pakketten versturen

VOOR ELK FORMAAT EEN GESCHIKTE OPLOSSING

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van je webshop, ERP systeem, etc selecteer je jou favoriete vervoerders en bezorgopties voor pakketten. Orders importeer je daarna handmatig of volledig automatisch. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Gegarandeerd een juiste match

Gegarandeerd een juiste vervoerderd

Voorkom onaangename verrassingen in je business en vergroot de kans dat je pakketten daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Doordat iedere vervoerder zijn eigen minimale en maximale afmetingen en gewichten hanteert, kan het zijn dat een pakket buiten de maten van een vervoerder valt en niet kan worden getransporteerd. Boven het maximale gewicht dat verschilt per vervoerder, wordt een pakket standaard een pallet. Wanneer je het pakket zelf op een pallet bevestigd, kan de zending weer gemakkelijk worden vervoerd. Indien vervoerders dit zelf moeten doen, kan dit meerkosten tot gevolg hebben of zelfs worden geweigerd. Via onze slimme verzendsoftware voorkom je deze problemen en ben je altijd zeker van een passende match doordat we op basis van de afmetingen en het gewicht direct de meest geschikte vervoerder weergeven. 

Voorkom retouren en ontevreden klanten

Focus je op de groei van je business en bespaar minuten bij het zoeken van de beste transportoplossing. Wuunder selecteert automatisch de meest geschikte vervoerder voor je zending en volgt en bewaakt deze proactief tot aan de eindbestemming. Wanneer het pakket om welke reden dan ook niet kan worden afgeleverd bij je klant, nemen we direct contact op met de vervoerder om de oorzaak te achterhalen.

onverpakte pakketten moeiteloos versturen

Goed voorbereid pakketten versturen

Creëer een efficiënte werkwijze in je business en verminder het aantal handmatige handelingen bij het boeken van je pakketten. Wanneer je pakketten binnen de standaard afmetingen blijven, hoef je bij de meeste pakketvervoerders binnen Europa zoals DPD, DHL, PostNL geen exact volume en gewicht door te geven. Verstuur je buiten Europa en maak je gebruik van express- en luchtvracht, dan telt echter elke centimeter. Op basis van het ingevoerde volume en gewicht selecteren we automatisch de beste vervoerder tegen een scherp tarief. Check deze lijst en ontdek alle pakketeisen.

Alle mogelijke vervoerders voor het versturen van pakketten op een rijtje

Workflow Wuunder

Wuunder biedt eindeloze mogelijkheden om efficiënter te verzenden in je business. Voor elke transportservice is er gegarandeerd een passende vervoerder.

  • Verstuur langzaam via postale vervoerders zoals PostNL en Asendia
  • Verstuur snel via pakketvervoerders zoals DHL Parcel, DPD, GLS en meer
  • Verstuur snel bij jou in de buurt via fiets- en auto koeriers
  • Verstuur langzaam over heel de wereld via luchtvracht zoals KLM en Lufthansa
  • Verstuur razendsnel over heel de wereld via Express vervoerders zoals UPS, DHL Express, UPS, TNT en FedEx.

Krijg controle en vertrouwen in je verzendproces

Neem het heft in eigen hand en creëer een veilige werkwijze in je business voor pakketten met een hoge waarde. Kies voor iedere specifieke order een passende verzendmethode en bepaal zelf hoe je klant de bestelling ontvangt.

Service op het hoogste niveau

Wil je een pakket op een andere manier versturen?

Stuur gerust je verzoek per e-mail naar [email protected] en we gaan er alles aan doen om te komen tot een gepaste oplossing.