Pick up

Pick up zonder gedoe, zo geregeld

Werk slimmer in je business en creëer structuur in een hectische werkomgeving. Voorkom vertragingen en plan vaste pick up momenten met vervoerders naar keuze. Profiteer van maximale tijdsbesparing en besteed alle ophalingen, zoals ad-hoc, dagelijkse pick-ups, express pick-ups en meer aan ons uit. Gegarandeerd een gepaste oplossing, precies zoals jij dat wilt. 

Ad-hoc pick up

Tekenen voor ontvangst

Voorkom lange levertijden in je business wanneer je niet veel zendingen te versturen hebt en verhoog het aantal tevreden klanten. Onze slimme verzendsoftware regelt automatisch een ad-hoc pick up bij de vervoerder van je geboekte zendingen, waarbij de chauffeur vaak de volgende dag al op de stoep staan om je zendingen in ontvangst te nemen. Afhankelijk van de route die de vervoerder heeft, is het exacte tijdstip moeilijk te concretiseren. Versoepel de ophaling van retourzendingen bij de klant thuis en stuur het genereerde retourlabel automatisch door naar je klant. Het enige wat de klant hoeft te doen is het retourlabel te printen en de zending mee te geven aan de chauffeur, de ophaling regelen wij. 

Pick up met talloze mogelijkheden

Print verzendlabels slimmer en sneller

Vaste ophaling

Realiseer structuur in je business en plan vaste afspraken met je favoriete vervoerder(s). Gebruik onze vaste pick-up service en je zendingen worden dagelijks of op vaste dagen binnen een bepaald tijdsvak bij je opgehaald.

Zendingen ophalen zonder verzendlabel

Implementeer een aflevergarantie van 100% in je business en ben verzekerd dat de zending aan een specifiek persoon wordt overhandigd. Voer tijdens het boeken het ID-nummer in en de chauffeur checkt bij aflevering of dit hetzelfde is als die van de ontvanger. Deze service is mogelijk bij een aantal aangesloten vervoerders.

Vandaag besteld vandaag in huis
Vandaag besteld morgen in huis

Extra late ophaling

Creëer een aanpak voor de ophaling van je zendingen dat past bij de verlangens van je business. Wanneer je zendingen op een specifiek tijdstip of extra laat wilt laten ophalen dan schakelen we een speciale vervoerder in die de zending rechtstreeks naar een sorteercentrum, terminal, distributiecentrum of depot aflevert.

Ophaling bij grote verzend volumes

Concentreer je op de groei van je business en laat bij grote verzend volumes een vrachtwagen langskomen. Je bepaald zelf wanneer je zendingen worden opgehaald en weggebracht naar het sorteercentrum van de specifieke vervoerder. Een gebrek aan opslagruimte? Dan regelen we gewoon een wisseltrailer die recht voor de deur parkeert zodat je deze op je eigen tempo kan vullen. Jij roept, wij draaien!

Ophalen bij grote verzend volumes
Ophalen met maximale zekerheid

Ophalen met maximale zekerheid

Implementeer een snelle en veilige werkwijze in je business en ontwijk sorteercentra’s en depots. Gebruik koeriersdiensten voor de ophaling van zendingen met spoed of met een hoge waarde en zij brengen deze rechtstreeks naar de ontvanger. Profiteer van eventuele extra services die de koerier kan verrichten, zoals het meenemen van de verpakking of het demonstreren van je product. Vrijwel alles is mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zonder zorgen mee met de bezorger

Nadat je zendingen aan de chauffeur zijn meegegeven en je business hebben verlaten, volgen we deze proactief op. Mocht er ergens in het bezorging vertraging zijn opgelopen, passen we dit direct aan in je eigen dashboard waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de laatste status-updates van je zendingen.

Zonder zorgen mee met de bezorger