Intergatie: Bol.com

Verstuur al je Bol.com- orders met het grootste gemak

Regisseer je totale Bol.com verzendproces makkelijk, goedkoop én snel met onze integratie voor Bol.com.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Automatiseer je volledige verzendproces en bespaar minuten per order

Tijd overhouden om te ondernemen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch wordt dit door onze slimme Bol.com-integratie werkelijkheid: je regelt al je zendingen razendsnel en super eenvoudig van A tot Z. Zo importeer je al je orders met één druk op de knop en wordt de status van je zending netjes geupdate in je Bol.com verkoopaccount of volg je alle verzendingen nauwkeurig in je Wuunder dashboard.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties
Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Koppel je Bol.com-verkoopaccount in ‘no time’

Het koppelen van je Bol.com verkoopaccount aan Wuunder is erg gemakkelijk omdat je niets hoeft te installeren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om andere marktplaatsen en webshops te combineren in datzelfde overzicht. Ervaar het gemak en maak binnen een minuut een MyWuunder account en begin meteen!

Integratie Bol.com: Klaar in 'no time'

Heb je al een MyWuunder account maar wil je weten hoe je het moet integreren? Volg de praktische stappen in onze handleiding. 

Bol.com

Terug met die handel

Wil je klant het gekochte artikel toch retourneren? Met één simpele druk op een knop boek je direct een retourzending en het bijbehorende verzendlabel. Zo verover je jouw klanten met een uitmuntende ervaring.
PROFITEER VAN DE DPD TARIEVEN VAN BOL.COM

Bespaar tijd, geld en een hoop onnodige frustraties

De Bol.com-integratie bespaart je niet alleen tijd (en geld), maar ook een hoop onnodige frustraties in je verzendproces. Doordat alle informatie over je orders in één overzicht staan weergegeven vanaf je Wuunder dashboard, vergroot je het inzicht en de controle in al je zendingen. En gaat er iets mis tijdens het transport? Geen zorgen. Wuunder neemt pro-actief zelf contact op met de vervoerders om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Bespaar minuten op iedere order