Koppel Asendia

Verzend voordeliger in je business

Bespaar tijd op het meest frustrerende proces van je business: het verzenden. Koppel je online verkoopkanalen aan Asendia en verstuur je brievenbus pakketten laagdrempelig door heel Europa. 

Vind je het belangrijk om je producten door heel Europa laagdrempelig te versturen en hebben deze vaak het formaat van een brievenbuspakketje? Dan hebben we goed nieuws! Asendia is een postale vervoerder in Amerika en 16 andere landen in Europa en Azië, wat betekent dat je internationale verzendingen kan doen tegen een lokaal tarief. Dat kan zomaar wat geld besparen! We zijn trots dat Asendia nu ook onderdeel is van de Wuunder vervoerders! Wil jij gebruik maken van Asendia? Laat het ons weten, dan maken we het beschikbaar!

Asendia

Wil jij gebruik maken van Asendia? Laat het ons weten, dan maken we het beschikbaar!

Over Asendia

Focus je op de groei van je business en verstuur je internationale (post)pakketten wereldwijd op elk gewenst adres. Creëer een voordelige manier voor de bezorging van producten met het formaat van een brievenbuspakket door heel Europa tegen een lokaal tarief. 

Creëer een laagdrempelige manier voor het versturen van internationale zendingen tegen een lokaal tarief. Asendia is de vervoerder als het gaat om  producten met het formaat van een brievenbuspakketje tegen een lokaal tarief. Asendia is de vervoerder als het gaat om het voordelig versturen van drukwerk door heel Europa. Deze postale vervoerder bezorgd door heel Europa wat betekent dat je internationale verzendingen kunt versturen tegen een lokaal tarief.

Organiseer een gestructureerde werkwijze in je business en vergroot de kans dat je zendingen daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Asendia levert je zendingen zowel af op een zakelijk als particulier adres en bezorgd steevast van maandag tot en met vrijdag. Wanneer de eerste afleverpoging mislukt, probeert de chauffeur het gratis nog een tweede keer. Na twee mislukte afleverpogingen wordt de zending naar een afhaalpunt gestuurd. Via de track-en-trace en handtekening voor ontvangst blijf je altijd op de hoogte over de voortgang van je zending. 

Asendia Premium Goods

Asendia is de vervoerder als het gaat om drukwerk (geen facturen en brieven). De zendingen worden afgeleverd op een zakelijk of particulier adres op maandag tot en met vrijdag. Wanneer de zending niet kan worden aangenomen, proberen ze het nog een tweede keer. Daarna is de zending af te halen bij een parcelshop. Door de track-and-trace en de handtekening voor ontvangst weet jij altijd waar je zending is. De maximale lengte van de zending is 150 cm met een gordelomvang van 148 cm (1 x l + 2 x b + 2 x h) en  een gewicht 30 kilogram. Wanneer je kokers verstuurt geldt minimaal de lengte + 2x diameter van minimaal 17 cm en maximaal 104 cm. Bij Asendia is het mogelijk om je zending aanvullend te verzekeren en als het jou beter uitkomt kun je zendingen ook laten afhalen op een zakelijk adres. Alle Transportvoorwaarden conform CMR of AVC-condities (Nederland).

Asendia Fully TrackedBox

Verras je klanten met meer gemak tijdens de bezorging en vergroot de afleverkans naar 100%. Speel in op de toenemende verlangens van je klanten rondom de snelheid voor het ontvangen van hun pakket en verzend zowel je zakelijke als particuliere zendingen binnen 24 tot 48 uur. DHL For You is een slimme formule om je pakketten tot maximaal 20 kilo voordelig en eenvoudig te versturen binnen en buiten Nederland, met leveringen van maandag tot en met zaterdag. Om met deze verzendoptie te versturen mag je pakket niet groter zijn dan 80x50x35 cm. Mocht de chauffeur bij de eerste afleverpoging voor een gesloten deur staan, dan wordt de zending direct bij de buren of bij een DHL Servicepoint afgeleverd. Via de automatische updates van de track-en-trace en het afleverbewijs blijf je hiervan altijd op de hoogte. 

Benieuwd naar andere vervoerders?

Wuunder werkt samen met meer dan 300 geschikte vervoerders. Ben je benieuwd welke vervoerders er nog meer zijn aangesloten? Of wil je weten wat hun kwaliteiten zijn? Neem dan een kijkje op de pagina over de meest gebruikte vervoerders.