koppel shopify

VERZEND NOG SLIMMER EN SNELLER

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Koppel je Shopify shop aan Wuunder en selecteer  direct je favoriete vervoerders en bezorgopties. Orders importeer je daarna handmatig of volledig automatisch. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick-en-pack proces in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Start in 'no time'

Koppel Shopify aan heel eenvoudig aan Wuunder. Zodra dit gelukt is, kun je direct aan de slag met efficiënter verzenden. Heb je hulp nodig bij het installeren of het koppelen of wil je wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Verover je klanten met grootse bezorgopties

combineer eindeloos vervoerders en afleveropties

Optimaliseer je check-out en bepaal zelf welke verzendmethodes je aan je klant wilt presenteren. Door meerdere vervoerders en verzendopties van meer dan 300 nationale en internationale vervoerders zoals DPD, DHL Parcel, PostNL, GLS, UPS, TNT en Same Day met elkaar te combineren en biedt je klanten altijd de beste keuzes bij het afrekenen.

Combineer eindeloos met vervoerders en afleveropties
Stel de verzendmethode zelf samen

Stel de verzendmethode zelf samen

Richt de verzendmethodes in je check-out geheel in naar eigen wens. Van het invoeren van een gewenst bedrag aan verzendkosten, het gratis versturen van zendingen met een bepaalde bestelhoeveelheid tot aan het vaststellen van landen waar je zendingen naar wilt versturen. Per transportservice en bestemming kun je daarnaast ook de transportkosten laten zien.

Versterk de band met je klant

Creëer dat ‘wauw’-moment bij de klant door trackingmails met een persoonlijk tintje en vergroot de voorpret voor de ontvanger. Denk hierbij aan het automatisch toevoegen van een foto en productomschrijving van de aankoop uit je Shopify shop.

We gaan echter nog veel verder door elke zending voor jou te volgen en contact op te nemen met de verzender, vervoerder en de ontvanger.  Alle details ontdek je hier.

**Personaliseer je bezorgproces volledig en verstuur automatisch berichten vanuit je eigen e-mail server op diverse momenten zoals bij het boeken, het printen van labels en wanneer de zending is opgehaald. Je bepaalt zelf wanneer je wat uitstuurt.

Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Koppel Shopify aan Wuunder, maar werk vanuit je vertrouwde omgeving

Blijf proactief op de hoogte over de voortgang van je zendingen binnen je eigen vertrouwde orderoverzicht in je shop. Na het boeken van een zending sturen we automatisch de track-en-trace url, naam van de vervoerder en het verzendlabel door naar je shop en updaten we de orderstatus zodat je weet dat de order is verzonden. Hierdoor heb je altijd alle benodigde gegevens bij de hand en kun je zelfs direct vanuit je eigen shop de zending volgen.

Dompel je onder in maximaal gemak

Printen vanuit je vertrouwde werkomgeving

Orders versturen met maximaal gemak

Bespaar tijd (en geld) en verwerk al je orders zonder enige moeite. Boek je orders per stuk of in bulk vanaf je eigen dashboard. Zeg gedag tegen het handmatig overnemen van gegevens , alle beschikbare order- en contactgegevens uit je shop worden automatisch doorgestuurd naar MyWuunder.

Vergroot de controle in je verzendproces

Bepaal zelf de werkwijze voor het versturen van je zending: handmatig per order of alle openstaande orders tegelijkertijd in bulk. Verminder hierbij de foutgevoeligheid en vergroot de kans dat zendingen daadwerkelijk je klant bereiken door onze automatische adrescontroles. Verrijk de orderdata uit je shop door slimme importregels vast te stellen. Hierdoor wordt het versturen van zendingen zonder gegevens als afmetingen, gewicht of multi-colli zendingen volledig geautomatiseerd. Bekijk onze handleiding voor handige voorbeelden en de manier van implementeren.

Laat ons je ondersteunen in het volledige verzendproces

Wuunder biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te verzenden in je business. Verwerk je orders slimmer en sneller, print verzendlabels zonder enige moeite, versoepel het verzendproces in je warehouse,  beheer al je orders proactief onder één dak en overtref de verwachtingen van je klanten. 
Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

Versturen met nog meer opties en extra's?