Pick up (Haalrit)

Zendingen ophalen zonder gedoe, zo geregeld

Werk slimmer in je business en creëer structuur in een hectische werkomgeving. Voorkom vertragingen en plan vaste pick up momenten met vervoerders naar keuze. Profiteer van maximale tijdsbesparing en besteed alle ophalingen, zoals ad-hoc, dagelijkse pick-ups, express pick-ups en meer aan ons uit. Gegarandeerd een gepaste oplossing, precies zoals jij dat wilt. 

AUTOMATISCH EEN HAALRIT

Onze slimme verzendsoftware regelt automatisch een ad-hoc pick up bij de vervoerder van je geboekte zendingen, waarbij de chauffeur vaak de volgende dag al op de stoep staan om je zendingen in ontvangst te nemen. Afhankelijk van de route die de vervoerder heeft, is het exacte tijdstip moeilijk te concretiseren. Versoepel de ophaling van retourzendingen bij de klant thuis en stuur het genereerde retourlabel automatisch door naar je klant. Het enige wat de klant hoeft te doen is het retourlabel te printen en de zending mee te geven aan de chauffeur, de ophaling regelen wij. 

Pick up met talloze mogelijkheden

Vandaag besteld morgen in huis

Vaste HAALrit

Realiseer structuur in je business en plan vaste afspraken met je favoriete vervoerder(s). Gebruik onze vaste pick-up service en je zendingen worden dagelijks of op vaste dagen binnen een bepaald tijdsvak bij je opgehaald.

Meerdere vervoerders en toch één ophaling

Willen je klanten dat je verschillende vervoerders gebruikt dan kunnen we alle zendingen in één keer bij je ophalen. Wij zorgen daarna dat deze vervoerders de zendingen op een Wuunder drop-off point komen ophalen of brengen de zendingen rechtstreeks naar de vervoerder zelf. 

Print verzendlabels slimmer en sneller

Extra laat ophalen

Creëer een aanpak voor de ophaling van je zendingen dat past bij de verlangens van je business. Wanneer je zendingen op een specifiek tijdstip of extra laat wilt laten ophalen dan schakelen we een speciale vervoerder in die de zending rechtstreeks naar een sorteercentrum, terminal, distributiecentrum of depot aflevert.

Ophaling bij grote verzend volumes

Concentreer je op de groei van je business en laat bij grote verzend volumes een vrachtwagen langskomen. Je bepaalt zelf wanneer je zendingen worden opgehaald en weggebracht naar het sorteercentrum van de specifieke vervoerder. Een gebrek aan opslagruimte? Dan regelen we gewoon een wisseltrailer die recht voor de deur parkeert zodat je deze in je eigen tempo kan vullen. Jij roept, wij draaien!

Ophalen bij grote verzend volumes
Ophalen met maximale zekerheid

Ophalen met maximale zekerheid

Implementeer een snelle en veilige werkwijze in je business en ontwijk sorteercentra’s en depots. Gebruik koeriersdiensten voor de ophaling van zendingen met spoed of met een hoge waarde en zij brengen deze rechtstreeks naar de ontvanger. Profiteer van eventuele extra services die de koerier kan verrichten, zoals het meenemen van de verpakking of het demonstreren van je product. Vrijwel alles is mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ophalen zonder verzendlabel

Sommige verzenders hebben geen printer waardoor er geen verzendlabel kan worden gemaakt. Speciaal voor deze uitzonderingen kunnen we de chauffeur vragen om een verzendlabel mee te nemen. Ophalen zonder verzendlabel noemen we een Collection request.

ZONDER ZORGEN MEE MET DE CHAUFFEUR

Nadat je zendingen aan de chauffeur zijn meegegeven en je business hebben verlaten, volgen we deze proactief op. Mocht er ergens in het bezorging vertraging zijn opgelopen, passen we dit direct aan in je eigen dashboard waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de laatste status-updates van je zendingen.

Zonder zorgen mee met de bezorger