Zorgenloos versturen

Zorgeloos versturen

Wuunder coördineert en communiceert

Maak kennis met de unieke persoonlijke service van Wuunder: wij volgen jouw zendingen proactief. Binnen deze service houden we elke zending van ophaling tot aflevering nauwkeurig in de gaten. Wanneer er ergens in het verzendproces iets misgaat, zoals vertragingen, een door de ontvanger onjuist ingevuld adres of wanneer een zending niet is opgehaald, nemen we direct contact op met de vervoerder om dit op te lossen. Dat deze control tower-service door vervoerders normaal alleen wordt gegeven aan hele grote ondernemingen zoals Apple of Coca Cola, bewijst wel hoe bijzonder deze is. 

Deze service is kosteloos inbegrepen wanneer je gebruikmaakt van de voordelige vervoerscontracten van Wuunder. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze service te activeren op je eigen vervoerscontract.

BESPAAR TIJD EN ZORG VOOR GELUKKIGE KLANTEN

Het versturen van orders is een tijdrovend proces. Niet alleen het klaarmaken van de zending, maar ook het bewaken van het transport is een intensieve klus. Het laatste wat je wil, is natuurlijk dat klanten boos opbellen, omdat ze een zending nog steeds niet hebben ontvangen. En laten we eerlijk zijn: ook jij kunt je tijd vast beter besteden dan aan het bellen met vervoerders, omdat je een vraag hebt over de status van een zending.

 

We zijn er voor iedereen. Altijd. Overal.

Weten of onze control tower-service bij jou past? Laat je adviseren door één van onze experts!

We helpen de verzender

Zeg gedag tegen het bellen en e-mailen met vervoerders om problemen tijdens het transport te achterhalen. Zodra het verzendlabel is geprint, nemen we het volledig van je over. We volgen we al je zendingen op de voet en ondernemen proactief actie tijdens het gehele transport. Dit bespaart je niet alleen tijd en geld, maar ook een hoop onnodige frustraties.

Wuunder_verzender_2

Hieronder vind je een kort overzicht aan services die we volledig voor de verzender uit handen nemen. 

We helpen de ontvanger

We voorkomen dat de ontvanger je gaat bellen en e-mailen met vragen over hun zendingen. Namens jouw bedrijf houden we je klanten volledig op de hoogte over mogelijke problemen met hun bestellingen en helpen ze iedere zending te ontvangen of retour te sturen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je tijd bespaard, maar vergroot ook de kans dat klanten bij je blijven bestellen.

Wuunder_Ontvanger2

Hieronder vind je kort een overzicht aan services wat we voor de ontvanger uit handen nemen.

We helpen het magazijn of je dropshipping locatie

Wanneer je als verzender gebruikmaakt van een magazijn of een dropshipping locatie, communiceren we direct richting die locatie over de (dropshipment) zendingen die moeten worden opgehaald. Hierdoor zorgen we ervoor dat de lijntjes een stuk korter worden en je werknemers in je magazijn of dropshipping locatie efficiënter kunnen werken.

Wuunder_Magazijn

Hieronder vind je kort een overzicht aan services wat we voor je magazijn of drop shipping partij uit handen nemen.

We helpen de vervoerders

Ook voor onze aangesloten vervoerders nemen we veel werkzaamheden uit handen. We nemen niet alleen de communicatie richting zowel de verzender als de ontvanger over, maar laten ook pas problemen escaleren als dit echt nodig is. Hierdoor helpen we vervoerders met het besparen van tijd door talloze telefoontjes met de vraag ‘waar blijft de zending’ over te nemen.

Wuunder_vervoerder

Hieronder vind je kort een overzicht aan services wat we voor de vervoerders uit handen nemen.

Zendingen volgen

Volg je zendingen met het grootste gemak

Vergroot de controle in het transportproces en volg je zendingen op de manier die jij wilt. Alle zendingen via verschillende vervoerders bewaak je vanuit MyWuunder, je eigen vertrouwde webshop-werkomgeving of via de API.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.