Oneindig veel mogelijkheden met pakketten versturen

Speel in op de toenemende verlangens van je klant én vergroot je omzet

Vergroot de keuzemogelijkheden van je klant voor het ontvangen van hun pakket en genereer meer verkopen in je business. Creëer marktwaarde door meerdere vervoerders met flexibele afleveropties te combineren en voldoe aan de stijgende verlangens van de klant. Door het grote online aanbod in de markt veranderen de verwachtingen van zowel consumenten als zakelijke klanten. Zo willen zij steeds vaker weten in welk tijdvak hun pakket wordt geleverd, willen ze een pakket kunnen laten afleveren bij een afhaalpunt naar keuze, bij een geselecteerde buurt of zelfs laten leveren op een specifieke plek rondom het huis. Koppel je systeem, profiteer van eindeloze mogelijkheden en verhoog je omzet. Pakketten versturen was nog nooit zo makkelijk. 

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Gegarandeerd een juiste match

Gegarandeerd een juiste vervoerderd

Voorkom onaangename verrassingen in je business en vergroot de kans dat je pakketten daadwerkelijk de eindbestemming bereiken. Doordat iedere vervoerder zijn eigen minimale en maximale afmetingen en gewichten hanteert, kan het zijn dat een pakket buiten de maten van een vervoerder valt en niet kan worden getransporteerd. Boven het maximale gewicht dat verschilt per vervoerder, wordt een pakket standaard een pallet. Wanneer je het pakket zelf op een pallet bevestigd, kan de zending weer gemakkelijk worden vervoerd. Indien vervoerders dit zelf moeten doen, kan dit meerkosten tot gevolg hebben of zelfs worden geweigerd. Via onze slimme verzendsoftware voorkom je deze problemen en ben je altijd zeker van een passende match doordat we op basis van de afmetingen en het gewicht direct de meest geschikte vervoerder weergeven. 

Voorkom retouren en ontevreden klanten

Focus je op de groei van je business en bespaar minuten bij het zoeken van de beste transportoplossing. Wuunder selecteert automatisch de meest geschikte vervoerder voor je zending en volgt en bewaakt deze proactief tot aan de eindbestemming. Wanneer het pakket om welke reden dan ook niet kan worden afgeleverd bij je klant, nemen we direct contact op met de vervoerder om de oorzaak te achterhalen.

onverpakte pakketten moeiteloos versturen

Goed voorbereid pakketten versturen

Creëer een efficiënte werkwijze in je business en verminder het aantal handmatige handelingen bij het boeken van je pakketten. Wanneer je pakketten binnen de standaard afmetingen blijven, hoef je bij de meeste pakketvervoerders binnen Europa zoals DPD, DHL, PostNL geen exact volume en gewicht door te geven. Verstuur je buiten Europa en maak je gebruik van express- en luchtvracht, dan telt echter elke centimeter. Op basis van het ingevoerde volume en gewicht selecteren we automatisch de beste vervoerder tegen een scherp tarief. Check deze lijst en ontdek alle pakketeisen.

Alle mogelijke vervoerders voor het versturen van pakketten op een rijtje

Workflow Wuunder

Wuunder biedt eindeloze mogelijkheden om efficiënter te verzenden in je business. Voor elke transportservice is er gegarandeerd een passende vervoerder.

 • Verstuur langzaam via postale vervoerders zoals PostNL en Asendia
 • Verstuur snel via pakketvervoerders zoals DHL Parcel, DPD, GLS en meer
 • Verstuur snel bij jou in de buurt via fiets- en auto koeriers

   

 • Verstuur langzaam over heel de wereld via luchtvracht zoals KLM en Lufthansa

   

 • Verstuur razendsnel over heel de wereld via Express vervoerders zoals UPS, DHL Express, UPS, TNT en FedEx.

Krijg controle en vertrouwen in je verzendproces

Neem het heft in eigen hand en creëer een veilige werkwijze in je business voor pakketten met een hoge waarde. Kies voor iedere specifieke order een passende verzendmethode en bepaal zelf hoe je klant de bestelling ontvangt.

 • (Brievenbus)pakketten waarbij voor overhandiging eerst getekend moeten worden
 • Kleine, grote en zware pakketten (max 32 kg) waarvoor aangebeld moet worden
 • Pakketten met een verzekering
 • Pakketten die pas worden afgeleverd nadat er betaald is door de ontvanger (Cash on Delivery)
 • Swap pakketten waarbij een zending wordt afgeleverd en direct een andere zending wordt opgehaald
 • Pakketten met extra services zoals het uitpakken of demonstreren van producten
 • Avond leveringen
 • Weekend leveringen
Service op het hoogste niveau

Wil je een pakket op een andere manier versturen?

Stuur gerust je verzoek per e-mail naar info@wearewuunder.com en we gaan er alles aan doen om te komen tot een gepaste oplossing.