Pallets versturen

VOOR ELK FORMAAT EEN GESCHIKTE OPLOSSING

Bespaar tijd op het meest intensieve proces van je business: het verzenden. Na het koppelen van je webshop, ERP systeem, etc selecteer je jou favoriete vervoerders en bezorgopties voor pallets. Orders importeer je daarna handmatig of volledig automatisch. Daarnaast automatiseren we via onze slimme verzendsoftware ook het pick & pack process in je magazijn en het printen van verzendlabels.

Wanneer je gebruikmaakt van onze proactieve customer service, volgen we al je zendingen op de voet en gaan we bij opkomende issues direct aan de slag om het op te lossen. Zelf hoef je dus écht niks meer te doen!

Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Pallets versturen zonder omkijken

onverpakte pakketten moeiteloos versturen

Doordat zowel consumenten als zakelijke klanten steeds meer eisen stellen aan de manier voor het ontvangen van orders, verwachten zij vaak dat het versturen van pallets net zo gemakkelijk verloopt als een pakket. 

Helaas ligt het versturen van een pallet een stuk complexer doordat er altijd een vrachtwagen aan te pas moet komen. Hierdoor zal je als ondernemer rekening moeten houden met verschillende elementen, zoals het verbod op vrachtwagens in woonwijken, het niet beschikken over een laad- en losklep of doordat vervoerders meerdere kilometers moeten rijden tussen twee afleveringen waardoor de kans op vertraging toeneemt. 

pallets versturen in alle soorten en maten

Wuunder kan echt al je soorten pallets voor je vervoeren. Met ons brede aanbod aan nationale en internationale vervoerders heb je voor iedere pallet gegarandeerd een perfecte verzend-match. Koppel je systeem en profiteer van eindeloze mogelijkheden.

Pallets

Staat de pallet die je wilt versturen niet bij de mogelijkheden zoals een bijzonder zwaar, groot of gekoeld transport? Schakel dan onze support in en we gaan direct op zoek naar een bedrijf in speciaal transport die je pallet kan transporteren.

Eindeloze mogelijkheden

Wuunder biedt het totaalpakket om efficiënter te verzenden in je business. Met ons brede aanbod aan nationale en internationale vervoerders heb je voor iedere pallet gegarandeerd een perfecte verzend-match

Krijg controle en vertrouwen in je verzendproces

Neem het heft in eigen hand en creëer een veilige werkwijze in je business voor alle type pallets. Bepaal zelf welke verzendmethode het beste past bij iedere specifieke order. Wat je ook wilt versturen, er is altijd wel een gepaste oplossing.

Werk vanuit je vertrouwde webshopomgeving

Wil je een pallet op een andere manier versturen?

Stuur gerust je verzoek per e-mail naar [email protected] en we gaan er alles aan doen om te komen tot een gepaste oplossing.