Flexibele transport oplossingen

Sameday, nextday en langer

Focus je op de groei van je business en bepaal zelf het gewenste tempo voor je zendingen. Combineer vervoerders met flexibele bezorgopties zoals sameday, nextday en langer, en kies altijd een vervoerder die bij je past.  

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?

Vandaag besteld, vandaag in huis
(sameday)

Overtref de verwachtingen van je klant en verhoog het aantal verkopen in je business. Via ons brede netwerk aan koeriers kunnen we in een groot gedeelte van Europa de belofte ‘vandaag besteld, vandaag in huis’ waarmaken. Gebruik voor het leveren van zendingen op dezelfde dag binnen Nederland onze Same Day oplossingen zoals DHL Vandaag of schakel een aangesloten fietskoerier in voor het leveren in dezelfde stad of een auto voor daarbuiten. ‘vandaag besteld, morgen in huis’ realiseer je hiermee zonder dat je ’s avonds je magazijn open hoeft te houden.

Voor elk transport buiten Nederland hebben we wel een slimme oplossing, zolang het in een vliegtuig past.  

Vandaag besteld morgen in huis

Vandaag besteld, morgen in huis
(next day)

Gebruik voor Next Day leveringen binnen Nederland je favoriete vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD of UPS en schakel binnen Europa een van onze express vervoerders in. Neem het heft in eigen hand en bepaal zelf in welk tijdvak de zending moet worden afgeleverd zoals vóór 9 uur, vóór 12 uur of in de avond. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als snelheid minder belangrijk is

Print verzendlabels slimmer en sneller

Creëer een voordelige werkwijze in je business voor zendingen waarbij de bezorgtijden minder belangrijk zijn. Gebruik binnen Europa een van onze aangesloten pakketvervoerders zoals DHL, DPD en GLS of kies voor het versturen van brievenbuspakketten PostNL of Asendia.
Bespaar geld bij het versturen van zendingen buiten Europa door te kiezen voor Economy Services bij diverse Express vervoerders of groupage (pallet)transport en verzend je zendingen op de meest voordelige manier.

Zelf afhalen op je eigen locatie(s)

Biedt je klanten de mogelijkheid om hun zending zelf af te halen en realiseer meer traffic in je winkel. Geef de klant de mogelijkheid om dit per e-mail, telefoon of via de check-out van je webshop bij de bestelling aan te geven en boek deze service volledig geautomatiseerd of handmatig. Door het Wuunder-verzendlabel is er procesmatig geen enkele afwijking ten opzichte van een order die je met een vervoerder meegeeft.

Gebruik je eigen bezorgdienst

Genereer tijdens het verwerken van de bestellingen automatisch een verzendlabel voor zendingen die je zelf wilt gaan bezorgen. Door ieder label op de juiste verpakking te plakken, is het heel gemakkelijk om zendingen hierna apart te houden. Zodra je eigen bezorgers de bestellingen van je klanten op je locatie komen ophalen, kun je deze heel efficiënt sorteren in een route om dit vervolgens in de bestelbus of bakfiets te laden. Door het verzendlabel kunnen je bezorgers tijdens de route heel snel en gestructureerd de zending terugvinden en aan de ontvanger overhandigen.

Laat klanten zelf afhalen in een parcelshop

Gebruik diverse afhaalpunten van onder andere PostNL, DPD en DHL Parcel wanneer je zendingen niet op een bedrijf- of privé adres wilt afleveren. Activeer eenvoudig onze parcelshoplocator in de check-out van je webshop en laat je klanten zelf een afhaalpunt naar keuze selecteren voor het ontvangen van hun order. Het is uiteraard ook mogelijk om zendingen via deze punten te retourneren. 

Icoon: available for pick-up