over wuunder

welkom in de wuunderwereld

Hello, We Are Wuunder! Dé meest persoonlijke verzendoplossing die verder gaat dan alleen verzenden. Wanneer we de vraag ‘vertel eens iets over Wuunder’ krijgen, is het antwoord eenduidig: we maken het versturen en ontvangen van pakketten, pallets, documenten en (zee)containers weer makkelijk, persoonlijk en efficiënt en verlenen daarbij service op het allerhoogste niveau. 

Binnen ons platform boek je heel eenvoudig meer dan 10.000 transportoplossingen bij +300 aangesloten vervoerders. Mocht je transportadvies nodig hebben of een speciale zending willen versturen,  staan we uiteraard klaar om je persoonlijk te ondersteunen. Om het woord service écht betekenis te geven, houden we iedere zending van ophaling tot aflevering nauwkeurig in de gaten. Wanneer er ergens in het verzendproces wat misgaat, zoals een vertraagde zending, een door de ontvanger onjuist ingevuld adres of wanneer een zending niet is opgehaald, nemen we direct contact op met de verzender, de ontvanger of de vervoerder om dit op te lossen. Daarom schrijven we Wuunder ook met twee u’s. Want Wuunder verstuurt van U naar U: niet van adres naar adres, maar van mens naar mens. Waar je ook bent.

Het ondernemersverhaal van Wuunder

Co-founders Bart Takkenkamp & Jeroen Gehlen te gast bij New Business Radio.

De kracht van samen verder komen

Wuunder workflow

Onze missie

Wuunder is ontstaan door het geloof bij te kunnen dragen aan een groene en duurzamere samenleving door de digitale en de fysieke logistieke wereld te verbinden voor het verzenden en ontvangen van pakketten. Dit wordt bereikt door het complete logistieke proces te coördineren en af te stemmen op basis van het dagelijkse ritme van klanten, altijd en overal.

Onze Visie

Onze klanten ondersteunen door via het platform en onze verzend-assistenten gebruiksvriendelijke logistieke mogelijkheden te bieden. Door dit te doen, willen we ervoor zorgen dat onze klanten kunnen profiteren van de meest persoonlijke, milieuvriendelijk en kostenefficiënte manier voor het verzenden en ontvangen van producten.

Hét meest innovatieve zakelijke verzendplatform voor al je zendingen wereldwijd. Want waarom moeilijk doen als het via Wuunder kan?

Waar het allemaal mee begon...
 
 
En waar Wuunder verder ging dan wie dan ook
Het begin van Wuunder
April 2016
De vrienden Bart en Jeroen beginnen met de bouw van de Wuunder chat app waarmee je snel en gemakkelijk via je mobiel een zending kunt boeken en volgen.
Het begin van Wuunder
Wereld primeur
Oktober 2016
Live in de App en Google store! De eerste applicatie wereldwijd waarmee je via chat berichten zendingen kunt boeken en volgen.
Wereld primeur
All devices
Mult-device platvorm
Januari 2017
Naast de app op de mobiel introduceren we een webversie voor op de PC. Je kunt nu zendingen boeken en volgen op je mobiel, iPad en PC.
Mult-device platvorm
Uitbreiding naar eCommerce systemen
Maart 2017
Introductie van de Wuunder verzendmodule voor de webshops systemen WooCommerce en Magento 1. Dit zijn de eerste modules van een hele serie aan webshop connecties. en het begin van de MyWuunder applicatie.
Uitbreiding naar eCommerce systemen
Parcelshops kiezen
Juli 2018
Voor webshops introduceren we de parcelshop locator. Hiermee kopers in de check-out de dichtsbijzijnde parcelshop kiezen.
Parcelshops kiezen
Flexibel ophalen en afleveren
November 2018
Voor de eerste en laatste kilometer zoeken we koeriers die zendingen van verschillende vervoerders ophalen en afleveren.
Flexibel ophalen en afleveren
Uitbreiding naar België en Luxemburg
Januari 2019
Wuunder lanceert haar services in België en Luxemburg.
Uitbreiding naar België en Luxemburg
Verzendlabels snel en gemakkelijk printen
Gemakkelijk verzendlabels printen
April 2019
De desktop app voor Windows en Mac wordt gelanceerd waarmee je supersnel verzendlabels kunt printen op iedere gewenste labelprinter. Kort daarna introduceren we Scan & print waarmee je barcodes op pakbonnen kunt scannen en hiermee het bijbehorende label print.
Gemakkelijk verzendlabels printen
WeAreWuunder.com
Januari 2020
De nieuwe website in meerdere talen wordt gelanceerd met daarin de 7 verschillende onderdelen waarin we tijdens het hele verzendproces klanten kunnen ondersteunen. Op dit moment werken we hard aan de uitbreiding van Wuunder in meerdere Europese landen.
WeAreWuunder.com

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan