Drop-off points

Zendingen ophalen zonder gedoe, zo geregeld

Als je gebruik wilt maken van verschillende vervoerders dan heeft dat meestal het gevolg dat er meerdere vervoerders deze zendingen komen ophalen. Bij Wuunder kun je ervoor kiezen om dit in één keer te laten ophalen. Ook kunnen we een postbus service leveren inclusief een brengrit. Handig als je zendingen van verschillende vervoerders in één keer wilt laten afleveren.

Wel de voordelen, niet de nadelen

Als je je ontvangers wilt laten kiezen, als je naar verschillende landen wilt versturen of als je kosten wilt besparen door soms voor een langzamere service te kiezen dan komen er verschillende chauffeurs deze zendingen ophalen. Dat kost je magazijn al gauw een minuut of vijf per vervoerder. Sommige vervoerders zoals PostNL rekenen forse haalrit kosten en het regelen van een ad-hoc ophaling is soms erg onhandig.  Hiervoor hebben we de perfecte oplossing gevonden door onze lokale (fiets)koeriers te koppelen aan een Drop-off point. Hierdoor worden al je zendingen in één keer opgehaald.

Pick up met talloze mogelijkheden

Vaste ophaling

Realiseer structuur in je business en plan een vaste ophaal afspraak op een gewenst tijdstip. We halen al je zendingen in één keer op en brengen deze naar onze locaties. Hier komen de verschillende vervoerders de zendingen ophalen. Handig als je niet over de minimale aantallen beschikt om een vaste afhaling te realiseren bij de verschillende vervoerders  

Extra late ophaling

Wanneer je zendingen extra laat wilt laten ophalen dan maak je gewoon gebruik van de maatwerk afspraken die we hebben gemaakt met de verschillende vervoerders. Door volumes op een drop-off point te combineren hebben we vaak extra late ophaaltijden. Wil je nog later ophalen dan schakelen we een speciale vervoerder in die de zending rechtstreeks naar een sorteercentrum, terminal, distributiecentrum of depot brengt.

Print verzendlabels slimmer en sneller
Ophalen bij grote verzend volumes

Ad-hoc ophaling

Grotere vervoerders zoals DPD, PostNL en DHL hebben zeer efficiënte netwerken die minder makkelijk kunnen inspelen op afwijkingen. Als je soms een paar zendingen wilt versturen dan is “dezelfde dag ophalen” alleen mogelijk voor duurdere Express zendingen. Door gebruik te maken van een Wuunder drop-off point kunnen we vrijwel altijd nog dezelfde dag alle zendingen laten ophalen. 

ZONDER ZORGEN MEE MET DE CHAUFFEUR

Nadat je zendingen aan de chauffeur zijn meegegeven en je business hebben verlaten, volgen we deze proactief op. Mocht er ergens in het bezorging vertraging zijn opgelopen, passen we dit direct aan in je eigen dashboard waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de laatste status-updates van je zendingen. Ook checken we of de zendingen netjes zijn opgehaald op het drop-off point. 

Zonder zorgen mee met de bezorger