koppelen: Magento 1

Na het Koppelen van Magento 1 Verzend je nog slimmer en sneller

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van je Magento 1 shop, selecteer je jou favoriete vervoerders en bezorgopties. Enthousiast? Verstuur vandaag nog je eerste pakket via Wuunder.

Koppelen Magento 1: Klaar in 'no time'

Koppel je Magento 1 shop binnen enkele klikken aan Wuunder. Volg de stappen in onze handleiding en ga direct aan de slag met efficiënter verzenden.

Verover je klanten met grootse bezorgopties

Mix-en-match onbeperkt vervoerders met afleveropties

Optimaliseer je check-out en bepaal zelf welke verzendmethodes je aan je klant wilt presteren. Door meerdere vervoerders en verzendopties van meer dan 20 nationale en internationale vervoerders zoals DPD, DHL Parcel, PostNL, GLS, UPS, TNT en Same Day met elkaar te combineren en biedt je klanten altijd de beste keuzes bij het afrekenen.
Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties
Parcelshop locater

Afhaalpuntlevering met zekerheid

Activeer onze Parcelshop locator in je check-out en filter zelf welke vervoerder(s) je zichtbaar wilt maken. Hierdoor laat je Europese klanten zelf hun gewenste afhaalpunt en verzendservice bepalen en verhoog je de afleverkans naar 100%. Zelfs de openingstijden zijn te zien.

Versterk de band met je klant

Creëer dat ‘wauw’-moment bij de klant door trackingmails met een persoonlijk tintje zoals het automatisch toevoegen van een foto en productomschrijving van de aankoop uit je Magento 1 shop en vergroot de voorpret.

**Personaliseer je bezorgproces volledig en verstuur automatisch berichten vanuit je eigen e-mail server op diverse momenten zoals bij het boeken, het printen van labels en wanneer de zending is opgehaald. Je bepaalt zelf wanneer je wat uitstuurt.

Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Koppelen Magento 1: werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Verkrijg meer controle en inzicht in al je zendingen. Na het boeken van je zending sturen we de track-en-trace url, naam van de vervoerder en het verzendlabel direct door naar je shop en updaten we de orderstatus zodat je weet dat je order is verzonden. Hierdoor heb je als shopeigenaar binnen je vertrouwde Magento werkomgeving altijd alle benodigde gegevens bij de hand mocht de klant je bellen en kun je zelfs direct vanuit je eigen shop het verzendlabel printen.

Dompel je onder in maximaal gemak

Stel de verzendmethode zelf samen

Richt de verzendmethodes in je check-out geheel in naar eigen wens. Van het invoeren van een gewenst bedrag aan verzendkosten, het gratis versturen van zendingen met een bepaalde bestelhoeveelheid tot aan het vaststellen van landen waar je zendingen naar wilt versturen. Daarbinnen is het mogelijk om je geselecteerde verzendmethodes zelf te personaliseren door deze te voorzien van een eigen naam. Deze namen zijn vervolgens te zien bij het afrekenen van een product in je shop.
Stel de verzendmethode zelf samen
Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

versturen met het grootste gemak

Bespaar tijd (en geld) en verwerk al je orders zonder enige moeite. Boek je orders per stuk of in bulk vanaf je eigen dashboard. Zeg gedag tegen het handmatig overnemen van gegevens , alle beschikbare order- en contactgegevens uit je shop worden automatisch doorgestuurd naar MyWuunder.

vergroot de controle in je verzendproces

Bepaal zelf de werkwijze voor het versturen van je zending: handmatig per order of alle openstaande orders tegelijkertijd in bulk. Verminder hierbij de foutgevoeligheid en vergroot de kans dat zendingen daadwerkelijk je klant bereiken door onze automatische adrescontroles. Verrijk de orderdata uit je shop door slimme importregels vast te stellen. Hierdoor wordt het versturen van zendingen zonder gegevens als afmetingen, gewicht of multicolli zendingen volledig geautomatiseerd. Bekijk onze handleiding voor handige voorbeelden en de manier van implementeren.