maatwerk oplossingen

Verzend nog sneller en slimmer

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van bijvoorbeeld je zelfgebouwde webshop of ERP systeem importeer je volledig automatisch al je orders en selecteer je jouw favoriete vervoerders en bezorgopties. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack proces in je magazijn en het printen van verzendlabelsWuunder heeft twee verschillende API’s waarmee je alle transport services kunt boeken inclusief retouren en ophalingen. 

Wanneer je gebruik maakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Koppel in no time

Koppel je webshop of e-commerce systeem aan de API van Wuunder. Je kunt direct boeken of je boekt concept orders. Je kunt de API ook gebruiken om retourlabels aan te maken die je klant naar een parcelshop kan brengen. Wil je automatisch een retourlabel naar je klant sturen en de zending laten afhalen dan kan dat natuurlijk ook.

 Hoe je via een API kunt koppelen ontdek je in onze handleiding. Volg de praktische stappen en ga direct aan de slag met efficiënter verzenden.

Maximale tijdsbesparing

Volledig geautomatiseerd boeken

Met onze maatwerkoplossingen automatiseer je het boeken van transportservices bij een vervoerder volledig. Via de API ontvang je een link naar het verzendlabel, de track & trace URL en de naam van de vervoerder. Mochten er tijdens het boeken foutmeldingen komen, geven we die ook terug. Bijvoorbeeld als je een service probeert te boeken die niet mogelijk is of als de adresgegevens onjuist zijn.

Conceptzendingen API

Met onze API maak je conceptzendingen aan in MyWuunder. Je kunt de gewenste transportservice meesturen in het request of deze later kiezen in MyWuunder. Eventuele foutmeldingen worden getoond in MyWuunder. Nadat je hebt geboekt, sturen we een link naar het verzendlabel, de track & trace URL en de naam van de vervoerder.

Bepaal zelf met wie en hoe je de zending wilt versturen

Via het API request kun je zowel de goedkoopste, meest efficiënte of snelste service kiezen. Wil je de goedkoopste, meest efficiënte of snelste service kiezen van een specifieke vervoerder dan kan dat ook. Weet je exact welke service je wilt kiezen dan kun je ook een specifieke service van een vervoerder meesturen. Kortom: alles is mogelijk.

Actie bij vertraagde zendingen
DHL
DPD
Red je Pakketje
PostNL
Asendia
UPS
TNT
GLS

Ophalen zonder gedoe

Tijdens het boeken checken we of er een vaste ophaalafspraak van toepassing is op het ophaaladres. Is deze afspraak er niet dan boeken we direct een ophaling zodat de zending wordt opgehaald. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf de zending naar een parcelshop te brengen.

Programmeur achter computer

Jij vraagt, wij maken een custom maatwerkoplossing

We kunnen je helpen met het koppelen van je API of kunnen de koppeling helemaal voor je maken. Zo kunnen we API koppelingen maken of orders van een FTP server halen, via e-mail automatisch importeren etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.