Geschikte vervoerders

verzend met meer dan 300 geschikte vervoerders

Zeg gedag tegen de begrenzing van één vervoerder, met Wuunder heb je direct 10.000 verschillende bezorg- en verzendopties binnen handbereik. Activeer je account en krijg direct toegang tot meer dan 300 geschikte vervoerders zoals DHL Parcel, PostNL, DPD, UPS en meer. Iedere vervoerder heeft zijn eigen krachten en specialiteiten, waar je door het gebruik van Wuunder extra van kunt profiteren. Welk gewicht of formaat je zending ook heeft, of wat de bestemming ook is, via ons platform wordt het vinden van de perfecte vervoerder per zending heel eenvoudig. Of je nu een document, pakket, pallet of (zee)container wilt versturen, je bent bij ons altijd aan het juiste adres. Verzendadvies nodig? Neem contact op met onze verzend-assistenten.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

dompel je onder in eindeloze mogelijkheden

Koppel je verzendproces, gebruik je favoriete vervoerders en biedt je klanten altijd de beste bezorgopties voor het ontvangen van hun bestelling. 

Briefpost en brievenbus - pakketten in Nederland en Europa

Alle zendingen die door de brievenbus passen, kun je met ons versturen. Van briefpost zoals partijenpost (Port betaald) tot aan brievenbuspakketten en normale pakketten. Hieronder vind je de beste matches van vervoerders in deze categorie.

Afleveren binnen Nederland op dezelfde dag

Soms is wil je dat zendingen dezelfde dag nog worden afgeleverd. Hiervoor werken we samen met honderden nationale SameDay koeriers. Meestal lokale vervoerders die supersnel naar de ontvanger rijden. 

(Express) vervoerders voor wereldwijd versturen

Wereldwijd versturen kan met diverse express vervoerders voor snelle aflevering maar ook postale vervoerders voor voordelig transport.

Geschikte vervoerders voor iedere afmeting

Regel je volledige transport onder één dak en laat je niet belemmeren door zendingen met afwijkende maten. Wuunder draagt graag bij aan de groei van je business en denken daarom altijd in mogelijkheden. Heb je een speciale zending te versturen zoals luchtvracht, zeevracht, containervervoer, SameDay of Expresszendingen? Of een speciale vraag op transportgebied? Niks is ons te gek, dankzij ons brede netwerk van meer dan 300 koeriers en transporteurs komen we altijd met een geschikte vervoerder. Dien hier je speciale verzoek in en we gaan direct voor je aan de slag. Zo geregeld, zo geleverd.

Geschikte vervoerder voor iedere afmeting

Extra grote of zware pakketten

Ook voor de extra grote pakketten hebben we oplossingen. Hier bellen we vaak met de ontvanger om een afspraak te maken. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Pallet vervoer in Nederland, Europa en wereldwijd

Verstuur zendingen die zwaarder geschut vereisen zoals Euro- & blok pallets met onze aangesloten pallet-vervoerders. Vraag hier gerust naar de mogelijkheden. We kunnen leveren op zowel zakelijke als privé- adressen.

Luchtvracht door heel de wereld

Onze luchtvracht specialisten helpen je met alle import en export van je zendingen via onze internationale agenten.

Staat je favoriete vervoerder er niet bij?

Geen paniek! Je kunt (bijna) alle vervoerders aan ons verzendplatform koppelen. Dankzij onze slimme verzendsoftware kunnen we in ‘no-time’ een koppeling bouwen met vrijwel iedere vervoerder. Wat je favoriete vervoerder ook is, het is vrijwel allemaal mogelijk! Wil je zelf zendingen naar de ontvanger brengen? Dan genereer je zelf met ons systeem een eigen verzendlabel.

LAAT DE ONTVANGER ZELF DE ZENDING OPHALEN

Biedt je klanten de mogelijkheid om hun zending zelf op te halen en realiseer meer traffic in je winkel. Geef de klant de mogelijkheid om dit per e-mail, telefoon of via de check-out van je webshop bij de bestelling aan te geven en boek deze service volledig geautomatiseerd of handmatig. Door het Wuunder-verzendlabel is er geen enkele afwijking ten opzichte van een order die je met een vervoerder meegeeft.

Warehouse & Fulfilment

Alle pakketsoorten op een rij

Documenten en brievenbuspakketten

Pakketten

Pallets

(Zee)containers

Onverpakte zendingen

Wil je graag meer informatie over onze service? Onze klantenservice neemt graag contact met je op om al je vragen te beantwoorden.