Drop-off Points

Meer business genereren met je locatie

In samenwerking met lokale (fiets)koeriers haalt Wuunder zendingen op en levert deze binnen een paar kilometer weer af op een drop-off point. Hier halen de grotere vervoerders de zendingen weer op. Om een naadloze aansluiting te kunnen garanderen, zijn we op zoek naar nieuwe drop-off points: makkelijk bereikbare locaties waar koeriers hun zendingen snel kunnen ‘droppen’ en vervoerders zoals DHL, DPD, TNT en meer deze vervolgens gemakkelijk op vaste tijden kunnen ophalen. 

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

checklist voor het worden van een Drop-Off Point

Stroomlijn je pick-en-pack proces vanuit je magazijn

Wil je jouw locatie beschikbaar stellen als drop-off point? Wat fijn! Om je aan te sluiten aan ons unieke on-demand netwerk moet je locatie wel aan een aantal criteria voldoen. De drop-off points van Wuunder dienen allemaal gevestigd te zijn op gemakkelijk te bereiken locaties zoals een magazijn van een winkel, een receptie van een kantoorgebouw of een locatie van een koerier. Daarnaast is het fijn als je locatie op een zaterdag of zondag geopend is. Dit biedt  onze aangesloten koeriers en vervoerders namelijk altijd een veilige haven om efficiënter te werken in hun business. 

Neem het heft in eigen hand

Alleen onze aangesloten koeriers en vervoerders zijn welkom op jouw locatie voor het afleveren en ophalen van pakketten. Een drop-off point is dus geen Parcelshop waar consumenten en zakelijke klanten rechtstreeks hun zendingen kunnen komen halen of brengen. Het lijkt meer op een crossdock-operatie waar zendingen zonder opslag direct worden verstuurd. Op een drop-off point worden de afgeleverde pakketten en documenten eventueel voorzien van het juiste verzendlabel en vervolgens meegegeven aan de juiste vervoerder.

Vandaag besteld morgen in huis
Icoon: Profiteer extra

Dat gaat me heel veel tijd kosten...

Dat valt reuze mee! Het enige dat je hoeft te doen is de zending in ontvangst te nemen van de (fiets)koerier, tekenen voor ontvangst en de zending te sorteren in een rolcontainer of pallet per vervoerder. Zodra de vervoerder zijn eigen zendingen komt ophalen laat je deze chauffeur tekenen voor de ontvangst van de zendingen. Wil je iets extra’s verdienen dan kun je ook nog eventueel verzendlabels plakken of de zendingen tijdelijk opslaan. Al het andere werk wordt geregeld door Wuunder.

Meer weten over samenwerken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Wuunder en eventueel business partnerschap? Of wil je graag even beter kennismaken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Klik op onderstaande knop en stuur een bericht, bel ons of laat ons jou terugbellen wanneer het jou uitkomt.