Eenvoudig koppelen

EENVOUDIG KOPPELEN

Automatiseer de verwerking van orders

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Je kunt je e-commerce shop, marktplaats, ERP-systeem of API eenvoudig koppelen aan Wuunders verzendplatform en zo onbeperkt gebruikmaken van alle vervoerders die je nodig hebt. Orders importeer je daarna handmatig of volledig automatisch. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick-en-pack proces in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen.

Want waarom moeilijk doen als het via Wuunder kan?

Direct eenvoudig koppelen

Nieuwe feature: Dynamische Check-out

Met die juiste integratie profiteer je nu van de voordelen van de Dynamische Check-out. Met de Dynamische Check-out verhoog je de conversie in de check-out van je webshop. Je laat je klanten nooit meer te veel (of te weinig) voor het transport van hun bestelling betalen. Daarnaast geef je je klanten gedetaileerde in transit-informatie. Hoe nauwkeuriger die informatie, hoe tevredener je klant. Meer weten?

Voor ieder systeem een naadloze aansluiting

Integreer je verkoopkanaal of zelfs meerdere verkoopkanalen binnen enkele minuten en start direct met verzenden. Naast diverse webshop-integraties, beschikt onze verzendsoftware ook over marktplaats-integraties en API-koppelingen voor het integreren van ERP/CRM– en WMS-systemen. Gebruik een browseroplossing als je adressen wilt gebruiken vanaf internet via de Chrome Extensie of importeer orders als je werkt met CSV-bestanden. Hiermee voorkom je handmatig adressen overtypen. 

Alle bovengenoemde systemen sluiten ook naadloos aan op alle vervoerders waar Wuunder mee samenwerkt. Hieronder vind je enkele populaire vervoerders. 

Moeiteloos boeken bij je favoriete vervoerder

Korte lijntjes door direct contact met developers

Niets is fijner dan korte lijntjes. Wuunder heeft een team van no-nonsense developers die graag meedenken met e-commerce specialisten. Wanneer je wel wat extra hulp kunt gebruiken bij het koppelen, kun je onze developers uiteraard ook direct persoonlijk benaderen per telefoon of email.

Mocht er een probleem ontstaan tijdens de installatie, kijken we via screensharing graag even met je mee om samen het probleem op te lossen.  

Verover je klanten met grootste bezorgopties

Creëer een extra koop-factor en biedt je klanten flexibele verzendopties tijdens het afrekenen in de check-out zoals afhaalpuntlevering, Same Day leveringen, avondleveringen of zelfs leveringen op zondag.

COMBINEER VERVOERDERS

Zeg dag tegen de begrenzing van één vervoerder. Met Wuunder heb je direct 10.000 verschillende bezorg- en verzendopties binnen handbereik. Activeer je account en krijg direct toegang tot meer dan 300 geschikte vervoerders zoals DHL Parcel, PostNL, DPD, UPS en meer. Elke vervoerder heeft zijn eigen specialiteiten. Door het gebruik van Wuunder kun je daar extra van profiteren. 

Verzend super snel en foutloos met slimme verzendregels

Verzend sneller met slimme verzendregels

Automatiseer het versturen van orders en boek deze op basis van je eigen voorkeuren. Verander regels om ervoor te zorgen dat orders met specifieke kenmerken automatisch met de juiste bezorgoptie worden geboekt. Stel eenmalig regels in op basis van onder andere gewicht, volume, bestemming en verzendmethode.

Wij volgen voor jou iedere zending

Zodra de verzendlabel is uitgeprint volgen we voor jou iedere zending. En zien we problemen dan nemen we contact op met de verzender. Dat kan zijn jouw magazijn, drop shipping locatie, vervoerder of de ontvanger. Wanneer je gebruikmaakt van onze pro-actieve customer service volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

business partner
Maximale tijdsbesparing

Profiteer van maximale tijdsbesparing

Je bespaart veel tijd door onze koppelingen en verzendregels. En de grootste tijdsbesparing zit met name in het pro-actief volgen van al je zendingen. We kunnen echter nog verder gaan door je te helpen bij de controle van de facturen van de vervoerders en het overnemen van alle transport gerelateerde vragen. Ook dat is Wuunder.  

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met verzenden