Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte is zo gebeurd

Wij maken het versturen en ontvangen van alle pakketten, pallets en documenten makkelijk, persoonlijk en efficiënt. Én voordeliger. Of je nu documenten, pakketten of pallets verstuurd en of het er een paar per week of honderd per dag zijn. Vraag een offerte aan of laat een van onze experts gratis een logistieke analyse maken om te ontdekken hoe we jou het beste kunnen helpen.
 
Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Hoe meer zendingen, hoe meer korting

Wuunder biedt je de beste prijs bij de beste vervoerder. Jij bepaalt of je goedkoop, efficiënt of snel verstuurt. En je pakket halen we via de meeste vervoerders gratis bij je op. En hoe meer je verstuurt, hoe meer korting je krijgt. Elke week dat je voor meer dan € 75 verstuurt, krijg je automatisch korting. Die kan oplopen tot wel 10%! We geven de korting over de basis tarieven en niet over toeslagen zoals extra handling of te zwaar of import heffingen.
 Kortingstaffel | Bedrag per week
MINIMAAL MAXIMAAL KORTING %
€ 0 € 75 0%
€ 76 € 150 5%
€ 151 € 250 7,5%
meer dan € 500 10%
De korting berekenen we over het totaal bedrag per week, exclusief BTW afgerond naar boven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De kosten van het gebruik van Wuunder zijn geheel afhankelijk van het aantal zendingen, maar ook van het formaat, afstand en inhoud. Daarom kun je hieronder geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat precies je wensen zijn en hoe wij je daar in kunnen ondersteunen.