Uitgebreide Factuurcontrole

Zeg gedag tegen teveel betalen

Laat je niet inpakken en betaal nooit teveel voor je zending. Wanneer je gebruikmaakt van onze vervoerscontracten, doen wij steeds een uitgebreide factuurcontrole op onjuistheden zoals een al eerder in rekening gebrachte zending of een verkeerd afgegeven tarief. Wanneer een zending op welke reden dan ook onjuist is gefactureerd, vragen we direct het geld terug. Deze controles kunnen we ook uitvoeren wanneer je gebruikmaakt van eigen contracten met vervoerders. 

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

Controle op terechte facturatie

Alleen betalen voor zendingen die daadwerkelijk zijn verzonden, dat lijkt ons niet meer dan logisch. Toch komt het wel eens voor dat vervoerders iedere geboekte zending in rekening brengen. Gebruik onze uitgebreide factuurcontrole en verkrijg gegarandeerd enkel facturen over zendingen die werkelijk zijn verzonden. Wanneer een zending in rekening is gebracht die niet is verzonden, vragen we direct een credit aan. Op deze manier kun jij erop vertrouwen dat alle zendingen die je betaald, ook daadwerkelijk je klant hebben bereikt.

Maak een einde aan verkeerde in rekening gebrachte tarieven. Gebruik onze uitgebreide factuurcontrole en laat iedere zending checken op afwijkende tarieven en eventuele onjuiste toeslagen. Bij onjuistheden dienen we direct een credit in.

Controle op het juiste tarief en toeslagen

Altijd een extra oogje in het zeil

Controle op slechte service

Betaal altijd naar verhouding wanneer de levering niet volgens afspraak is verlopen, zoals een transportservice met een te late levering of zendingen die niet naar een servicepoint worden gestuurd als de ontvanger niet thuis is maar direct retour gaan. Vaak zorgt dit namelijk voor onterechte heen- en terugweg kosten of zelfs een boete. Gebruik onze uitgebreide factuurcontrole en alle kosten bij de betreffende vervoerder(s) worden automatisch door ons teruggevraagd wanneer je gebruik maakt van onze vervoerscontracten. Uiteraard is dit ook mogelijk als je gebruik maakt van je eigen vervoerscontracten.

Controle op de uitkering van je claim

Laat alle zorgen rondom het regelen en het uitkeren van je claim los. Na het indienen van een credit bij de betreffende vervoerder, nemen we alle verdere communicatie met betrekking tot de inhoud van de claim volledig van je over. Wanneer de vervoerder de credit heeft betaald en we deze hebben in goede orde hebben ontvangen, keren we deze direct aan je uit.

Proactief zendingen volgen

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.