Koppel Bol.com

Verzend NOG SLIMMER EN SNELLER

Na het koppelen van bol.com aan ons verzendplatform, importeer je volledig automatisch al je orders en selecteer je jouw favoriete vervoerder bezorgopties. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack-proces in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende problemen direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

START in 'no time'

Het koppelen van je bol.com-account aan Wuunder is erg gemakkelijk, omdat je niets hoeft te installeren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om andere marktplaatsen en webshops te combineren in datzelfde overzicht. Ervaar het gemak en maak binnen een minuut een MyWuunder-account en begin meteen!

Verzenden via bol.com

Met Verzenden via bol.com kun je zendingen zorgeloos verzenden tegen interessante tarieven. Je voorraad ligt in je eigen magazijn. Wuunder kan je helpen bij het verwerken van de orders en fulfilment. Je maakt gebruik van het transportcontract dat bol.com voor jou heeft afgesloten met DPD, DHL, PostNL en Instabox. De tracking-info wordt door ons weer naar bol.com gestuurd.

Bol.com spreekt je niet meer aan op de kwaliteit van de vervoerders. Je ontvangt dus geen strikes meer als de vervoerder de zending te laat heeft afgeleverd. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren van je zendingen aan de vervoerder via een parcelshop.

Opties als avondbezorging, zelf een leverdag kiezen en ophalen bij een bol.com-afhaalpunt zijn onderdeel van Verzenden via bol.com. 

Andere opties zijn ...

Versturen van bol.com-orders
Via onze integratie importeer je heel eenvoudig je bol.com-orders. Je maakt vervolgens de verzendlabels op je eigen contract of Wuunder’s contract. De tracking-informatie wordt automatisch teruggestuurd naar bol.com. Lees meer.

Verzendlabels via bol.com (per 1 augustus stopt Bol.com met deze service)
Ook met deze optie importeer je eenvoudig je bol.com-orders. Je maakt verzendlabels aan op de transportcontracten van bol.com bij DPD, DHL, PostNL en Instabox (voorheen Red je Pakketje). De tracking-informatie wordt doorgestuurd naar bol.com. Lees meer.

Weten welke bol.com-oplossing het beste bij jou past? Laat je adviseren door één van onze experts!

Verover je klanten met grootse bezorgopties

combineer eindeloos vervoerders en afleveropties

Optimaliseer je verzendproces en bepaal zelf met welke verzendmethodes je wilt versturen. Door meerdere vervoerders en verzendopties van DPD, DHL Parcel en PostNL met elkaar te combineren, kun je altijd elk document, pakket en pallet met de meest geschikte service verzenden.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties

Versterk de band met je klant

Creëer dat ‘wauw’-moment bij de klant door trackingmails met een persoonlijk tintje zoals het automatisch toevoegen van de productomschrijving van de order, een persoonlijke boodschap en vergroot zo de voorpret.

**Personaliseer je bezorgproces volledig en verstuur automatisch berichten vanuit je eigen e-mail server op diverse momenten zoals bij het boeken, het printen van labels en wanneer de zending is opgehaald. Je bepaalt zelf wanneer je wat uitstuurt.

Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Werk vanuit je vertrouwde shopomgeving

Verkrijg meer controle en inzicht in al je zendingen. Na het boeken van je zending sturen we de track & trace-URL, naam van de vervoerder direct door naar je marktplaats en updaten we de orderstatus, zodat je weet dat je order is verzonden. Hierdoor heb je  binnen je vertrouwde marktplaatsomgeving altijd alle benodigde gegevens bij de hand mocht de klant je benaderen.

Dompel je onder in maximaal gemak

Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

Orders versturen met maximaal gemak

Bespaar tijd (en geld) en verwerk al je orders zonder enige moeite. Boek je orders per stuk of in bulk vanaf je eigen dashboard. Zeg gedag tegen het handmatig overnemen van gegevens , alle beschikbare order- en contactgegevens uit je shop worden automatisch doorgestuurd naar MyWuunder.

Vergroot de controle in je verzendproces

Bepaal zelf de werkwijze voor het versturen van je zending: handmatig per order of alle openstaande orders tegelijkertijd in bulk. Verminder hierbij de foutgevoeligheid en vergroot de kans dat zendingen daadwerkelijk je klant bereiken door onze automatische adrescontroles. Verrijk de orderdata uit je shop door slimme importregels vast te stellen. Hierdoor wordt het versturen van zendingen zonder gegevens als afmetingen, gewicht of multi-colli zendingen volledig geautomatiseerd. Bekijk onze handleiding voor handige voorbeelden en de manier van implementeren.

Bespaar tijd, geld en een hoop onnodige frustraties

De bol.com-integratie bespaart je niet alleen tijd (en geld), maar ook een hoop onnodige frustraties in je verzendproces. Doordat alle informatie over je orders in één overzicht staan weergegeven vanaf je Wuunder dashboard, vergroot je het inzicht en de controle in al je zendingen. En gaat er iets mis tijdens het transport? Geen zorgen. Wuunder neemt pro-actief zelf contact op met de vervoerders om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bespaar minuten op iedere order

Laat ons je ondersteunen in het volledige verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je business. Verwerk je orders slimmer en sneller, print verzendlabels zonder enige moeite, versoepel het verzendproces in je warehouse,  beheer al je orders proactief onder één dak en overtref de verwachtingen van je klanten. 
Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Versturen met nog meer opties en extra's?