koppel Shopware

NA HET KOPPELEN VAN Shopware VERZEND JE NOG SLIMMER EN SNELLER

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van je Shopware shop, selecteer je jou favoriete vervoerders en bezorgopties. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

koppelen Shopware: Klaar in 'no time'

Het koppelen van je Shopware shop kan binnen enkele klikken. Hoe je de Shopware verzendmodule kunt installeren en de integratie voor het importeren van bulk orders kunt koppelen ontdek je in onze handleiding. Volg de praktische stappen en ga direct aan de slag met efficiënter verzenden.

Verover je klanten met grootse bezorgopties

combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties

Optimaliseer je check-out en bepaal zelf welke verzendmethodes je aan je klant wilt presteren. Door meerdere vervoerders en verzendopties van meer dan 300 nationale en internationale vervoerders zoals DPD, DHL Parcel, PostNL, GLS, UPS, TNT en Same Day met elkaar te combineren en biedt je klanten altijd de beste keuzes bij het afrekenen.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties
Stel de verzendmethode zelf samen

Stel de verzendmethode zelf samen

Richt de verzendmethodes in je check-out geheel in naar eigen wens. Van het invoeren van een gewenst bedrag aan verzendkosten, het gratis versturen van zendingen met een bepaalde bestelhoeveelheid tot aan het vaststellen van landen waar je zendingen naar wilt versturen. Daarbinnen is het mogelijk om je geselecteerde verzendmethodes zelf te personaliseren door deze te voorzien van een eigen naam. Deze namen zijn vervolgens te zien bij het afrekenen van een product in je shop.

Afhaalpuntlevering met meer zekerheid

Activeer onze Parcelshop locator in je check-out en laat je Europese klanten zelf hun gewenste afhaalpunt bepalen. Zelfs de openingstijden zijn te zien. Hiermee verhoog je de afleverkans naar 100%.
Parcelshop locater

Versterk de band met je klant

Creëer dat ‘wauw’-moment bij de klant door trackingmails met een persoonlijk tintje zoals het automatisch toevoegen van een foto en productomschrijving van de aankoop uit je Shopware shop en vergroot de voorpret voor de ontvanger.

We gaan echter nog veel verder door elke zending voor jou te volgen en contact op te nemen met de verzender, vervoerder en de ontvanger.  Alle details ontdek je hier.

**Personaliseer je bezorgproces volledig en verstuur automatisch berichten vanuit je eigen e-mail server op diverse momenten zoals bij het boeken, het printen van labels en wanneer de zending is opgehaald. Je bepaalt zelf wanneer je wat uitstuurt.

Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Werk vanuit je vertrouwde webshop omgeving

Blijf proactief op de hoogte over de voortgang van je zendingen binnen je eigen vertrouwde orderoverzicht in je shop. Na het boeken van een zending sturen we automatisch de track-en-trace url, naam van de vervoerder en het verzendlabel door naar je shop en updaten we de orderstatus zodat je weet dat de order is verzonden. Hierdoor heb je altijd alle benodigde gegevens bij de hand en kun je zelfs direct vanuit je eigen shop het verzendlabel printen en de zending volgen.

Dompel je onder in maximaal gemak

Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

Orders versturen met maximaal gemak

Bespaar tijd (en geld) en verwerk al je orders zonder enige moeite. Boek je orders per stuk of in bulk vanaf je eigen dashboard. Zeg gedag tegen het handmatig overnemen van gegevens , alle beschikbare order- en contactgegevens uit je shop worden automatisch doorgestuurd naar MyWuunder.

vergroot de controle in je verzendproces

Verminder de foutgevoeligheid in je shop en vergroot de kans dat zendingen daadwerkelijk je klant bereiken door onze automatische adrescontroles. Verrijk de orderdata uit je shop door slimme importregels vast te stellen. Hierdoor wordt het versturen van zendingen zonder gegevens als afmetingen, gewicht of multicolli zendingen volledig geautomatiseerd. Bekijk onze handleiding voor handige voorbeelden en de manier van implementeren.

Laat ons je ondersteunen in het volledige verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je business. Verwerk je orders slimmer en sneller, print verzendlabels zonder enige moeite, versoepel het verzendproces in je warehouse,  beheer al je orders proactief onder één dak en overtref de verwachtingen van je klanten. 
Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Versturen met nog meer opties en extra's?