Skip to content

Het meest innovatieve verzendplatform voor al je zendingen wereldwijd

Bespaar tijd, geld en onnodige frustraties door je verzendproces
volledig te automatiseren.

Wij ondersteunen je in jouw volledige verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden en helpt je de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen. Je boekt eenvoudig ieder document, pakket, pallet of (zee)container bij meer dan 300 vervoerders. Je verwerkt orders slimmer en sneller, print verzendlabels zonder enige moeite, optimaliseert je check-out voor hogere conversie en vereenvoudigt je magazijnproces. Wij volgen je zending proactief, controleren je facturen en nemen al je verzendzorgen uit handen, zodat jij hier totaal geen omkijken meer naar hebt. 

Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Verzenden van U naar U

Met Wuunder verzend je van U naar U: niet van adres naar adres, maar van persoon naar persoon.

Het menselijke aspect is enorm belangrijk voor ons. Daarom zijn wij meer dan alleen een verzendplatform; wij zijn een serviceverlener op het gebied van logistiek.

Wij begrijpen logistiek

Ons team van experts heeft

250+ jaar

ervaring in de logistieke sector

Service op het hoogste niveau

Dompel je onder in maximaal comfort en laat je na het boeken volledig ontzorgen door onze unieke services. Naast het automatiseren en optimaliseren van je verzendproces, gaan we nog een stap verder om ervoor te zorgen dat je zendingen ook daadwerkelijk de eindbestemming in perfecte conditie bereiken. Wij houden alle zendingen van verzending tot levering in de gaten. Wanneer er ergens in het verzendproces iets misgaat, zorgen wij dat het wordt opgelost en alle gewenste partijen worden geïnformeerd. Je kunt ook bij ons terecht voor advies over alles wat met jouw verzendproces te maken heeft, zoals welke vervoerders het best bij jouw zendingen passen en hoe je jouw verzendproces duurzamer kunt inrichten. Ons Solutions team ondersteunt bovendien van A tot Z bij het regelen van niet-standaard zendingen: van zware pakketten tot luchtvracht!

Service op het hoogste niveau

Verras je klant met een onvergetelijke verzendervaring

Samen bouwen we aan een hogere service

Altijd de beste verzendopties binnen handbereik

Dompel je onder in groots gemak en bespaar tientallen minuten bij het zoeken van de beste verzend-match voor al je documenten, pakketten, pallets, (zee)containers en meer. Met ons brede aanbod aan (inter)nationale vervoerders en lokale (fiets)koeriers heb je steevast de beste verzend- en bezorgopties binnen handbereik. Staat je favoriete vervoerder er niet tussen? Dan gaan we direct voor je aan de slag om de mogelijkheden te onderzoeken. Zo kies je altijd een situatie die bij je past.

Bepaal zelf met wie je wilt versturen

Je verzendt altijd met het voordeligste tarief, of je nu een paar pakketten per week verstuurt of honderd per dag. Jij bepaalt de voorwaarden, gebruik de scherpe tarieven van Wuunder, laat je eigen vervoerscontract in of combineer beide opties. Je kiest altijd een situatie die het beste bij je business past.

Maximaal profiteren

Focus volledig op de groei van je business en zeg maar gedag tegen talloze telefoontjes en een overvolle mailbox. Naast het proactief volgen en bewaken van al je zendingen en het bellen met vervoerders en ontvangers om belangrijke informatie te achterhalen, kunnen we nog veel meer logistieke activiteiten van je overnemen. Het indienen van claims bij verloren of beschadigde pakketten, het controleren van alle facturen van de vervoerders en het aanvragen van een creditnota waar nodig zijn slechts een handvol opties uit ons grote aanbod extra services. Tijd winnen is intern beginnen, daarom kun je ook heel eenvoudig je telefoon doorschakelen zodat wij alle transport gerelateerde vragen van je klanten efficiënt kunnen overnemen.

Je verzendproces volledig uitbesteden? Geen probleem, gaan we regelen! 

Gezien bij

Zo makkelijk is het om te starten Met Wuunder

Stap 1
Maak gratis een account aan.

Stap 2
Wanneer je je gegevens in hebt gevuld neemt één van onze accountmanagers contact met je op.

Stap 3
Wij maken jouw account klaar voor verzending waarna je meteen kunt starten!

Het laatste nieuws

GRATIS WHITEPAPER

Verzendkosten blijkt een dealbreaker

Het ruime merendeel van de Nederlandse consumenten zegt minder online te bestellen wanneer de verzendkosten maar blijven stijgen. Dat blijkt uit ons onderzoek dat werd uitgevoerd onder ruim 1.000 Nederlandse consumenten. In dit whitepaper lees je alle resultaten en inzichten.

Onderzoek verzendkosten

Door op de knop ‘Stuur mij het whitepaper!’ te klikken, ga je akkoord met het privacybeleid van Wuunder.