Geautomatiseerd zendingen versturen via onze maatwerkoplossingen

Optimaliseer je verzendproces met onze maatwerkoplossingen en bespaar minuten per order

Verstuur documenten, pakketten en pallets direct vanuit je webshop of ERP systeem via de Wuunder API. Bouw de koppeling zelf of laat Wuunder maatwerkoplossingen voor je maken. Met de API boek je direct zendingen bij vervoerders en krijg je verzendlabels en tracking informatie die je weer kunt gebruiken. Handig om bijvoorbeeld je klanten via je website te informeren over de status van een zending. Wuunder heeft twee verschillende API’s waarmee je alle transport services kunt boeken inclusief retouren. 

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

koppel EEN API in 'no time'

Koppel je Webshop of e-Commerce systeem aan de API van Wuunder. Je kunt direct boeken of je boekt concept orders. Je kunt de API ook gebruiken om retour labels aan te maken die je klant naar een parcelshop kan brengen. Wil je automatisch een retourlabel naar je klant sturen en de zending laten afhalen dan kan dat natuurlijk ook.

 Hoe je via een API kunt koppelen ontdek je in onze handleiding. Volg de praktische stappen en ga direct aan de slag met efficiënter verzenden.

Maximale tijdsbesparing

Volledig geautomatiseerd boeken

Met deze maatwerkoplossingen automatiseer je volledig het boeken van transport services bij een vervoerder. Via de API ontvang je een link naar het verzendlabel, de track & trace url en de naam van de vervoerder. Mochten er tijdens het boeken foutmeldingen komen dan geven we die ook terug. Bijvoorbeeld als je een service probeert te boeken die niet mogelijk is of als de adresgegevens onjuist zijn.

Concept zendingen API

Hiermee maak je concept zendingen aan in MyWuunder. Je kunt de gewenste transport service meesturen in het request of deze later kiezen in MyWuunder. Eventuele foutmeldingen worden getoond in MyWuunder. Nadat je hebt geboekt sturen we een link naar het verzendlabel, de track & trace url en de naam van de vervoerder.

Bepaal zelf met wie en hoe je de zending wilt versturen

Via het API request kun je zowel de goedkoopste, meest efficiënte of snelste service kiezen. Wil je de goedkoopste, meest efficiënte of snelste service kiezen van een specifieke vervoerder dan kan dat ook. Weet je exact welke service je wilt kiezen dan kun je ook een specifieke service van een vervoerder meesturen. Kortom alles is mogelijk.

Actie bij vertraagde zendingen
DHL
DPD
Red je Pakketje
PostNL
Asendia
UPS
TNT
GLS

Ophalen zonder gedoe

Tijdens het boeken checken we of er een vaste ophaalafspraak van toepassing is op het ophaaladres. Is deze afspraak er niet dan boeken we direct een ophaling zodat de zending wordt opgehaald. Natuurlijk kun je ook kiezen dat je zelf of je klant de zending naar een parcelshop gaat brengen

Programmeur achter computer

Jij vraagt, wij maken met een custom maatwerkoplossing

We kunnen je helpen met het koppelen van je API of kunnen de koppeling helemaal voor je maken. Zo kunnen we API koppelingen maken of orders van een FTP server halen, via e-mail automatisch importeren etc etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.