De Marktplaats-integraties
van wuunder

Verbeter de ontvangstervaring van klanten

Wuunder is jouw partner als het gaat om verzendingen voor je onderneming. Met de marktplaats integraties hebben jouw klanten een betere ontvangst ervaring. Daarnaast bespaar jij tijd (en geld), houd je gemakkelijk overzicht en krijg je passend advies om op een zo goed en efficiënt mogelijke manier je zendingen te doen:

Staat je VERKOOPACCOUNT er niet bij?

Geen paniek! We kunnen je nog steeds helpen om je verzendproces volledig te automatiseren. Importeer je orders via onze Chrome extensie, een CSV bestand of via de Wuunder API. Een custom webshop? Schakel ons team aan developers in en zij maken speciaal voor jou een maatwerk koppeling.

Nóg betere klantervaring

Wuunder verstuurt automatisch een door jou gepersonaliseerde bevestigingsmail van hun bestelling met track&trace. Wij doen pro-actief de opvolging en bewaking van jouw zendingen. Als er iets mis gaat, lost Wuunder het direct op met de vervoerders. Wuunder is zelfs in staat om al je claims te af te handelen en je gehele customer service met betrekking tot verzendingen over te nemen en beantwoord snel alle binnenkomende transport vragen. En wil je klant het product retourneren? Met slechts één druk op de knop is je retourzending al geboekt. 

Vergroot de controle en manage je transport onder een dak

manage je transport onder één dak

In één overzicht zie je al je (verwerkte) orders en ben je altijd op de hoogte door de juiste informatie over de zendingen. Je kunt je eigen verzendregels toevoegen en zelf kiezen met welke vervoerders je wil werken. Of Wuunder je laten adviseren over welke vervoerder de beste match is voor jouw zending. Dit kan op basis van de contracten die jij al hebt, of met de contracten die wij hebben met de vervoerders.

Bespaar minuten per order

Door de marktplaats integraties kun je al je orders met één klik op de knop importeren en vervolgens de zendingen razendsnel (bulk)boeken, (bulk)printen en versturen. De track&trace codes worden automatisch doorgestuurd en ook verzonden naar je marktplaats account. Door de slimme overdrachtslijsten heb je altijd een bewijs dat de zendingen door de chauffeur zijn meegenomen.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.