verstuur met GLS

AUTOMATISEER JE GLS VERZENDPROCES

Koppel je verzendproces aan GLS en stop met het handmatig overtypen van je adresgegevens. Voor iedere order worden de GLS-tarieven van Wuunder voor de verschillende services en aflevermomenten automatisch weergegeven. Met één druk op de knop kun je je GLS-zendingen boeken. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack proces in je magazijn en het printen van verzendlabels

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij problemen zoals vertragingen, diefstal of schade direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Laad je eigen contract in en profiteer van de verzendopties van GLS

Krijg direct toegang tot de verschillende verzendopties en kies altijd de methode die het beste bij jouw product(en) past. Wanneer je met GLS wilt verzenden, is dit mogelijk op je eigen vervoerscontract.

Krijg direct toegang tot de verschillende GLS-verzendopties en profiteer van alle voordelen. Gebruik je eigen GLS-vervoerscontract. In MyWuunder zie je de GLS-tarieven van Wuunder per service en wanneer de zending wordt opgehaald en afgeleverd. 

 Je kunt de gewenste transportservice van GLS combineren met andere vervoerders, zodat je altijd een verzendmethode kiest die het beste bij jou past. 

GLS Services

Boek snel en gemakkelijk een: 

  • GLS Business Parcel
  • Euro Business Parcel
  • Express Parcel met aflevering voor 09:00 uur
  • Express Parcel met aflevering voor 12:00 uur
  • Express Parcel met aflevering voor 17:00 uur

Op de Express services geeft GLS een geld-teruggarantie. Saturday Delivery is ook binnen mogelijk via de Express Services:

Zo geregeld, zo geleverd

Een positieve verzendervaring stimuleert merkloyaliteit en vertrouwen in je bedrijf. Verover je klanten met de flexibele verzendopties van GLS en voorkom dat ze lang moeten wachten op het ontvangen van hun zending.  GLS levert steevast van maandag tot en met vrijdag en bezorgt zendingen naar particulieren in de Benelux en Duitsland, zelfs op zaterdag. Mocht de eerste afleverpoging naar een zakelijk adres mislukken, dan proberen ze het gratis nog een tweede keer.  Via de track-en-trace kun je de hele ‘reis’ van je zending tot in detail volgen vanaf je eigen transportoverzicht  en zie je wanneer de zending de eindbestemming daadwerkelijk heeft bereikt.

Voor afwijkende maten hoef je het niet te laten

Buiten de standaardafmetingen en gewichten die GLS hanteert in haar productportfolio, bieden zij als extra mogelijkheid het versturen van ‘zwaarder geschut’. Binnen de GLS-service is het mogelijk om pakketten te versturen die langer zijn dan 175 cm, een gordelomvang hebben groter dan 300 cm of zwaarder zijn dan 31,5 kg.  De GLS Express diensten verlenen dezelfde service, alleen dan al voor pakketten langer dan 150 cm.

Actie bij vertraagde zendingen
Combineer vervoerders

Ophalen zonder gedoe


  • Profiteer van de ophaalservice van GLS op werkdagen.
  • Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je zendingen zelf naar een GLS PakketShop bij jou in de buurt te brengen.
  • Heb je een last-minute zending? Geen probleem. Boek dan in ‘no time’ een express zending  of extra late ophaling via een koerier en voorkom vertraging en teleurgestelde klanten.

    Wuunder kan op diverse manieren de (dagelijkse) pick-up voor je regelen.

Met GLS zendingen laten ophalen is mogelijk in verschillende landen

Wuunder heeft koppelingen met onderstaande GLS landen. In deze landen kunnen we voor jou geheel automatisch zendingen boeken en laten ophalen.  Let op: in landen buiten Nederland kunnen de services verschillen.

Duitsland
Nederlandse vlag
Nederland
Belgische vlag
België
Luxemburg

Geef je klanten maximale keuzevrijheid met GLS FlexDelivery

Binnen de verzendoptie van GLS zit een GLS FlexDelivery service. Met deze service wordt de ontvanger per e-mail op de hoogte gebracht van de aanstaande bezorging van het pakket. Via de link in de e-mail kan de ontvanger zelf zowel een specifieke dag als tijdstip kiezen. De zending wordt dan op de geselecteerde datum afgeleverd met een tijdsvak van drie uur. Wanneer de ontvanger het pakket zelf niet kan aannemen, is het ook mogelijk om de zending op te halen bij een GLS PakketShop of depot.

Efficiënt versturen
Print verzendlabels slimmer en sneller

Vol vertrouwen op een succesvolle levering bouwen

Vermeld altijd de bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer en
e-mailadres op de zending en beperk het aantal retourzendingen, wanneer de chauffeur om welke reden dan ook niet in staat was om je zending op de eindbestemming af te leveren.
Wel zo handig, want je blijft zelf verantwoordelijk voor het product tot je klant het pakket daadwerkelijk in ontvangst heeft genomen.

Check mogelijke issues bij GLS

Binnen MyWuunder informeren we je voordat je boekt over de mogelijke vertragingen en andere issues bij vervoerders. Via onderstaande link kom je direct bij meer informatie over de status van de dienstverlening door  GLS.

Zorgenloos versturen

GLS combineren met andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.