Koppel Bol.com

Verzend SLIMMER EN SNELLER via bol.com

 

Je bedrijf runnen kost al tijd genoeg. Bespaar tijd op één van de meest complexe processen in jouw bedrijf: verzenden.

Door het koppelen van Wuunder aan bol.com importeer je volledig automatisch al je orders en selecteer je jouw favoriete vervoerders. Via onze slimme verzendsoftware automatiseren we ook het pick & pack-proces in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende problemen direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen.

Eenvoudig koppelen

Het koppelen van Wuunder aan je bol.com-account is super makkelijk, omdat je niets hoeft te installeren. Daarnaast is het mogelijk om andere marktplaatsen en webshops te combineren in hetzelfde overzicht. Ervaar het gemak: maak binnen een minuut een MyWuunder-account en begin meteen!

Verzenden via bol.com met Wuunder betekent geen strikes meer bij te late levering! Bol.com spreekt je niet meer aan op de kwaliteit van de vervoerders. Wanneer jij je pakket op tijd verzend, zul je geen strikes meer ontvangen, ook als de vervoerder de zending te laat heeft afgeleverd!

Geen Strikes

Combineer vervoerders

Bepaal zelf met welke verzendmethodes je wil verzenden via bol.com. Door meerdere vervoerders en verzendopties van bijvoorbeeld DPD, DHL Parcel en PostNL met elkaar te combineren, kun je altijd elk document, pakket en pallet met de meest geschikte service verzenden. Opties als avondbezorging, zelf een leverdag kiezen en ophalen bij een bol.com-afhaalpunt zijn allemaal mogelijk.

Maak je verzendproces volledig in de stijl van jouw merk door mails te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld je logo toe, pas kleuren aan, en voeg eigen teksten toe. Kies ook zelf op welke momenten mails worden verstuurd: bijvoorbeeld bij het boeken van de order, printen van het label en ophalen van de zending.

Voer je branding door

Update orderstatus automatisch

Verkrijg meer controle en inzicht in al je zendingen. Na het boeken van je zending sturen we de track & trace-URL en naam van de vervoerder direct door naar bol.com en updaten we de orderstatus, zodat je weet dat je order is verzonden. Hierdoor heb je  binnen je vertrouwde bol.com omgeving altijd alle benodigde gegevens bij de hand.

Weten welke bol.com-oplossing het beste bij jou past? Laat je adviseren door één van onze experts!

Laat ons je ondersteunen in het volledige verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je business. Verwerk je orders slimmer en sneller, print verzendlabels zonder enige moeite, versoepel het verzendproces in je warehouse,  beheer al je orders proactief onder één dak en overtref de verwachtingen van je klanten. 

Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Versturen met nog meer opties en extra's?

Start met zorgeloos en geoptimaliseerd verzenden via bol.com