Profiteer extra

Profiteer extra

Dompel je onder in groots gemak en profiteer extra van eindeloze voordelen

Haal nog meer rendement en tevreden klanten uit je business en profiteer extra van maximale tijdsbesparing met onze services

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

‘Ontzorgen’ op het hoogste niveau

Focus je op de dingen die écht belangrijk zijn en laat ons al je verzend-zorgen uit handen nemen. Implementeer een naadloze aansluiting voor je transport met ons brede netwerk aan business partners, besteed alle directe logistieke activiteiten uit via onze warehouse- en fulfilment oplossingen of maak gebruik van onze tijdbesparende services zoals het controleren van facturen, het indienen en afhandelen van claims of door alle vragen van je klanten rondom hun zendingen volledig van je over te nemen.

Actie bij vertraagde zendingen

Wereldwijd groeien? Schakel je telefoon aan ons door.

Altijd een extra oogje in het zeil

Profiteer extra van maximale tijdsbesparing en zet de groei van je business wereldwijd in een stroomversnelling. Activeer onze meertalige customer service en we nemen alle transportgerelateerde vragen van je (inter)nationale klanten volledig van je over. Schakel eenvoudig de telefoon aan ons door en tel uit je winst, 70% van alle klantvragen gaat namelijk over ‘waar is mijn zending’ en ‘hoe kan ik de zending retour sturen’. We nemen op met je bedrijfsnaam en handelen de vraag helemaal af, waardoor je zelf dus helemaal niets meer hoeft te doen.

Ga zonder zorgen het bezorgproces tegemoet

Verzend nóg slimmer in je business en start direct met het besparen van tijd en zorgen in het bezorgproces. Activeer onze proactieve customer service en we volgen al je zendingen tot aan de eindbestemming zonder dat je daarvoor opdracht hoeft te geven. Mocht er ergens in het verzendproces wat misgaan, zoeken we meteen contact op met je business, de vervoerder en de ontvanger om het probleem op te lossen en blijven net zolang bellen en mailen totdat de zending is afgeleverd..

verover, verbindt en behoud klanten met je retourbeleid

Optimaliseer je claimproces van A tot Z

Bespaar tijd, geld en frustraties bij het verhalen, indienen en afhandelen van claims. Gebruik onze claim-service wanneer een zending verloren of beschadigd raakt tijdens het transport of wanneer de service door de vervoerder niet goed is uitgevoerd en we nemen het gehele claimproces van je over. Van het behandelbaar stellen van de claim, het verzamelen van gegevens bij de ontvanger, het invullen van de papierwinkel tot aan het opmaken van een officiële factuur. Wanneer je werkt met je eigen contracten en hier gebruik van wilt maken, betaal je achteraf per geboekte zending. Lees meer

Zendingen volgen

Facturatie altijd ‘in control’

Krijg meer controle en inzicht in je facturen en betaal nooit teveel voor je zendingen. Wanneer je gebruikmaakt van onze vervoerscontracten, controleren we per gebruikte vervoerder iedere zendingen op onjuistheden zoals een al eerder in rekening gebrachte zending of een verkeerd afgegeven tarief. Als een zending om welke reden dan ook onjuist is gefactureerd, vragen we direct het geld terug bij de vervoerder. Deze service kunnen we ook uitvoeren wanneer je werkt met je eigen contracten bij vervoerders.

Activeer je account binnen enkele minuten en start direct met slimmer verzenden.