(Internationale) vervoerders

Samenwerken is elkaar versterken

Dagelijks halen koeriers zendingen op bij klanten en ‘droppen’ deze bij een drop-off point, waar deze vervolgens door nationale en internationale vervoerders worden opgehaald of afgeleverd. Een andere mogelijkheid is dat vervoerders zelf de zending ophaalt bij de klant en aflevert bij de ontvanger zonder dat er nog een andere partij betrokken is. Je bepaalt als vervoerder zelf de werkwijze. Deze service kun je niet alleen bieden aan de klanten van Wuunder, maar je kunt hier ook je eigen klanten mee veroveren. 

Verbind je als (internationale) vervoerder aan ons unieke on-demand netwerk en voldoe aan de stijgende verlangens rondom service, snelheid en betrouwbaarheid. 

we zoeken onder andere de volgende vervoerders

Groot worden doe je niet alleen

Creëer meer draagvlak in je business en versterk je merk in de ogen van je klant. Groot worden doe je niet alleen, daarom breiden we met alle liefde ons assortiment verder uit met betrouwbare en flexibele transporteurs en express vervoerders. 

Ook nemen we eventueel taken van je over zodat je niet door verzenders en ontvangers continu wordt gebeld en gemaild over de status van een zending.

Warehouse

voor onze aangesloten partners gaan we heel ver

Gegarandeerd de juiste vervoerder

Realiseer autoriteit en draagvlak in je branche en haal het beste uit je business. Op basis van je eigen expertise helpen we onze gezamenlijke klanten in het voorzien van hoogwaardig transport, fulfilment of andere extra services. Als aangesloten partner krijg je direct toegang tot het rechtstreeks ophalen van zendingen bij zakelijke klanten en/of particulieren. Via ons netwerk van zakelijke adressen met drop-off points is het ook mogelijk om zendingen van meerdere klanten in een keer op te halen. Dit bespaart je niet alleen tijd maar ook een hoop onnodige kilometers. 

Meer weten over samenwerken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Wuunder en eventueel business partnerschap? Of wil je graag even beter kennismaken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Klik op onderstaande knop en stuur een bericht, bel ons of laat ons jou terugbellen wanneer het jou uitkomt.

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?