bepaal zelf het gewenste tempo voor je zendingen

Alles is mogelijk: Sameday, nextday en langer?

Focus je op de groei van je business en bepaal zelf het gewenste tempo voor je zendingen. Combineer vervoerders met flexibele bezorgopties zoals sameday, nextday en langer, en kies altijd een vervoerder die bij je past.  

Want waarom moeilijk doen als het Wuunder kan?
Vandaag besteld vandaag in huis

Vandaag besteld, vandaag in huis
(sameday)

Overtref de verwachtingen van je klant en verhoog het aantal verkopen in je business. Via ons brede netwerk aan koeriers kunnen we in een groot gedeelte van Europa de belofte ‘vandaag besteld, vandaag in huis’ waarmaken. Gebruik voor het leveren van zendingen op dezelfde dag binnen Nederland onze Same Day oplossingen zoals Red Je Pakketje of schakel een aangesloten fietskoerier in voor het leveren in dezelfde stad of een auto voor daarbuiten. Voor elk transport buiten Nederland hebben we wel een slimme oplossing, zolang het in een vliegtuig past.

Vandaag besteld morgen in huis

Vandaag besteld, morgen in huis
(nextday)

Realiseer structuur en nauwkeurigheid in je business en speel in op het toenemende verwachtingspatroon van je klanten. Stunt met het fenomeen ‘vandaag besteld, morgen in huis’ en stimuleer klanttevredenheid. Gebruik voor Next Day leveringen binnen Nederland je favoriete vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD of UPS en schakel binnen Europa een van onze express vervoerders in. Neem het heft in eigen hand en bepaal zelf in welk tijdvak de zending moet worden afgeleverd zoals vóór 9 uur, vóór 12 uur of in de avond. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als snelheid minder belangrijk is

Print verzendlabels slimmer en sneller

Creëer een voordelige werkwijze in je business voor zendingen waarbij de bezorgtijden minder belangrijk zijn. Gebruik binnen Europa een van onze aangesloten pakketvervoerders zoals DHL, DPD en GLS of kies voor het versturen van brievenbuspakketten PostNL of Asendia.
Bespaar geld bij het versturen van zendingen buiten Europa door te kiezen voor Economy Services bij diverse Express vervoerders of groupage (pallet)transport en verzend je zendingen op de meest voordelige manier.

Afhaalpuntlevering zonder gedoe

Neem het heft in eigen hand en verzend je producten altijd op de manier die past in je business. Gebruik diverse afhaalpunten van onder andere PostNL, DPD en DHL Parcel wanneer je zendingen niet op een bedrijf- of privé adres wilt afleveren. Activeer eenvoudig onze parcelshoplocator in de check-out van je webshop en laat je klanten zelf een afhaalpunt naar keuze selecteren voor het ontvangen van hun order. Het is uiteraard ook mogelijk om zendingen via deze punten te retourneren. 

Icoon: available for pick-up