëer vertrouwen en loyaliteit in je business.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Proactief klanten informeren

Geef klanten de duidelijkheid die zij verdienen

Verminder telefoontjes door je klanten proactief te informeren over de status van hun bestelling. Zodra de zending is geboekt, kijken onze verzend-assistenten proactief met iedere order mee en nemen direct contact op met de vervoerder en de ontvanger wanneer er ergens in het verzendproces problemen ontstaan tijdens het transport of de aflevering. Zo kun je met groots vertrouwen op een succesvolle levering bouwen.

Loyale klanten door soepele retouren

Versimpel het retourbeleid in je business en stimuleer herhalingsaankopen. Hoewel retouren onvermijdelijk zijn, is 95% van de online-shoppers bereid om na een positieve retourervaring bij je terug te komen voor een nieuwe aankoop. Je bepaalt zelf de voorwaarden, plan een pick-up bij de klant thuis, verstuur verzendlabels per e-mail of verzend deze per post naar je klanten thuis.

Efficiënt orderpicken en verpakken

Zeg gedag tegen retour rumoer

Krijg meer inzicht en controle in je retourzendingen en volg iedere order vanaf je eigen dashboard. In dit dashboard staan alle track-en-trace url’s van je retouren overzichtelijk weergegeven, waardoor je altijd alle informatie bij de hand hebt. Waar je ook bent, de voortgang kun je proactief monitoren via je mobiel, je tablet, de webbrowser of je vertrouwde werkomgeving. Alle manieren voor het volgen van je zendingen, ontdek je in onderstaande handleiding. 

Check de handleiding

Gemakkelijk schade verhalen zonder onnodig veel te betalen

Voorkom een hoop ellende achteraf en ga zorgvuldig om met beschadigde zendingen. Weiger beschadigde zendingen aan de voordeur of meldt dit bij overhandiging direct aan de chauffeur. Wat je ook doet, zorg altijd dat je een bewijs ontvangt dat je de zending met schade hebt ontvangen. Communiceer dit daarna aan onze customer service en wij dienen namens je business een claim in bij de vervoerder om de schade te verhalen. 

Shade verhalen zonder onnodig veel betalen
Verbind en verover je klanten met extra handigheidjes
Verleng je klantcontact

Verleng je klantcontact tot na het betalen

Creëer dat ‘wauw’-moment bij je klant en bezorg hen een unieke track-en-trace ervaring via automatisch gegenereerde trackingmails. Stimuleer de betrokkenheid en vergroot de voorpret door het bezorgproces te personaliseren met een foto van de aankoop of het toevoegen van een persoonlijke boodschap.

**Personaliseer je bezorgproces volledig en verstuur automatisch berichten vanuit je eigen e-mail server op diverse momenten zoals bij het boeken, het printen van labels en wanneer de zending is opgehaald. Je bepaalt zelf wanneer je wat uitstuurt.

Automatisch status updates

Eén bericht voor perfect overzicht

Schep duidelijkheid voor je klanten en beperk een overschot aan overbodige trackingmails wanneer zij een bestelling hebben gedaan uit meerdere verpakkingen. Onze slimme verzendsoftware voegt na boeking automatisch alle trackingpagina’s samen tot één overzichtelijke trackingmail.

Handigheidjes voor je klant

Stuur de verwachtingen van je klant

Houdt je klanten proactief op de hoogte door het juiste bericht op het juiste moment uit te sturen. Gebruik trackingpagina’s als tool om ervoor te zorgen dat klanten hun (retour)zendingen tot in detail kunnen volgen en communiceer enkel relevante informatie zoals de geschatte levertijd of afhaal-informatie.

Hallo! Hello! Bonjour!

Zeg gedag tegen vertaalmachines

Grow global en verras je klanten met geautomatiseerde meertalige trackingmails. Mocht je klant een taal spreken waar we niet over beschikken, houden we automatisch een Engelstalige tracking aan.

*Toepasbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.