Eenvoudig koppelen

EENVOUDIG KOPPELEN

Na het eenvoudig koppelen van je verkoopkanaal kan je direct starten met slimmer verzenden

Krijg direct toegang tot alle vervoerders zoals DHL Parcel, DPD, PostNL, UPS en meer.

Blijf een stap voor op je concurrentie en integreer een naadloze aansluiting tussen je business en de verzending. Je kunt je eigen verkoopkanaal of werksysteem met een aantal simpele handelingen eenvoudig koppelen aan ons slimme verzendplatform en onbeperkt gebruik maken van alle vervoerders die je nodig hebt.

Voor ieder systeem een naadloze aansluiting

Integreer je verkoopkanaal of zelfs meerdere verkoopkanalen binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden. Naast diverse webshop-integraties, beschikt onze slimme verzendsoftware ook over marktplaats-integraties en API-koppelingen voor het integreren van ERP- en WMS systemen. Gebruik een browser-oplossing in je business via de Chrome Extensie of automatiseer het proces van orders importeren via CSV-bestanden volledig. 

**Laat ons IT-team bij complexere vraagstukken een custom API voor je ontwikkelen of schakel onze support in wanneer je wel wat extra hulp kunt gebruiken bij het koppelen van je business. 

Moeiteloos boeken bij je favoriete vervoerder
Dompel je onder in eindeloze mogelijkheden

Direct eenvoudig koppelen

Verover je klanten met grootste bezorgopties

Creëer een extra koop-factor in je business en biedt je klanten flexibele verzendopties tijdens het afrekenen zoals afhaalpuntlevering, Same Day leveringen, avondleveringen of zelfs leveringen op zondag.

Zeg gedag tegen adressen overtypen

Bespaar tijd en verminder de foutgevoeligheid door nooit meer handmatig adressen over te typen. Door je verkoopkanaal te koppelen aan Wuunder, worden al je orders automatisch ingeladen via de adresgegevens die je klant heeft ingevuld of geïmporteerd uit externe bronnen. 

Zeg gedag tegen adressen overtypen
Verzend super snel en foutloos met slimme verzendregels

Verzend sneller met slimme verzendregels

Automatiseer het versturen van orders en boek deze op basis van je eigen voorkeuren. Verander regels om ervoor te zorgen dat orders met specifieke kenmerken automatisch met de juiste bezorgoptie worden geboekt. Stel eenmalig regels in op basis van gewicht, volume, bestemming, verzendmethode en meer.

Manage je volledige transport onder één dak

Blijf proactief op de hoogte over de voortgang van je zendingen en blijf de regisseur over je eigen verzendproces. Vergroot de controle en volg al je pakketten, pallets en documenten volgens de laatste status vanuit één duidelijk overzicht. Hierdoor weet jij, maar ook de ontvanger, precies waar de zending op dat moment is.

business partner
Maximale tijdsbesparing

Profiteer van maximale tijdsbesparing

Hoewel je al tientallen minuten bespaart door onze slimme koppelingen en verzendregels, zit de grootste tijdsbesparing met name in de volledige automatisering van je verzendproces. Hierdoor wordt het boeken, verzenden en retourneren van je zendingen super gemakkelijk en verwerk je iedere order zonder enige moeite. 

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden