Business Partners

creëer kansen door samen te werken

Iedere onderneming kent zijn sterke en zwakke punten. Precies dat brengt onze motivatie scherp aan het licht: diverse bedrijven verbinden om niet alleen het beste uit hunzelf te halen, maar ook gezamenlijk het hoogst haalbare te bereiken. Door deze verbindingslaag, vinden we voor vrijwel iedere vraag op het gebied van transport altijd wel een oplossing. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk dat lokale koeriers zendingen bij meerdere klanten ophalen om deze vervolgens af te leveren op een aangesloten drop-off point. Vanaf dat punt kunnen nationale en internationale transporteurs de zendingen weer ophalen en afleveren op de eindbestemming. Door alle krachten te bundelen maken we het mogelijk om het transport van A tot Z efficiënt te organiseren

Daarnaast zijn onze klanten vaak op zoek naar een totaaloplossing die verder gaat dan alleen transport. De behoefte aan extra ondersteuning bij het koppelen van hun webshop groeit dagelijks en ook zien we steeds vaker dat klanten graag alle logistieke activiteiten willen uitbesteden. Hiervoor zijn samenwerkingen met e-commerce specialisten en partners in warehouse- en fulfilment oplossingen vaak een schot in de roos.

Klinkt dit als muziek in de oren en wil je graag meedoen? Sluit je dan direct aan als business partner!

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Bied je klanten een logistieke totaaloplossing

Wanneer je aansluit als business partner van Wuunder, bewijs je niet alleen onze klanten een dienst, maar ook absoluut je eigen klanten. Steeds vaker zien we een groeiende behoefte in een totaalconcept. Als business partner kun je dit totaalconcept heel eenvoudig aan je klanten aanbieden. Zo kun je als koerier ook andere oplossingen aanbieden zoals groupage oplossingen of juist als groupage vervoerder je klanten verrassen met ad-hoc pick-up mogelijkheden. Zodra je onze service aan je eigen klanten aanbiedt, bepaal je uiteraard zelf welke mogelijkheden van andere transporteurs je toevoegt aan je aanbod. 

Bekijk hieronder de samenwerkingen die we zoeken.

Overtref de verwachtingen van je klanten

In een wereld waarin we overspoeld worden met concurrentie, is de verzending vaak de grootste speler om je business te onderscheiden van anderen. Verzenders en ontvangers gaan hierdoor ieder jaar weer hogere eisen stellen aan hun vervoerder, waardoor de druk om te presteren almaar toeneemt. Vervoerders moeten blijven innoveren om te voldoen aan deze stijgende verlangens. Schakel onze hulp in en we helpen je op ieder wenselijk gebied bij het creëren van een laagdrempelige toegang tot je dienstverlening en het claimen van je meerwaarde. 

business partners

Gekoppeld in ‘no time’

Automatiseer het ontvangen van transportopdrachten en creëer een soepele samenwerking met je klanten. Schakel ons IT support-team in, integreer je systeem in enkele minuten aan onze slimme verzendsoftware en onze experts koppelen je business naadloos aan het IT-systeem van je klant. Via deze automatische koppeling krijgen klanten direct toegang tot een track-en-trace systeem om iedere zending op de voet te volgen. Hierdoor kan jij je concentreren op andere activiteiten binnen je business en bepaal je zelf de voorwaarden in het aanbod van de service van andere vervoerders.

Next level klantenwerving

Concentreer je op andere activiteiten binnen je business en laat ons nieuwe klanten voor je werven. Samen bepalen we welke service jouw bedrijf nou echt uniek maakt. Creëer waarde voor je doelgroep, stel Unique Selling Points vast en bepaal zelf of je je service alleen aan je eigen klanten of aan ons volledige klantenbestand aan wilt bieden. 

Vergroot je business

Vervul de vraag van je klant met een overstijgend aanbod wanneer zij naast je eigen transportservice ook gebruik willen maken van een andere transportmogelijkheid en beperk het antwoord ‘nee’ in je business. Via ons brede netwerk aan diverse partners kunnen we voor ieder vraagstuk een specifieke oplossingen regelen, waarbij jouw stem leidend is. Customize jouw platform en bepaal zelf welke extra services van collega bedrijven je jouw klant wilt bieden.

Unpacking package

Minder doen voor meer resultaat

kantoor werken

Zeg gedag tegen uren telefoneren en mailtjes typen

Focus je op de groei van je business en laat ons alle transport gerelateerde vragen van je klanten per e-mail of telefoon efficiënt overnemen. Besteed het volledige e-mail verkeer aan ons uit of schakel in een handomdraai de telefoon door naar onze customer service en bespaar tijd en onnodige belminuten. Wanneer je binnen je eigen transportservice ook de service van andere bij ons aangesloten vervoerders aanbiedt, dan kunnen we ook alle klantvragen over het transport dat door collega’s is uitgevoerd overnemen.

 

Factureren zonder omkijken

Bespaar tijd en besteed de volledige facturatie uit aan onze experts. Factureer elke services die je via Wuunder aan je klant biedt zelf of via Wuunder, jij bepaalt de voorwaarden. Kies onze automatische facturatie service wanneer je wilt dat alle gefactureerde transport services direct worden doorgestuurd naar je klant en je alleen de provisie wilt ontvangen. Of  ontvang van ieder transport een factuur die je gebruikt om zelf de factuur te maken voor je klant. 

Geen zin om het debiteuren-risico te lopen? Laat Wuunder dan jou klant rechtstreeks facturen.

factureren

Meer weten over samenwerken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Wuunder en eventueel business partnerschap? Of wil je graag even beter kennismaken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Klik op onderstaande knop en stuur een bericht, bel ons of laat ons jou terugbellen wanneer het jou uitkomt.

Biedt je klanten een oplossing die je zelf niet kunt aanbieden en start direct met het verhogen van je omzet