Zorgenloos versturen

Zorgeloos versturen

Zorgeloos versturen van alle soorten zendingen

Krijg meer inzicht en vertrouwen in je bezorgproces en blijf proactief op de hoogte over de voortgang van je zendingen.  Zo kun jij zorgeloos versturen en bezig gaan met dingen die echt belangrijk zijn,

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Verhoog de afleverkans naar bijna 100%

Een slechte verzend-ervaring kan de merkloyaliteit en het vertrouwen in je business sterk verminderen. Bescherm je merk in de ogen van je klant en laat ons ervoor zorgen dat de hele bezorgmachine van ophaling tot aflevering op rolletjes verloopt.

Actie bij vertraagde zendingen

Zonder zorgen mee met de bezorger

Altijd een extra oogje in het zeil

Activeer onze proactieve customer service en verstuur al je orders met een gerust gevoel. Zodra het verzendlabel is geprint, volgen we al je orders op de voet en ondernemen we proactief actie wanneer er ergens iets misgaat in het bezorgproces zonder dat je daarvoor opdracht hoeft te geven. We lossen problemen zoals vertragingen, een door de ontvanger onjuist ingevuld adres of wanneer een zending niet is opgehaald meteen op met de vervoerder, informeren de klant over de voortgang van je zending en geven direct de status ‘wuunder is fixing it’ terug in je eigen vertrouwde werkomgeving. 

Verover, verbindt en behoud klanten met je retourbeleid

Een soepel retourbeleid zorgt ervoor dat klanten sneller bij je terugkomen voor een herhalingsaankoop. Biedt daarom je klanten flexibele opties aan voor het retourneren van hun artikelen en vergroot de meerwaarde in je business. Met Wuunder wordt het retourneren van zendingen wel heel gemakkelijk. Je bepaalt zelf de voorwaarden, plan een pick-up bij de klant thuis, verstuur verzendlabels per e-mail of verzend deze per post naar je klanten thuis. 

verover, verbindt en behoud klanten met je retourbeleid

Versterk
de band met
je klant

Houdt je klanten proactief op de hoogte over de status van hun bestelling en straal professionaliteit uit in je business. Zodra de zending is geboekt, ontvangt je klant direct een bericht dat het orderproces is gestart. Personaliseer je bezorgproces door in de trackingmail een foto van de aankoop of een persoonlijke boodschap toe te voegen en vergroot de voorpret. 
Lees meer

Zendingen volgen

Volg je zendingen met het grootste gemak

Vergroot de controle in het bezorgproces en volg je zendingen op de manier die jij wilt. Bewaak je orders vanuit MyWuunder, je eigen vertrouwde webshop-werkomgeving, de API of via je mobiel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Profiteer van maximale ontzorging door onze extra claim-service

Wanneer je zending verloren of beschadigd raakt tijdens het transport, starten we op jouw verzoek direct een claimproces richting de vervoerder om de schade te verhalen en vergoedt te krijgen. Ook vragen we een credit aan als de vervoerder de gekozen transportservice niet op de juiste wijze heeft uitgevoerd. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het claimverzoek per e-mail bij ons in te dienen met de inkoopfactuur, foto’s van de beschadiging en het afgiftebewijs. Deze service is gratis wanneer je gebruikmaakt van de vervoerscontracten van Wuunder.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.