Bel me terug

Want het versturen en ontvangen van pakketten kan zoveel slimmer

Over Wuunder

Al jaren verwonderen we we ons over de wereld van pakketten. Vervoerders rijden rondje na rondje in hun busjes, zorgen voor drukte in de buurt en bezorgers bellen aan bij huizen waar niemand thuis is.

Het lijkt of het alleen nog maar draait om het optimaliseren van processen. En iedereen de klant vergeten is. De klant, die vol spanning wacht op zijn pakket en wil weten wanneer het precies komt. Die geen eindeloze keuzemenu’s aan de telefoon door wil voor hij eindelijk zijn pakket kan laten ophalen. De klant, die de bestemming is voor elke bezorger.

We vonden het tijd om met een frisse blik te onderzoeken hoe we klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Want procedures moeten klanten volgen. En niet andersom.

Wuunder logistiek

In beweging naar een persoonlijke aanpak

Wuunder verbetering

Daarom ontwikkelden we een nieuwe manier voor het versturen en ontvangen van pakketten, pallets en documenten. Die zich aanpast aan het ritme van verzender en ontvanger en alle ruimte biedt voor een persoonlijke touch. Geen gezeul meer met pakketjes naar verzendpunten, niet meer uren wachten tot de bezorger komt. Je mobiel is je nieuwe adres. Daarom schrijven we Wuunder met twee u’s. Want Wuunder verstuurt from u to u: niet van vast adres naar vast adres, maar van mens naar mens. Waar je ook bent.

We are Wuunder

 • Het versturen en ontvangen van pakketten, pallets en documenten was nog nooit zo makkelijk, persoonlijk en efficiënt.
 • Geen contract, altijd inzicht en nooit zorgen. Wuunder volgt namelijk elke zending. Als er wat is, lossen we het op met de vervoerder.
 • Met de Wuunder-chat voeg je makkelijk een persoonlijke touch toe aan je zending.
 • Postvakken, frankeermachines, telkens naar het postkantoor... dat is niet meer van deze tijd. Met Wuunder heeft namelijk iedereen zijn eigen “transportmanagementsysteem (in de broekzak)”.
 • Klein of groot, Wuunder heeft de passende oplossing in de vorm van app, web-browser, plug-in of API
 • Onze logistieke oplossing kan een stad, wijk en straat verbeteren. Door minder verspilde kilometers, minder CO2-uitstoot en minder drukte.
 • Versturen en ontvangen van pakketten, pallets en documenten ging nog nooit zo makkelijk, persoonlijk en efficiënt.

 • Postvakken, frankeermachines, telkens naar het postkantoor... dat is niet meer van deze tijd. Met Wuunder heeft iedereen een compleet transportmanagementsysteem in z'n broekzak.
 • Of je nou een eenmanszaak hebt of een multinational runt, Wuunder heeft de juiste oplossing in de vorm van app, web-browser, plugin of api.
 • Geen contract, altijd inzicht en nooit zorgen. Wuunder volgt namelijk elke zending. Als er wat is, lossen we het op met de vervoerder.
 • Met de Wuunder-chat voeg je makkelijk een persoonlijke touch toe aan je zending.

 • Onze oplossing is beter voor stad, wijk en straat. Minder busjes op de weg betekent minder verspilde kilometers, minder CO2-uitstoot en minder drukte.

Wuunder voor bedrijven

Wuunder voor webshops

Bij ons heb je geen contract nodig, werken meerdere collega’s gemakkelijk op een account en staan al je zendingen overzichtelijk op één maandfactuur.

Verstuur je elke week tientallen of misschien wel honderden pakketten? Dan helpen we je graag met een webshop-plugin of -extensie.

Altijd. Overal. Voor iedereen.

Voor onderweg: boek en volg je zending eenvoudig via mobiel of tablet.
Voor op kantoor: boek en volg je zendingen via de webbrowser op je computer.
Voor in het magazijn: werk er mee op je mobiel, computer of via api-connectie.
Voor in je webshop: via plug-in, extensies of api al je zendingen en retouren snel geregeld.

       

Je zending in minder dan 60 seconden geregeld, dat noemen we nou efficiënt werken. We laten je direct een overzicht zien van de drie scherpste tarieven inclusief toeslagen en halen je zendingen gratis op. Zo bespaar je tijd wat je in je onderneming zelf kunt steken.

Shipping with DHL
Shipping with bpost
Shipping with DPD
Shipping with FedEx Express
Shipping with Post NL
Shipping with Rhenus
Shipping with TNT
Shipping with UPS
Shipping with GLS
Shipping with Red je Pakketje
Shipping with DHL
Shipping with bpost
Shipping with DPD
Shipping with FedEx Express
Shipping with Post NL
Shipping with Rhenus
Shipping with TNT
Shipping with UPS
Shipping with GLS
Shipping with Red je Pakketje