Geautomatiseerd zendingen
versturen via WMS-systemen

Optimaliseer en stroomlijn je verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je magazijn. Met onze slimme verzendsoftware voor WMS-systemen koppel je eenvoudig je WMS aan ons verzendplatform. Zo krijg je direct toegang tot verschillende vervoerders zoals DHL Parcel, DPD, UPS, GLS, TNT en meer. Je kiest altijd een vervoerder die bij je past. Ga meteen aan de slag met het versturen, ontvangen en volgen van al je documenten, pakketten en pallets.

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

KOPPEL EXACT ONLINE

Zonder lastige IT-implementaties koppel je binnen enkele klikken Exact Online. Je boekt je zendingen via het transportmanagementplatform van Wuunder. Voeg een barcode toe aan je Exact-pakbon en genereer het bijbehorende verzendlabel.

KOPPEL GOEDGEPICKT

Naast Exact Online, kun je de magazijnsoftware van GoedGepickt ook koppelen aan Wuunder. Ook met deze software sluit je jezelf aan op onze transportmanagementservice en de gewenste verkoopkanalen. Met GoedGepickt beheer je je voorraad, bestellingen en producten in je magazijn.

KOPPEL PICQER

Het koppelen van je online magazijnsoftware aan Wuunder is binnen enkele stappen geregeld. Met de Picqer-integratie start je direct met slimmer voorraadbeheer en verzenden in je magazijn.

Verwerk en print je labels transparant

Manage je volledige transport onder één dak

Automatiseer je volledige transport vanuit één handig overzicht en pas je werkwijze aan om tijd en geld te besparen. Via onze WMS-integraties boek, print en volg je al je zendingen vanuit je eigen werkomgeving. We halen alle beschikbare order- en contactinformatie uit je WMS-systeem. Daarna laden we na de boeking alle verzendgegevens terug in je eigen dashboard. Tenslotte updaten we de orderstatus, zodat je weet dat de order is verzonden.

Altijd alle informatie in je eigen vertrouwde WMS-backoffice

Krijg meer inzicht in je verzendproces en heb altijd alle benodigde gegevens binnen je eigen vertrouwde WMS-backoffice. Na het boeken van een zending sturen we direct de Track & Trace URL, naam van de vervoerder en het verzendlabel door naar je eigen werkomgeving. We updaten de orderstatus, zodat je weet dat de zending is verzonden. 

Geen vraag is te gek

Voor iedere uniek WMS-systeem, kunnen onze developers een passende koppeling maken. Niks is ons te gek: of het nu gaat om het bouwen van een API-koppeling, het halen van orders uit een FTP-server of het automatisch importeren van e-mails. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.