We are Wuunder

We Are Wuunder:
In beweging naar een persoonlijke aanpak

Al jaren verwonderen we we ons over de wereld van pakketten. Vervoerders rijden rondje na rondje in hun busjes, zorgen voor drukte in de buurt en bezorgers bellen aan bij huizen waar niemand thuis is.

Het lijkt of het alleen nog maar draait om het optimaliseren van processen. En iedereen de klant vergeten is. De klant, die vol spanning wacht op zijn pakket en wil weten wanneer het precies komt. Die geen eindeloze keuzemenu’s aan de telefoon door wil voor hij eindelijk zijn pakket kan laten ophalen. De klant, die de bestemming is voor elke bezorger.

We vonden het tijd om met een frisse blik te onderzoeken hoe we klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Want procedures moeten klanten volgen. En niet andersom.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Workflow Wuunder
Daarom ontwikkelden we een nieuwe manier voor het versturen en ontvangen van pakketten, pallets en documenten. Die zich aanpast aan het ritme van verzender en ontvanger en alle ruimte biedt voor een persoonlijke touch. Geen gezeul meer met pakketjes naar verzendpunten, niet meer uren wachten tot de bezorger komt. Je mobiel is je nieuwe adres. Daarom schrijven we Wuunder met twee u’s. Want Wuunder verstuurt from u to u: niet van vast adres naar vast adres, maar van mens naar mens. Waar je ook bent.

Versturen en ontvangen van pakketten, pallets en documenten ging nog nooit zo makkelijk, persoonlijk en efficiënt.

Over Wuunder: Boek een pakket binnen 60 seconden
Over Wuunder: Ook een transportmanagementsysteem in je broekzak

Postvakken, frankeermachines, telkens naar het postkantoor... dat is niet meer van deze tijd. Met Wuunder heeft iedereen een compleet transportmanagementsysteem in z'n broekzak.

Of je nou een eenmanszaak hebt of een multinational runt, Wuunder heeft de juiste oplossing in de vorm van app, web-browser, plugin of api.

Geen contract, altijd inzicht en nooit zorgen. Wuunder volgt namelijk elke zending. Als er wat is, lossen we het op met de vervoerder.

Met de Wuunder-chat voeg je makkelijk een persoonlijke touch toe aan je zending.

Over Wuunder: Een verzendmoment wordt een verkoopmoment
Over Wuunder: verminder de verkeersdrukte in je straat

Onze oplossing is beter voor stad, wijk en straat. Minder busjes op de weg betekent minder verspilde kilometers, minder CO2-uitstoot en minder drukte.

en blijf op de hoogte van Wuunder