Vervoerscontracten

COMBINEER meerdere vervoerders

Gebruik de voordelige vervoerscontracten en scherpe kortingstarieven van Wuunder, gebruik je eigen vervoerscontract of combineer beide opties. Je kiest altijd de situatie die bij je past. 

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Haal maximaal profijt uit onze vervoerscontracten

Moeiteloos boeken bij je favoriete vervoerder

Dompel je onder in maximaal gemak

Gebruik de voordelige verzendcontracten van Wuunder, profiteer van onze voordelige inkooptarieven en dompel je onder in maximaal gemak. Op basis van de afmetingen, het gewicht en de bestemming van je zending kiezen we automatisch de meest geschikte vervoerder uit meer dan 20 aangesloten vervoerders zoals DHL Parcel, DPD, PostNL, GLS, UPS en meer. Met ons brede aanbod aan nationale en internationale vervoerders heb je steevast de beste verzend- en bezorgopties binnen handbereik. Het maakt niet uit met hoeveel vervoerders je wilt samenwerken. Je ontvangt slechts één factuur.

Of laad je eigen vervoerscontracten in

Tevreden over je eigen vervoerder(s) maar toch maximaal profijt halen uit de
combinatiemogelijkheden van onze slimme verzendsoftware? Dat kan! Laad je eigen vervoerscontract in en je ziet tijdens het boeken alleen je vertrouwde vervoerders. Op basis van je eigen transport voorkeuren vergelijken we per specifieke order je favoriete vervoerders en selecteren we automatisch de beste verzendoptie voor de bezorging van je zendingen.

 Wil je iets versturen dat niet via je eigen transportcontract kan worden geregeld? Bijvoorbeeld je gebruikt PostNL of DPD voor pakketten en je wilt een express zending versturen die voor 9 uur in Madrid moet zijn. 

Altijd de beste prijs bij de beste vervoerder

Altijd de beste prijs bij de beste vervoerder

Laat je niet inpakken en garandeer je business van het voordeligste tarief, of je nu een paar pakketten per week verstuurd of honderd per dag. Maak gebruik van onze kortingstarieven en betaal per zending of laad je eigen vervoerscontract in en betaal geboekte zending. Combineer beide mogelijkheden en creëer het beste van beide werelden voor je eigen business.

Lift mee op vervoerscontracten van samenwerkingspartners

Lift mee op vervoerscontracten van samenwerkingspartners

Gebruik het contract van de partij(en) waarmee je zelf samenwerkt. Alles is mogelijk, van het contract van je moederbedrijf, een andere vestiging, je leverancier, je fulfilment partij tot aan een naastgelegen bedrijf.

Factureren zonder omkijken

Profiteer van onze extra service en focus je op de groei van je business en besteed de factuurcontrole van je zendingen efficiënt uit. Ons systeem en verzend-assistenten vergelijken de verwachte en daadwerkelijke inkoop en vraagt voor jou bij verschillen je geld terug. Dit doen we natuurlijk voor zendingen die verzonden zijn op de transportcontracten van Wuunder maar ook als je je eigen transport contract wilt gebruiken. Zo hoef je je écht nooit meer aan het betalen van je factuur te denken.

Wil je graag meer informatie over onze service? Onze klantenservice neemt graag contact met je op om al je vragen te beantwoorden.